- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
- Konu Sahibi asliinizmm
Kendimizi yormayalım benceZorla mı okutuyoruz? Madem rahatsızsınız cinsellik bölümünde sabahlamayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendimizi yormayalım benceZorla mı okutuyoruz? Madem rahatsızsınız cinsellik bölümünde sabahlamayın
Bence de banlanmaya değmezKendimizi yormayalım bence
+18de yargı dağıtmak da ne bilim. Pek uygun değil dimi?
Bir de ahlaki ya da dini boyutunu sormadı kimse yargı dağıtmaya gerçekten gerek yok sizi rahatsız ediyorsa bu tarz konular yorum yapmaz geçersiniz. İnsanların konularını baltalamayın
İhtiyacin giderilmesi imza sartina baglanamaz hanimefendi. Fiziksel ihtiyac fiziksel ihtiyactir. Ustelik aile yapisi ile hicbir alakasi yok konunun, aksine herkes korunun demis. Ne ailesi?Evliyken elbette ahlaksızlık değildir. Bu Allahın erkek ile kadına bahşettiği bir nimettir. İhtiyaçtır. Evlilik dışı olan birliktelikler aile yapısını yok ediyor. Aile yapısı kutsaldır onu kaybedemeyiz
İhtiyacin giderilmesi imza sartina baglanamaz hanimefendi. Fiziksel ihtiyac fiziksel ihtiyactir. Ustelik aile yapisi ile hicbir alakasi yok konunun, aksine herkes korunun demis. Ne ailesi?
Dini yorumlarınızSizi rahatsız eden nedir? Konu sahibi dışında herkes cevap verdi maşaAllah
Evet Müslüman olmaya bilir tabiki lakin zina sadece Müslümanlıkta değil ahlakende kabul edilemez.. Ahlak dışı yani anlata bildimmi
ahlak nedir? bana tanımını yapabilir misiniz rica etsem? dünyaca veya ülkece kesin olarak konsensüse vardığımız,evet ahlak budur,diyebileceğimiz bir tanımı var mı?Evliyken elbette ahlaksızlık değildir. Bu Allahın erkek ile kadına bahşettiği bir nimettir. İhtiyaçtır. Evlilik dışı olan birliktelikler aile yapısını yok ediyor. Aile yapısı kutsaldır onu kaybedemeyiz
herkese kendi fikirlerinizi dayatmanız. herkese zorla kabul ettirmeye çalışmanız.Sizi rahatsız eden nedir? Konu sahibi dışında herkes cevap verdi maşaAllah
herkese kendi fikirlerinizi dayatmanız. herkese zorla kabul ettirmeye çalışmanız.
yoksa 10 parmağın herbiri kendi içinde bile çok farklıyken,insanların aynı şeyi düşünüp kabul etmesini zaten bekleyemeyiz.
nasıl ki biz sizin görüşünüze katılmasak bile saygı duyuyorsak,siz de bize saygı duymalısınız.
ama sürekli bir dayatma içerisindesiniz. yeter yahu.
bu konu yüzünden banlandınız ,hatırlıyorum, ama döner dönmez yine soluğu burada almışsınız.
gerçekten beyhude bir çaba içerisindesiniz.
evet konu ilk açıldığında yine çok sert girmişti ve banlanmıştı....Banlandı mı? Cinselliğe karşı olanlar asıl daha çok cinsellik topiğinde sanki Komedi
yorumunuzun alnı olsa öpücem.Hanımlar, ilk 'Yanacaksınnnn!' diyene tabak çatal seti veriliyormuş bir dahakine daha hızlı yazın lütfen. Bir de merak ettiğim için soruyorum, siteye giren her soru soranın 'müslüman' olduğu bilgisi size nereden geliyor acaba? Vahiyle falan mı biliyorsunuz?
Konu sahibi ateist olabilir, deist olabilir, hristiyan olabilir, paganist de olabilir. Türkiye'de yaşayan 80 milyon var ve bunlar çeşitli dinlere sahipler. Ateist birisi müslüman olmadığı için, Allah inancı yoktur. Evlenmeden önce birliktelik yaşamak o inanca göre günah/yasak/zina değildir. Bunları biliyor musunuz?
Bundan sonra bence konu sahibini recm etmeye kalkmadan önce 'dininiz ne?' diye sorun da öyle taşlayın bari. Şaka gibisiniz ciddiyim.
Soru eğer fake değilse, rahat olun ve pişmanlık yaşamayacağınızdan emin olun yeterli.
herşeyin özeti budur! konu kilit bence :)Kız şu an sevgilisiyle fik fiki fik fiki siz de burda birbirinizi yiyin
Canım, ortalık zaten karışık, bir de 'konsensüs' filan, yapma kafalar yanacak...ahlak nedir? bana tanımını yapabilir misiniz rica etsem? dünyaca veya ülkece kesin olarak konsensüse vardığımız,evet ahlak budur,diyebileceğimiz bir tanımı var mı?
kendi ahlaki değerlerinizi başka insanlara dayatma çabanız neden?
bakın ben sizin için TDK'dan baktım:
Eki Görüntüle 2811815
artık salın bir insanları yahu.
bakın TDK' nın tanımına göre hırsızlık yapmak ahlaksızlıktır, yalan şahitlik yapmak ahlaksızlıktır,veya cinayet işlemek ahlaksızlıktır,ve bu HERKESE göre ahlaksızlıktır. bir insan evladı bile çıkıp bu saydıklarıma ''hayır ben ahlaksızlık olarak görmüyorum'' diyemez. toplum içinde uymak zorunda olduğun ve uymazsan ceza alacağın şeylerdir ahlaksızlık.
hukuk bilen arkadaşlar daha iyi anlatır zaten ama mesela evliyken zina yapmanın hukuki bir yaptırımı var mesela, bakın yasalarla desteklenmiştir yine ahlaksızlığın ne demek olduğu.
ancak bekarken 2 insan ilişkiye girdiğinde, kanunen suçlu sayılır mı? bakın attığım tanıma bakın.
-HAYIR.
o yüzden KENDİ-KİŞİSEL değerlerinizle insanları yargılamayı bırakın artık yeter yahu.
desteklersiniz veya desteklemezsiniz,size göre yanlışsa bahsedilen bir konu, bana göre yanlış diyip gidersiniz,üstelemek,kavga etmek,insanları rencide etmek nedir??
Din düşmanlığı yapmana gerek yokDini yorumlarınız
Din düşmanı değiliz, dini yorum yapmak yasak, burası da din konuşulacak yer değil diyoruz, öfff şiştim be.Din düşmanlığı yapmana gerek yok
Ahlaksızlığı eleştiriyoruz dine dusman oldum sizin yuzunuzden yazmis sizin gibi birisi atilan mesajlar hep sizin gibilerden gelmis çok boşsunuz çokkkDin düşmanı değiliz, dini yorum yapmak yasak, burası da din konuşulacak yer değil diyoruz, öfff şiştim be.
Burası yeri değil işte. Yasak diyoruz, ban sebebi diyoruz, neyini anlamıyorsunuz?Ahlaksızlığı eleştiriyoruz dine dusman oldum sizin yuzunuzden yazmis sizin gibi birisi atilan mesajlar hep sizin gibilerden gelmis çok boşsunuz çokkk