sevgilimle ilk birlikteliğimi yaşayacağım

Yani sevgili kişisiyle bunun sözleşmesinin yapılması bana tuhaf geldi. Yoksa tabi ki karşı tarafa ve kendisine saygısı olan her insan bu tarz durumlarda hazırlık yapar. Temizliğine falan dikkat eder.
Banada saçma geliyor artık ama benimki şehir dışındaydı özledim falan derken buluşunca olacak diye bir muhabbet geçiyordu ister istemez birde bu üye bence 20 yaşında falan ilk olduğu için konuşmuş ilerde pişman olacak gibime geliyor

Umarım pişman olmaz. Umarım Ona bu pişmanlığı yaşatacak biri değildir karşısındaki kişi.

Farkettim banlandığını, kibar cevap verip şikayet edip geçiyorum ben, özellikle olay çıkarmaya geliyorlar zaten. Senin gibiler sert cevap verip ceza alsın dşye uğraşır gibiler.
Yok inatla yazıyorlar insanları aşağılamak için herkesi müslüman sanıyorlar. Onlar gibiler yüzünden herkes din düşmanı oldu

Yok inatla yazıyorlar insanları aşağılamak için herkesi müslüman sanıyorlar. Onlar gibiler yüzünden herkes din düşmanı oldu
Sakin ol. Hala onların istediğini yapıyorsun, sen konu sahibinin ihtiyacı olan bilgiyi ver gerisini de boşver. Senin dilin sivri daha kibar cevap verenler halleder onları yoksa ban yemekten kurtulamazsın

birlikteligini yasayip ayrildiktan sonra da "acaba karsima cikan insanlara bakire olmadigimi aciklasam mi" diye konu acacaksan veya zar diktirmek icin doktor aayisina gireceksen birliktelik yaşama

Müslüman olduğunu varsayarak bir yorumda bulundum aşağlamadım. müstehcen herşey serbest insani yorumlar yasak çok ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…