Bir Garip Sevgili

Arkadaşım biraz kendine saygın olsun. 23 yaşındasın, adamın yönetimine bırakmışsın kendini, o da harika bir şekilde kendi egosunu tatmin ediyor. Allah aşkına, senin ailenle yazık yahu. Seni büyütüp okutan, yetiştiren ailene yazık çünkü sen ailem onay verdiği halde elin adamının ağzına bakıyorsun, bu ailene haksızlık değil mi? Seni 23 yaşına getiren ailen sorun yapmıyorken daha bilmem kaç aylık adamın onayıyla iş yapıyorsun, kusura bakma ama aşağılanmak bu resmen. Adam seni parmağında oynatıyor, seni sevdiğini bile doğru düzgün söylemiyor, kendi istediği olmadı diye seni ne hale getiriyor. Pardon sen kendini bu hale getiriyorsun. Güzel kardeşim, yaşıtız, yapma. Lütfen yapma. Bir erkeğin ağzının içine bakma,senin gitmek istediğin tatil bilmem kaç aylık adamın iki dudağının arasında olmasın, böyle yaşama. Ailene ve kendine saygın varsa silkelen ve kendine gel. Esir olma bir erkeğe. Çok pişman olursun, sorma bile. Haber ver yeter, bitiriyorsa da bitirsin gurursuz olmaktan iyidir güzel kardeşim. Hiç yakışıyor mu 23 yasında üniversite okuyan gencecik bir insana bunlar? Senin kendine layık gördüğün hayat bu mu? Herkes gider geride sen kalırsın bunu unutma.
Daha once arkadasımın dogum gunune gitmemi istememisti. 1-2 aydır arkadastık erkekti. Ben gitmistim o zaman ertesi gun tartısma cıkardı. Bir sonraki ay 13. Ayımız benim en yakın arkadasımın dogum gunune denk geldi ona da gittim hatta bana arkadasın ve ben arasında bırakmak istemiyorum seni demisti ben hicbir sey söylemeden. Ben de arkadasımın dıgum gunune katılcagımı ifade etmistim ve cok bozulmustu. Hastaneye git der hastalanınca gitmem sorun cıkarır ben yine gitmem. Biraz despot.. Hastayken sırf hastaneye gitmedim diye bana mesaj atmayıp trip attıgı zamanlar var. Ben ilk kez onun yapma dedigi seyi yapmadım diyebilirim. Bunun da oldukca ezikligini yasıyorum. Her zaman agzının icine bakan ona esir bir insan olmadım. Tesekkur ederim yorumunuz icin kesinlikle aklımda olacak

Üzmek istemiyorum seni ama bence sevmiyor.
Seven insan böyle davranmaz.
İlişkide kendini üstün gören kişilerden gerçekten hiç hoşlanmıyorum.
Size de mutluluk veremez.
Bence korkmayın . Zaman geçtikçe sizi daha çok üzecek ayrılık.
Ben de seven insan boyle davranmaz diyorum davranısları uzaktayken cok farklı oluyor. Yanımdayken cok farklı. Bir aslana donusuyor bir kediye.. Ara vermek istedigimi söylicem bu sürecte de onunla iletisim kurmak istemiyorum. Yavas yavas koparmak istiyorum

Anlattiklarinizin tipkisi benimle ayrildigim kisi arasindada olmustu. Okurken bizi hatirladim. Sizi uzmek degil niyetiim. Ama lutfen sizi bi iki guzel soze kandirmasina izin vermeyin. tartisinca yada aramiza sogukluk girdiginde o da hicbisey yok gibi davranirdi. tanismamizin ay dönümlerinde tartisma olunca boyle seyler soylerdi. Ama isteklerini yine yapmadigimda yine ayni sizin sevgiliniz gibi davranirdi. Bi yere gitmek bisey yapmak isteyince o illaki bi bahane bulur yapardi. Benden izin istemek degil konusu bile gecmezdi. Bende kizardim sinirlenirdim sen istedigini yapiyosun ben neden yapamiyorum diye. Bazen cok cok agir konusurdu bende oturur aglardim...
Haklısınız bir iki soze hemen yumusuyorum. Bu hep böyle oldu ve bunu kullanmasını da hep cok iyi bildi. Özür diler miydi peki gercekten haksız oldugunda? Ve siz tartısınca konu acılmaz mıydı? Ben acmadan o acmaz mesela tartısmaları cok ilginc ve bana sen zaten acıyorsun demisti bir kere..Siz ben neden yapamıyorum dediginizde ne derdi? Benim hayatımda daha once boyle kısıtlamalar yapamadı kıyafet, arkadas, sosyal medya herhangi birsey. Ama yaptıgım icin ya da yapacagım icin tartısma cıkarıp gunumu rezil ettigi cok oldu ve aynen dediginiz gibi gecen denize gitti söz verdim gitmem gerek diye gitti.. Herseye bahanesi var

