- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.167
-
- Konu Sahibi asliinizmm
yeni gelinlerin tatlı telaşı gibi sevgilişkom aniden çıkıp gelince anca bu kadar sunum hazırlayabildim diye resim atsa yakızlık zarını eşe verilen hediye paketi gibi görenler gelmiş bile
Yeminle düşünmedim değilBen de kendimi tutamayıp model fotoları falan atmaya başlıcam diye korkuyorum
Ondan sonra
Şu bakış açısı asla değişmeyecek ya gerçekten. Bu sefer yazmamışlardir diyorum yine çıkıyor 1-2 taneÇekirdeğimle geldim yine yanacaksınlar efendime söyleyeyim kızlık zarını eşe verilen hediye paketi gibi görenler gelmiş bile
Ben de şey diyeceğim, bu işler planlı olmamalı bence, ani gelişen bir sevişme ile planlı programlı olan arasında dağ kadar fark oluyor bence.
Bir de ilk ilişkide çok aksiyon beklemeyin.
Seks zamanla zevkli bir şeye dönüşüyor bence, yani benim ve okuduğum bazı tecrübeler bu yöndeydi.
Bence o hataya düşme ileride evleneceğin adama karşı mahcup olursun burada pişman olacak birçok insan var
O kadar acele etme evlen kocanla yaşa malum zina büyük günah. Bunu kocanla yaşamak varken neden sevgili? günah diyemi, Allah yasaklamış diyemi cazip geliyor acaba?
Evlenmeden hem de. Sonra bekaret diktirmeye çalış. Zamane gençleri tiksiniyorum sizden
Peki ya bizden "SANANEE??" Merak etme hiç bir şeye ihtiyacım yok bizde senin fikrini sormadık!! Böyle düşünüp güya modern cağda yaşıyoruz kafalarını kendine saklaHanımlar, ilk 'Yanacaksınnnn!' diyene tabak çatal seti veriliyormuş bir dahakine daha hızlı yazın lütfen. Bir de merak ettiğim için soruyorum, siteye giren her soru soranın 'müslüman' olduğu bilgisi size nereden geliyor acaba? Vahiyle falan mı biliyorsunuz?
Konu sahibi ateist olabilir, deist olabilir, hristiyan olabilir, paganist de olabilir. Türkiye'de yaşayan 80 milyon var ve bunlar çeşitli dinlere sahipler. Ateist birisi müslüman olmadığı için, Allah inancı yoktur. Evlenmeden önce birliktelik yaşamak o inanca göre günah/yasak/zina değildir. Bunları biliyor musunuz?
Bundan sonra bence konu sahibini recm etmeye kalkmadan önce 'dininiz ne?' diye sorun da öyle taşlayın bari. Şaka gibisiniz ciddiyim.
Soru eğer fake değilse, rahat olun ve pişmanlık yaşamayacağınızdan emin olun yeterli.
Seviye magmaPeki ya bizden "SANANEE??" Merak etme hiç bir şeye ihtiyacım yok bizde senin fikrini sormadık!! Böyle düşünüp güya modern cağda yaşıyoruz kafalarını kendine sakla
Peki ya bizden "SANANEE??" Merak etme hiç bir şeye ihtiyacım yok bizde senin fikrini sormadık!! Böyle düşünüp güya modern cağda yaşıyoruz kafalarını kendine sakla
Yapılıyor bende yapıyordum ama saçma ya anlık daha güzelBöyle bir şeyin planı yapıldığını da ilk defa görüyorum.
Evleneceğim adam çok temiz galibaBence o hataya düşme ileride evleneceğin adama karşı mahcup olursun burada pişman olacak birçok insan var
Evet o yüzden güzel geliyorO kadar acele etme evlen kocanla yaşa malum zina büyük günah. Bunu kocanla yaşamak varken neden sevgili? günah diyemi, Allah yasaklamış diyemi cazip geliyor acaba?
Krize girdim neden böyle yorumlar atıyorsun ya ahahahahahahajajajajahahahahajajsjajskakaakSözleştiniz mi yani biz şu gün seks yapalım diye. Çok romantik.
Hanımağa fjdkdldldl neden diktirelim bende yaptım ne oldu pislendim mi fkdkdldldEvlenmeden hem de. Sonra bekaret diktirmeye çalış. Zamane gençleri tiksiniyorum sizden
Yani sevgili kişisiyle bunun sözleşmesinin yapılması bana tuhaf geldi. Yoksa tabi ki karşı tarafa ve kendisine saygısı olan her insan bu tarz durumlarda hazırlık yapar. Temizliğine falan dikkat eder.Yapılıyor bende yapıyordum ama saçma ya anlık daha güzel