sevgilimle ilk birlikteliğimi yaşayacağım

İsteyen istediği konuyu açar, rahatsız oluyorsanız okumaz yorum yapmazsınız. Çözüm basit.
Maşallah sizde her şeyin basit çözümü var ne güzel ...Hamilelik mevzusundada aynı şeyi yazmışsınız. Kızlık zarımı diktireceğim ,acaba hamilemiyim ,ailem duysa beni öldürür böyle konulara bakıyorum tabiki her türlü konuya bakıyorum ,çaresiz insanlar için nacizane fikirler sunuyorum .Kendi görüşüm kimse karışamaz konu sahipleri ister dikkate alır ister dikkate almaz .Ben fikrimi sizin için yazmadım en başta konu sahibi cevap versin siz muhattap olmayın benle lütfen .Hatta hiç kimse muhattap olmasın. Ben yazımı yazarım konu sahibi ister kendine küpe yapar isterse güler geçer sizeneeeeee...Hoş konu sahibi konuyu açmış kaçmış bir daha girmemiş hiç .Neyse inşallah hamilemiyim acab diye geri dönmez

Son düzenleme:
Forumda olduğunuzu hatırlatmak isterim. Forumun mantığı insanların birbirine cevap vermesi, tartışması (kavga değil fikir), birbirine yorum yapması üzerine kuruludur. Ben yazayım kimse bana yazmasın diyorsanız burası sizin için uygun bir mecra olmayabilir, üzgünüm. Facebookta falan yorumlara kapatma özelliği var mesela

Ne alakaysa sanki evli kadınlar istenmeyen gebelik yaşayamazlarMadem bu kadar rahatsızlar tüm sosyal platformlardan uzak dursalar keşke. Onlar da rahatlar biz de

Ne alakaysa sanki evli kadınlar istenmeyen gebelik yaşayamazlarMadem bu kadar rahatsızlar tüm sosyal platformlardan uzak dursalar keşke. Onlar da rahatlar biz de
Evli kadınlar da çocuk istemiyorsa sevişmemeli. Hepimiz biliyoruz ki sadece çocuk için sevişilir. Sevişirken zevk alan mı?

Ben konu sahibi değilim konu sahibine yazmanız gerekir diye biliyorum. Çünkü ben onun için cevap yazıyorum ,bana cevap yazılsın konu dağılsın istemem ...Çünkü sayfalarca yazılmış konuyla alakalı hiç bir şey yok bir günah keçisi seçilmiş ona yüklenilmiş ...

Sanırım benim için yazdınız zaten okursanız yorumumu benim dediğim evlliler bile ne kadar korunsada hamile kalabiliyor ..Tabi evli olduğu için çocuk doğuruluyor genelde .Ama tam tersi durumda sevgililik durumunda iyi cesaret gerçekten hamile kalınsada aldırırım deniliyor sanırım .

dogurmamayi tercih edenler de baya fazla benim cevremde. İstemiyorsa, maddi ya da manevi hazir hissetmiyorsa aldiriyor. Yani bebek olursa onun hayati hakkinda konusmak icin yine imza tek basina kriter degil

Yanlış biliyorsunuz. Öyle olsa sadece konu sahibini alıntılayabilir diğer üyeleri alıntılayamazdık.

Şimdi sen ilk birlikteliğinden evli olmadığını halde,belki de korunsaniz da hamile kalsan ne olacak çok merak ediyorum.
2.evlenmeden birliktelik,öpüşme koklasma sevisme yaşayanlar evlenince o hazzı coşkuyu kaybediyor.bunu burada çok okuduk. Aslında sebebi açık bir şey ilk başta her zaman tatlı gelir daha sonra tadını ister istemez kaybeder,ikincisi yasak olanda her zaman daha tatlı gelir
Üstelik ilaç bile kullansan adetken ilişkiye girmekte yani iyi bir miden varmış

1.doğru düzgün korunursa hamile kalmaz, hamile kalırsa da ne yapacağına sevgilisiyle birlikte karar verirler.
2. Bu hurafelere çok gülüyorum ben. Tecrübe etmediğiniz şeyler hakkında ne güzel ahkam kesiyorsunuz
3.ilaç kullanınca regl olunmaz, doğal olarak reglken ilişkiye girmiş olmaz. Saçmalardan seçmeler olmuş bu kısım.

Tam tersine sizinkiler cevap olsun da yerini bulsun olmuş.

sonra çok pişmana olacaksın yaşama canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…