sevgilimle ilk birlikteliğimi yaşayacağım

Surada yazılanları okudum da en çok çok sizinki dikkatimi çekti...acaba sizin kızınız böyle bir şey yaşamak isteseydi onada aynı şekilde pişmanlık yaşamassin rahat ol dermiydiniz

Koskoca insanlar ne yaparsa yapsinlar bize ne ama tek bir onemli nokta var ki korunsunlar.
Beklenmeyen Hamilelikten evvel, saglik acısından korunmalari lazim.
kimse bir iliski yuzunden sonsuza dek kaninda taşıyacağı bir hastaliga yakalanmak istemez.
hicbir iliski icin buna degmez.

Evet Müslüman olmaya bilir tabiki lakin zina sadece Müslümanlıkta değil ahlakende kabul edilemez.. Ahlak dışı yani anlata bildimmi

Evet Müslüman olmaya bilir tabiki lakin zina sadece Müslümanlıkta değil ahlakende kabul edilemez.. Ahlak dışı yani anlata bildimmi
Sevismek ahlaksizlik degildir; tipki yemek yemek su icmek gibi fizyolojik bir ihtiyactir. Dogada tum canlilar ciftlesiyor, lutfen bu kadar dogal bir aktiviteye boyle anlamsiz ahlaki degerler yuklemeyin

iki bireyin kendi rizalari, kendi akli ve duygulari ile bedenlerini birlestirmeleri ve bundan zevk almalari ve bu kadar dogal bir hareketin baskalari tarafindan bu kadar elestirilmesi ne kadar garip..

Sevismek ahlaksizlik degildir; tipki yemek yemek su icmek gibi fizyolojik bir ihtiyactir. Dogada tum canlilar ciftlesiyor, lutfen bu kadar dogal bir aktiviteye boyle anlamsiz ahlaki degerler yuklemeyin
Evliyken elbette ahlaksızlık değildir. Bu Allahın erkek ile kadına bahşettiği bir nimettir. İhtiyaçtır. Evlilik dışı olan birliktelikler aile yapısını yok ediyor. Aile yapısı kutsaldır onu kaybedemeyiz

Öfffff yani öfffffffff. Hayır, anlatamadınız. Önce soru eklerini, dahi anlamına gelen de'leri ayırmayı öğrenin siz. Banlanacağım yine susuyorum. Lütfen benim cevabıma daha yazamadığınız bozuk türkçeniz ile alıntı yapmayın.

Evli ve Bekar insanların zinasının cezası bile ayrı, bırakın onu onlar düşünsün

Burası cinsellik topiği. Eylemin doğruluğu veya yanlışlığı değil, kendisi konuşulur.

Siz bunları gidin ilk okul öğrencilerine anlatın çok biliyosunuz madem Bi işe yarasın

Ne oldu bunların işi ilişkiye girdiler mi bitti mi nasılmış sonuç ne

Surada yazılanları okudum da en çok çok sizinki dikkatimi çekti...acaba sizin kızınız böyle bir şey yaşamak isteseydi onada aynı şekilde pişmanlık yaşamassin rahat ol dermiydiniz

Kızım yok, kızımın kendi değerleriyle yetişmesi için elimden geleni yaparım. O bir birey olacak. Doğduğu gibi toplumun sorgu sualsiz otomatik yüklediği din, ahlak, örf kurallarıyla büyümemesi için elimden geleni yaparım. Cinsellik öcü değil. Yaşı geldiğinde yaptığı şeylerin sorumluluklarını alması gerektiğini öğütleyip, ona göre davranırım ve evet sevişmek istiyorsa sevişir. Sevişmek istemiyorsa da sevişmez. Ona da karışmazdım. Ben dünyaya bir çocuk getiriyorsam onun sahibi olmuyorum. Bana yapışık olmuyor. Benim değerlerime göre yaşayamaz.

Bir anne olarak görevim sadece ona kendi değerlerini ve kendi ahlak yapısını oluşturmasında bir yardımcı olmak olur. Onu kendime bağlamak değil.

+18de yargı dağıtmak da ne bilim. Pek uygun değil dimi?
Bir de ahlaki ya da dini boyutunu sormadı kimse yargı dağıtmaya gerçekten gerek yok sizi rahatsız ediyorsa bu tarz konular yorum yapmaz geçersiniz. İnsanların konularını baltalamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…