- 10 Ağustos 2020
- 241
- 63
- 36
-
- Konu Sahibi asliinizmm
İnsani yorumlar yasak degil, dini yorumlar yasak.
Müstehcen konularda yasaklanırsa sevinirimİnsani yorumlar yasak degil, dini yorumlar yasak.
Surada yazılanları okudum da en çok çok sizinki dikkatimi çekti...acaba sizin kızınız böyle bir şey yaşamak isteseydi onada aynı şekilde pişmanlık yaşamassin rahat ol dermiydinizHanımlar, ilk 'Yanacaksınnnn!' diyene tabak çatal seti veriliyormuş bir dahakine daha hızlı yazın lütfen. Bir de merak ettiğim için soruyorum, siteye giren her soru soranın 'müslüman' olduğu bilgisi size nereden geliyor acaba? Vahiyle falan mı biliyorsunuz?
Konu sahibi ateist olabilir, deist olabilir, hristiyan olabilir, paganist de olabilir. Türkiye'de yaşayan 80 milyon var ve bunlar çeşitli dinlere sahipler. Ateist birisi müslüman olmadığı için, Allah inancı yoktur. Evlenmeden önce birliktelik yaşamak o inanca göre günah/yasak/zina değildir. Bunları biliyor musunuz?
Bundan sonra bence konu sahibini recm etmeye kalkmadan önce 'dininiz ne?' diye sorun da öyle taşlayın bari. Şaka gibisiniz ciddiyim.
Soru eğer fake değilse, rahat olun ve pişmanlık yaşamayacağınızdan emin olun yeterli.
Niye ki Sudenur?Müstehcen konularda yasaklanırsa sevinirim
Yonetime yazin, belki kabul ederler bilemiyorum ama rahatsizsaniz +18 basligini yani sizin deyiminizle mustehcen konulari okumama karari alabilirsinizMüstehcen konularda yasaklanırsa sevinirim
Evet Müslüman olmaya bilir tabiki lakin zina sadece Müslümanlıkta değil ahlakende kabul edilemez.. Ahlak dışı yani anlata bildimmiHanımlar, ilk 'Yanacaksınnnn!' diyene tabak çatal seti veriliyormuş bir dahakine daha hızlı yazın lütfen. Bir de merak ettiğim için soruyorum, siteye giren her soru soranın 'müslüman' olduğu bilgisi size nereden geliyor acaba? Vahiyle falan mı biliyorsunuz?
Konu sahibi ateist olabilir, deist olabilir, hristiyan olabilir, paganist de olabilir. Türkiye'de yaşayan 80 milyon var ve bunlar çeşitli dinlere sahipler. Ateist birisi müslüman olmadığı için, Allah inancı yoktur. Evlenmeden önce birliktelik yaşamak o inanca göre günah/yasak/zina değildir. Bunları biliyor musunuz?
Bundan sonra bence konu sahibini recm etmeye kalkmadan önce 'dininiz ne?' diye sorun da öyle taşlayın bari. Şaka gibisiniz ciddiyim.
Soru eğer fake değilse, rahat olun ve pişmanlık yaşamayacağınızdan emin olun yeterli.
Sevismek ahlaksizlik degildir; tipki yemek yemek su icmek gibi fizyolojik bir ihtiyactir. Dogada tum canlilar ciftlesiyor, lutfen bu kadar dogal bir aktiviteye boyle anlamsiz ahlaki degerler yuklemeyinEvet Müslüman olmaya bilir tabiki lakin zina sadece Müslümanlıkta değil ahlakende kabul edilemez.. Ahlak dışı yani anlata bildimmi
Evliyken elbette ahlaksızlık değildir. Bu Allahın erkek ile kadına bahşettiği bir nimettir. İhtiyaçtır. Evlilik dışı olan birliktelikler aile yapısını yok ediyor. Aile yapısı kutsaldır onu kaybedemeyizSevismek ahlaksizlik degildir; tipki yemek yemek su icmek gibi fizyolojik bir ihtiyactir. Dogada tum canlilar ciftlesiyor, lutfen bu kadar dogal bir aktiviteye boyle anlamsiz ahlaki degerler yuklemeyin
Evet Müslüman olmaya bilir tabiki lakin zina sadece Müslümanlıkta değil ahlakende kabul edilemez.. Ahlak dışı yani anlata bildimmi
Evli ve Bekar insanların zinasının cezası bile ayrı, bırakın onu onlar düşünsünEvliyken elbette ahlaksızlık değildir. Bu Allahın erkek ile kadına bahşettiği bir nimettir. İhtiyaçtır. Evlilik dışı olan birliktelikler aile yapısını yok ediyor. Aile yapısı kutsaldır onu kaybedemeyiz
Burası cinsellik topiği. Eylemin doğruluğu veya yanlışlığı değil, kendisi konuşulur.Evliyken elbette ahlaksızlık değildir. Bu Allahın erkek ile kadına bahşettiği bir nimettir. İhtiyaçtır. Evlilik dışı olan birliktelikler aile yapısını yok ediyor. Aile yapısı kutsaldır onu kaybedemeyiz
Siz bunları gidin ilk okul öğrencilerine anlatın çok biliyosunuz madem Bi işe yarasınÖfffff yani öfffffffff. Hayır, anlatamadınız. Önce soru eklerini, dahi anlamına gelen de'leri ayırmayı öğrenin siz. Banlanacağım yine susuyorum. Lütfen benim cevabıma daha yazamadığınız bozuk türkçeniz ile alıntı yapmayın.
Yoruma şaşırdım sonra yazanı görünce normal dedimEvet Müslüman olmaya bilir tabiki lakin zina sadece Müslümanlıkta değil ahlakende kabul edilemez.. Ahlak dışı yani anlata bildimmi
Surada yazılanları okudum da en çok çok sizinki dikkatimi çekti...acaba sizin kızınız böyle bir şey yaşamak isteseydi onada aynı şekilde pişmanlık yaşamassin rahat ol dermiydiniz
Zorla mı okutuyoruz? Madem rahatsızsınız cinsellik bölümünde sabahlamayınMüstehcen konularda yasaklanırsa sevinirim
+18de yargı dağıtmak da ne bilim. Pek uygun değil dimi?Evliyken elbette ahlaksızlık değildir. Bu Allahın erkek ile kadına bahşettiği bir nimettir. İhtiyaçtır. Evlilik dışı olan birliktelikler aile yapısını yok ediyor. Aile yapısı kutsaldır onu kaybedemeyiz
Siz bunları gidin ilk okul öğrencilerine anlatın çok biliyosunuz madem Bi işe yarasın