sevgilimle ilk birlikteliğimi yaşayacağım

kızlık zarını eşe verilen hediye paketi gibi görenler gelmiş bile
yeni gelinlerin tatlı telaşı gibi sevgilişkom aniden çıkıp gelince anca bu kadar sunum hazırlayabildim diye resim atsa ya pembe kurdelayı nereye bağlayacak hahah :)

neyse konu sahibi ile dalga geçmiş olmayayım ama anladığım kadarıyla pişmanlık vs yazanlar yanlış düşünüyor kızın bu sevgilisiyle ilk olacak daha önce başka partnerleri olmuştur bekaret meselesi değil gibi

Şu bakış açısı asla değişmeyecek ya gerçekten. Bu sefer yazmamışlardir diyorum yine çıkıyor 1-2 tane başka şeylere sesleri çıkmaz ama cinselik ve bekaret söz konusu oldu mu koşarak geliyorlar

Bir banyo ve genital bölge temizliği yapılması lazım. Canınız istemiyorsanız evet yanar. Pormolardaki gibi bir ilişki beklemeyin ve mutlaka korunun. Vajinanızda enfeksiyon falan varsa idrar yaparken genital bölgenizde yanma hissedebilirsiniz bir de bacak ağrısı yaşayabilirsiniz. Bunlar her kadında yaşanmaz ama olası durumlardan biri.

Bence o hataya düşme ileride evleneceğin adama karşı mahcup olursun burada pişman olacak birçok insan var

O kadar acele etme evlen kocanla yaşa malum zina büyük günah. Bunu kocanla yaşamak varken neden sevgili? günah diyemi, Allah yasaklamış diyemi cazip geliyor acaba?

Evlenmeden hem de. Sonra bekaret diktirmeye çalış. Zamane gençleri tiksiniyorum sizden

Hanımlar, ilk 'Yanacaksınnnn!' diyene tabak çatal seti veriliyormuş bir dahakine daha hızlı yazın lütfen. Bir de merak ettiğim için soruyorum, siteye giren her soru soranın 'müslüman' olduğu bilgisi size nereden geliyor acaba? Vahiyle falan mı biliyorsunuz?

Konu sahibi ateist olabilir, deist olabilir, hristiyan olabilir, paganist de olabilir. Türkiye'de yaşayan 80 milyon var ve bunlar çeşitli dinlere sahipler. Ateist birisi müslüman olmadığı için, Allah inancı yoktur. Evlenmeden önce birliktelik yaşamak o inanca göre günah/yasak/zina değildir. Bunları biliyor musunuz?

Bundan sonra bence konu sahibini recm etmeye kalkmadan önce 'dininiz ne?' diye sorun da öyle taşlayın bari. Şaka gibisiniz ciddiyim.

Soru eğer fake değilse, rahat olun ve pişmanlık yaşamayacağınızdan emin olun yeterli.

Peki ya bizden "SANANEE??" Merak etme hiç bir şeye ihtiyacım yok bizde senin fikrini sormadık!! Böyle düşünüp güya modern cağda yaşıyoruz kafalarını kendine sakla

Peki ya bizden "SANANEE??" Merak etme hiç bir şeye ihtiyacım yok bizde senin fikrini sormadık!! Böyle düşünüp güya modern cağda yaşıyoruz kafalarını kendine sakla

Uslubunuz da tam size yakışır seviyede. :) Hiç şaşırmadım. Yazdıklarımı anlamadığınızdan şüphem yok ama yine de şansımı denemiştim. Modern çağ değil hanım efendi, din diyoruz. Herkesin dini farklı olabiliyor, herkes müslüman değil.

Bir de koca harflerle "SANANNEE??" yazmışsınız. O zaman ben de size soruyorum, konu sahibi birlikte olayım mı olmayayım mı diye sormamış, "SİZENEEE???", Sizin fikrinizi sormamış. Ne gibi önhazırlık yapabilirim demiş, evleneceğim adama mahçup olur muyum dememiş.

Gerçi siz daha soruyu anlamayıp bambaşka cevap verdiğiniz için bu yazdıklarımı anlamanız da... Zor tabii. Neyse.

Yapılıyor bende yapıyordum ama saçma ya anlık daha güzel
Yani sevgili kişisiyle bunun sözleşmesinin yapılması bana tuhaf geldi. Yoksa tabi ki karşı tarafa ve kendisine saygısı olan her insan bu tarz durumlarda hazırlık yapar. Temizliğine falan dikkat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…