- 12 Temmuz 2006
- 554
- 15
-
- Konu Sahibi asliinizmm
Evlenmeden hem de. Sonra bekaret diktirmeye çalış. Zamane gençleri tiksiniyorum sizdenfarklı sehirlerdeyiz ilk defa yaşayacağım bu olayı 2 3 gün sonra buluşacağız onden nasıl hazırlık yapmam lazım temizlik açısından bir de regl olmama denk geliyordu ilaç kullandım bu ilişki sırasında sıkıntı yaratır mı çok canım yanar micevaplarsanız teşekkür ederimm
İki tane saç örgüsü ve pembe kurdeleler bu sekilAhahah Afro da olur bak
Canim ağda niye yapmasin?Sakın öncesnde jilet kullanma veya o gün ağda yapma tek tavsiyem
Tünelin ucu bmbk bi yere çıkıyo liliİki tane saç örgüsü ve pembe kurdeleler bu sekil
Neden sex vizesi mi yok? Siz yapınca normal o yapınca neden tiksinç?Evlenmeden hem de. Sonra bekaret diktirmeye çalış. Zamane gençleri tiksiniyorum sizden
Birazdan taslanmaya hazır olBence o hataya düşme ileride evleneceğin adama karşı mahcup olursun burada pişman olacak birçok insan var
Sözleştiniz mi yani biz şu gün seks yapalım diye. Çok romantik.farklı sehirlerdeyiz ilk defa yaşayacağım bu olayı 2 3 gün sonra buluşacağız onden nasıl hazırlık yapmam lazım temizlik açısından bir de regl olmama denk geliyordu ilaç kullandım bu ilişki sırasında sıkıntı yaratır mı çok canım yanar micevaplarsanız teşekkür ederimm
Hahshshd dile gelip bir de meyabaaa diyormuş ahahsshsh tamam tamam sustumTünelin ucu bmbk bi yere çıkıyo lili
hı hıyok canım ben mahmut abi değilim yeni üye oldum da işten anca vakit bulabildim
Sıkıntı yok isteyen istediğini yazmakta özgür en azından ben uyararak görevimi yerine getirdim istediğini yapabilir elbette. Ama sonra da acaba hamile miyim diye yazmasınlarBirazdan taslanmaya hazır ol
Ben de kendimi tutamayıp model fotoları falan atmaya başlıcam diye korkuyorumHahshshd dile gelip bir de meyabaaa diyormuş ahahsshsh tamam tamam sustumay aklıma vajina beyazlatma işlemi yapan tamer bey geldi
Neden yazmasınlar? Neleri yazabiliyoruz neleri yazamıyoruz? Bir liste yaparsanız kolaylık olsunSıkıntı yok isteyen istediğini yazmakta özgür en azından ben uyararak görevimi yerine getirdim istediğini yapabilir elbette. Ama sonra da acaba hamile miyim diye yazmasınlar
Neden mı? Çünkü burası sevgilimle adet öncesi ya da sonrası ilişkiye girdik test negatif çıktı acaba hamile miyim tarzı konularla dolu ve herkes tarafından linç yiyor !! Sana liste yapmakla kendimi yoramamNeden yazmasınlar? Neleri yazabiliyoruz neleri yazamıyoruz? Bir liste yaparsanız kolaylık olsun
Anladım linç yiyen veya yeme potansiyeli olan konuları açmıyoruz. TeşekkürlerNeden mı? Çünkü burası sevgilimle adet öncesi ya da sonrası ilişkiye girdik test negatif çıktı acaba hamile miyim tarzı konularla dolu ve herkes tarafından linç yiyor !! Sana liste yapmakla kendimi yoramam