sevgilimle ilk birlikteliğimi yaşayacağım

Partnerinize danışın.

Yaziklar olsun bunun nedille kusakla bilmem neyle alakasi yok takvayla ALLaH inanciyla alakasi var Rabbim akil fikir versin Rabbim dogru yola iletsin Rabbim bu yaptiginiz haramdannn sizi korusun bile bile nasil haram icin fikir ister ne denir ki baska sana kim kalkipda srvgilinle iliskiye gir diye tuyo verir.......

Yeni üyesin, cinsellik forumundasın, seninle aynı görüşleri paylaşanlar bu foruma pek uğramıyor, sen de onlar gibi yap bence

Arladaşlar bu konuya cevap yazayım dedim bulamadıydım denk geldi şimdi .Tamam işin dini boyutunu bir kenara bırakalım herkesin günahı vebali kendine .Ama ben burada okuyorum geri çekilme kondom her türlü korunduk hamileyim ikinciye üçüncüye falan filan ...Acaba bu evlenmeden sevgili olanlar hamile kalmamanın bir yolu var mı o cesareti nasıl buluyorsunuz yoksa amannn ne olacak hamile kalırsım aldırırım mi diyorsunuz ...Eminim başına gelen bir sürü kişi vardır yazık bence küçücük bir canlıya kıymak .

Doğru düzgün korunan insan yanlışlıkla hamile kalmaz. Bu kadar basit

Bende onu demeye calistim yanlis anlasildim birsuru konu okuyorumm bu cok zoruma gitti agir geldi bana ki yazdim ayrica ben bu formda yeni degilim sadece hesap yeni bazi nedenlerden dolayi birilerine bu sozler agir geldi nefislerine agir geldi dogrusu benim derdim kizin bize temizlgi sormasi veya cinsellik hakkinda birseyler sormasi degilllllll bu sevgiliyle iliski meselesini hafife alippp basitlestirmek normallestirmek bugun biz akil verirsek yarinda bizim Cocuklarimiza bunlar akil verirler tek ben degil herkes biraz tepki gosterse boyle seyleri basitce yazamiycaklar iste dedigin gibi dogan cocuklarinnnnnnnnm gunahiiiiii biz fikir verenleredeeeee bennnnn nefsime yediremeyip insanlik icin yazdimmmmm YASAK yedimmm bideeee birsey demiyorummmm sirf susturmak icin engel atiyorlar kural ihlaliymisss ben susarim sen susarsinnnnnn Rabbimmmm gorur baskada birsey demiyorummmmm sikayet edin Yasak yiymmm lutfennn bir form icin cehennemde yer hazirlamiym kendime o ugrama diyen kardessss zaten ugramam okumus bulundum ALLaH kahretsinnnn ................

Herkese dinini kültürünü evde annesi babası öğretmiştir, bunu buraya yazacak kadar kararlı insanda bunları göze almıştır. Burada da tü kaka dersek bu insanlar körlemeye yaşayacak bunları, az rahat verin ya

Ablacım evlenmeden önce seviştik, korunduk, hamile kalmadık. Evlendikten sonra da seviştik, korunduk, hamile kalmadık. Evlilik öncesi sevişince niye direkt hamile kalıyoruz yav? Aklımız, mantığımız, eğitimimiz var çok şükür. Çocuklarınız gelip sorarsa onlara da fikir veririz

Bir de herkesin müslüman olmadığını, forumda dini konuların yasak olduğunu neden anlamıyorsunuz? Banlanıp banlanıp geri gelip aynı konuya yazıyorsunuz. Sizlik bir şey yok burda. Az yukarda dualarımız sizinle bölümü var oraya seyahat edin bi zahmet.

Doğru düzgün korunan insan yanlışlıkla hamile kalmaz. Bu kadar basit
Herkes sizin gibi dikkatli korunmuyordur belki ama sizinde garantiniz yok nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz .O kadar çok burada konu açılıyor ki hertürlü korunmaya hamile kaldım çocuk aldırdım acaba hamile miyim ..Tabi biz ne desek boş herkes istediği gibi yaşayabilir ama buraya gelip yandım bittim ben acaba hamilemiyim kızlık zarım bozuldu mu diye konu açmasınlar.

Boşver canım her koyun kendi bacağından asılır .Herkesin aklı var fikri var .Aslında doğru olan tabiki evlenmeden böyle şeylerin yaşanmaması ama malesef bu forumda bir kitle var tam tersi yaşamalısın diye gaz veren .Sonuçlarınıda katlanabilecekse herkes istediğini yapsın sonra burda ağlayıp zırlayıp intihar düşünüyorum demesinler .Hele o küçücük bebeklerin canına kıymasınlar ...

Sevgilin anlatsaydı onları da.

Artık insanlar özgürce hayatlarını paylaşabiliyor diye “başımıza taş yağacak” modunda her konuya müdahil olmayın. Çocuk yaşta rızası olmadan evlendirilen kız çocukları oldu yıllardır bu topraklarda, olmaya da devam ediyor. Hala kıyamet kopmadı. Merak etmeyin. Siz böyle baskıcı yorumlar yaptıkça sormaya da çekinecekler bu insanlar. Bırakın rahatça konusabilsinler. Seks olayı neticesinde insanlık varoldu. Leylekler getirmiş gibi davranan bir ekip var, eminim çocuk ya da ergen yaşta evlenmişsinizdir. Milleti salın, kendi hayatınıza bakın

Kına gecesinde regli nikahta regli

İsteyen istediği konuyu açar, rahatsız oluyorsanız okumaz yorum yapmazsınız. Çözüm basit.

Bazıları din dersi vermek için cinsellik bölümünde nöbet tutuyor. Rahatsız oluyorlarsa bakmamak gibi bir seçenekleri var ama hala idrak edemediler.

Bazıları din dersi vermek için cinsellik bölümünde nöbet tutuyor. Rahatsız oluyorlarsa bakmamak gibi bir seçenekleri var ama hala idrak edemediler.
Biri gidip dualarımız sizinle bölümünde ateist propaganda yapsa çıldırırlar. Ama dinle alakası olmayan bir yerde fetva vermeyi kendilerine hak görüyorlar. Bir de istenmeyen gebelikle yumuşatıyorlar akıllarınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…