- 25 Mart 2021
- 5
- 3
- 26
-
- Konu Sahibi asliinizmm
Böyle bir şeyin planı yapıldığını da ilk defa görüyorum.farklı sehirlerdeyiz ilk defa yaşayacağım bu olayı 2 3 gün sonra buluşacağız onden nasıl hazırlık yapmam lazım temizlik açısından bir de regl olmama denk geliyordu ilaç kullandım bu ilişki sırasında sıkıntı yaratır mı çok canım yanar micevaplarsanız teşekkür ederimm
tesekkurlerIlac neden sıkıntı yaratsın ılıskıye gırerken, ama aldıgın o gecıktırıcı ılac tum adet duzenını bozacak, keyıfler sızden yana olsun
Yaşama.farklı sehirlerdeyiz ilk defa yaşayacağım bu olayı 2 3 gün sonra buluşacağız onden nasıl hazırlık yapmam lazım temizlik açısından bir de regl olmama denk geliyordu ilaç kullandım bu ilişki sırasında sıkıntı yaratır mı çok canım yanar micevaplarsanız teşekkür ederimm
Şu regl tüm ozel günlerin kara meyvesi resmen.farklı sehirlerdeyiz ilk defa yaşayacağım bu olayı 2 3 gün sonra buluşacağız onden nasıl hazırlık yapmam lazım temizlik açısından bir de regl olmama denk geliyordu ilaç kullandım bu ilişki sırasında sıkıntı yaratır mı çok canım yanar micevaplarsanız teşekkür ederimm
ilk olucak dediğim gibi pek bilgili değilim o yüzden bir sormak istedimTemizlik derken epilasyon mu demek istiyosun hiç yapmadın mı ki 22 yaşındasın. İlişkiden önce de farklı birşey yapılmıyor yani. Ha ben şekillü şüküllü yapıcam diyosan bilemicem.
Her zaman nasıl yapıyosan öyleilk olucak dediğim gibi pek bilgili değilim o yüzden bir sormak istedim
genelde Mahmut abiler tarafından açılıyor da o yüzdenCinsellikle ilgili konular neden hep bu saatlerde açılıyor
yok canım ben mahmut abi değilim yeni üye oldum da işten anca vakit bulabildimgenelde Mahmut abiler tarafından açılıyor da o yüzden
Yaaaahahshshs perma yapsınTemizlik derken epilasyon mu demek istiyosun hiç yapmadın mı ki 22 yaşındasın. İlişkiden önce de farklı birşey yapılmıyor yani. Ha ben şekillü şüküllü yapıcam diyosan bilemicem.
Bence o hataya düşme ileride evleneceğin adama karşı mahcup olursun burada pişman olacak birçok insan varfarklı sehirlerdeyiz ilk defa yaşayacağım bu olayı 2 3 gün sonra buluşacağız onden nasıl hazırlık yapmam lazım temizlik açısından bir de regl olmama denk geliyordu ilaç kullandım bu ilişki sırasında sıkıntı yaratır mı çok canım yanar micevaplarsanız teşekkür ederimm
Ahahah Afro da olur bakYaaaahahshshs perma yapsın
hahahahahha olurrBu kadarina karar verip adama nasil istedigini ( sekilli sekilsiz kel kaymak bal) sormazsin...
Bence 2 gunun varsa bi daniş sor
Bilmediğin işlere girme.ilk olucak dediğim gibi pek bilgili değilim o yüzden bir sormak istedim