Bu denli tepkinizi anlayamadim?Allahım evlatlarımızı koru. Ne diyebilirim ki başka. Anneniz babanız hayatta mı? Onlara üzüldüm ben. Büyüt,okut, sonra bir ipsiz sapsıza gidip bu hale gelsin. Yazık ya,siz kendinize acımıyorsunuz bari ailenize acıyın.
ya profil fotonnnnnnnnnnn sdşjdsjdlsjdsdjdsGururuna yediremediği için değil nasılsa siz hiçbir yere gidemeyeceğiniz bildiği için umursayıp alttan almıyor diğer arkadaşlara katılıyorum
Evet sen cok saf dusunuyorsunYaklasik 5 6 aydir beraberiz ilk baslarda tabiki hersey cok guzeldı , sonrasinda cuvallamaya basladim. Ya benim erkek arkadasım asssırı kıskanc biri öyle boyle değil , bırakın erkeklerle konusmayi, ig de attigim storylere bile karisiyor , normalde benim cok erkek arkadasim vardir , sırf kendisi icin konusmayi kestim , ama sureklı kavgalıyız illa trip atıcak biseyler buluyor ve alttan alan , ozur dıleyen hep ben oluyorum , ama sevdiginden de eminim sırf gururuna yediremedigi icin alttan alan o olmuyor . Ya aslinda ne cekiyosun ya ayril dersiniz , dogru fakat ben cok seviyorum ayrılsam kendime gelemem(eski sevgilimle 1 ay beraber olmamiza ragöen cocugu 1 sene unutamamistim ordan biliyorum) yani ben bide intihara cok meyilli biriyim psikolojik tedavi goruyorum, aramizda direkt ayrilik konusu gectiginde bile intihar dusuncesi aklima geliyor , onsuz yasayamam gibime geliyor , bide ben bu erkek arkadasimla ilk defa berabwr oldum onunda duygusal yaklasimi vardir diye dusunuyorum , ne yapicam? Cok sıkıldım her gun agliyorum
Arkadaslar seyi de belirteyim , aldattigini dusunmuyorum , cunku telefonunu benm yanimda aciyor goz ucuyla baktigimda hic bi kizla konusmuyor , priv ve maininde ben ve 1 2 sinf arkadasi disinda hicbi kizi takip etmiyor , arkadasim vsco kullaniyordu , biz sevgili deilken bu da kullaniyormus , iste hep boyle meme vs begwniyomus , bugn baktim galiba tum begenilerini geri cekmis ve ikimizin fotograflarini paylasmis , +maininde de one cikaranlarinda ben varim, sadece tek kotu huyu asırı kıskanc ve inatcı olmasi , arkadaslar sizce benmi cok saf dusunuyorum ya
Yok yaa estagfurullah , ben sadece sosyal medyayi aktif kullaniyorumMain priv vsco bunlar ne demek ya. Yaslandim mi ben naptim
Çok ciddi bir foto litfenya profil fotonnnnnnnnnnn sdşjdsjdlsjdsdjds
Umutsuz vakasın, ben ayrılsam unutamam çok acı çekerim diyerek toksik bir adamın peşinden giden insanın kimseye hayrı dokunmaz,hele kendine hiç dokunmaz. Tedavine devam et ama aklı başında kararlar almamak için bahaneleri olan insana kimsenin faydası olmaz.Yaklasik 5 6 aydir beraberiz ilk baslarda tabiki hersey cok guzeldı , sonrasinda cuvallamaya basladim. Ya benim erkek arkadasım asssırı kıskanc biri öyle boyle değil , bırakın erkeklerle konusmayi, ig de attigim storylere bile karisiyor , normalde benim cok erkek arkadasim vardir , sırf kendisi icin konusmayi kestim , ama sureklı kavgalıyız illa trip atıcak biseyler buluyor ve alttan alan , ozur dıleyen hep ben oluyorum , ama sevdiginden de eminim sırf gururuna yediremedigi icin alttan alan o olmuyor . Ya aslinda ne cekiyosun ya ayril dersiniz , dogru fakat ben cok seviyorum ayrılsam kendime gelemem(eski sevgilimle 1 ay beraber olmamiza ragöen cocugu 1 sene unutamamistim ordan biliyorum) yani ben bide intihara cok meyilli biriyim psikolojik tedavi goruyorum, aramizda direkt ayrilik konusu gectiginde bile intihar dusuncesi aklima geliyor , onsuz yasayamam gibime geliyor , bide ben bu erkek arkadasimla ilk defa berabwr oldum onunda duygusal yaklasimi vardir diye dusunuyorum , ne yapicam? Cok sıkıldım her gun agliyorum
Arkadaslar seyi de belirteyim , aldattigini dusunmuyorum , cunku telefonunu benm yanimda aciyor goz ucuyla baktigimda hic bi kizla konusmuyor , priv ve maininde ben ve 1 2 sinf arkadasi disinda hicbi kizi takip etmiyor , arkadasim vsco kullaniyordu , biz sevgili deilken bu da kullaniyormus , iste hep boyle meme vs begwniyomus , bugn baktim galiba tum begenilerini geri cekmis ve ikimizin fotograflarini paylasmis , +maininde de one cikaranlarinda ben varim, sadece tek kotu huyu asırı kıskanc ve inatcı olmasi , arkadaslar sizce benmi cok saf dusunuyorum ya
Tepki değil de,sebebini yazdım zaten.Bu denli tepkinizi anlayamadim?
Benim bi tane yok gencler cifter cifter kullaniyoYok yaa estagfurullah , ben sadece sosyal medyayi aktif kullaniyorumvsco instagram gibi bi uygulama , main;kendi ana instagram hesabin , priv ise sadece yakin arkadaslarini ekledigin instagram hesabin gibi dusunebilirsinzz
Sen kendine dışardan baktın mı hiç?Bu denli tepkinizi anlayamadim?
İlla bıkacaksın. Yarıda bırakıp içinde kalacagına agzına etsin iğrenek ayrıl. Ben devam etmenden yanayım. Özelim var deme adamın güvenini kazanmak için o fedakarlıkları yapEvet isin o yani da var , o bana hic guvenmiyor , bi kac kez telefonumu kurcalamak istedi verdim (galerime ve mesajlarimi okumasini istemedigini belirttim cunku herkesin ozeli var yani) bundan suphe duydu tamam kimle konustuguma baksin ama ne konustuguma bakmasin zaten 1 2 arkadasim disinda kimseyle mesajlasmiyorum , ben bu vpcul icin lise arkadasimi engelledim , (bu engelledigim arkadasimla da asiri samimiydik tum ailebi olaylarimi herseyimi bilirdi cocuk) sırf neymis erkekmis diye konusmayi kestirdi , engelledim cocugu(aslinda onn yannda gosteris amacli engelleyip aonra engeli acmayi dusunuypdum fakat arkadasim küstü benle suan konusmuyor beni engelledi) arkadasimda hakli sonucta , kendimi cok salak hissediyorum 4 5 aylik cocuk icin kac senelik dostumu sattim , ama ayrilsam da yasayamam napicam ya
Kaç defa intihar edip hastanelik oldunuz?Evet cinsel birliktelik , onsuz yasayabilecegimi dusunmuyorum , ben 1 aylik iliskimin bitisinde bile kac defa intihar edip hastanelik oldum , aslinda en bastan boyle bi illete bulasmamam gerekiodu ama yapicak bise yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?