nişanlın değil kocan değil. ailen izin vermiş. ne diye izin alıyorsun ki ?
İzin istemedim ondan. Fikir almak istedim sonucta sevgiliyiz ve ben bu sekilde gidicem dusuncen nedir diye yaklastım. Bence gitme dedi ve bu sozden sonra ustune birsey soylememem gerekirmis yani yaptırıma cevirdi bu durumu. Tatili bana rezil edecegi icin de arkadaslarım da bosver sen uzulceksin ters konuscak gitmeyelim dedi

Anladim... Son yazdigini da okudum guzel birseyler yazmis en azindan ama sogukluk devam ediyor gibi, bulusmadigina gore...

Bence ciddi ciddi konus. Senin bu tavirlarindan dolayi mutlu olamiyorum bana net olmuyorsun falan de. Verdigi cevaplara gore de ara verebilirsin...
Sogukluk devam ediyor, inadı devam ediyor. Benim bulusalım dememi bekliyor ama kesinlikle böyle bir teklifle dahi gitmicem o gelirse de istedigi gun musait olmadıgımı söylicem.
Evet once onu dinlicem sonra da fikrimi soylicem ama once ona konusma fırsatı vericem. Ara vermek istiyorum dedigim an tamam diyecek biliyorum

Ne demek gidemezsin, sahibin mi o senin? Boyle adamlar daha sevgiliyken boyleyse evlenince nolur bilemiyorum

Hiç düşünme tavrını koy direkt.Sen olağan birşey istememişsin.herşey zamanında yaşanınca güzel.daha şimdiden bir erkeğin ailenden çok üzerinde söz sahibi olmasına müsade etme.Şuan evliyim bende ünide çok gezdim tozdum ama şuan eşime ben üniden arkadaslarla kampa gidicm demiyorum.çünki oda gitsin istemezdim.böyle bir beklentim yok ondanda zamanında yaşadım bıraktım çünki. Sende şimdi öyle.gönülsüz olduğun birseydede danış dediğini bırak arada gönlü olsun ama izin istemek ASLA! Yaşımız güzelliğini güzel yaşa.bir erkeğin fikirlerin ve isteklerin karşısında bu şekilde sevgini kötüye kullanmasına müsade etme. Bugüne kadar seni görmek istemeyen adamın bu saatten sonrada seninle işi olmasın.
Bu arada acaba bi haltlar çevireceği için bu tatili bahane edip irtibatınızı bir süreliğine kesmeye çalışıyor olabilir mi? Hani arama mesaj atma olayları olursa yakalanabilir ihtimalinide düşünmedim değil
Cok haklısınız izin istemek de degildi amacım. Annem babam izin vermisken baska biri yuzunden bu sekilde olmak acıkcası icime cok da oturdu. Bana bu yaptırımı uyguladıgı icin kendimi oldukca degersiz de hissediyorum kendime verdigim deger yani.. Bunu onunla acıkca konusucam ve bundan sonra gerekirse gonlunu hos etmek icin sorulanlar da dahil hicbir sekilde fikrini almıcam. İsterse küser, isterse kızar kendi bilir kendi ektigini bicer.
Yok yok tek sosyal hayatı benim diyebilirim o konuda cok güveniyorum ona. Hatta suan benimle olsa en azından bir aktivite bisey yapardı eminim suan cok da sıkılıyor. Arkadasları hep memleketlerine dondu

'' Tatilden döndü'' diye bi kelime okudum satır aralarında.. Sizden bunun için izin aldı mı?
Bu noktada cevabınız çok önemli..
Kendisi bayramda ailesinin yanından dondu tatil degildi deniz kum gunes seklinde. Ki normalde giderken o ctesi tum gun birlikte olcaktık, pazar gidecekti. Annesi baya baskı yapmıs ve ctesi gunu gitti. Birde bana ctesi sabah ayrılcaz seninle uygun mu diye soruyor. O zaman cok kızmıstım ama sonra bu tavrımdan dolayı ozur de dilemistim elinde olmadıgı icin

Daha once arkadasımın dogum gunune gitmemi istememisti. 1-2 aydır arkadastık erkekti. Ben gitmistim o zaman ertesi gun tartısma cıkardı. Bir sonraki ay 13. Ayımız benim en yakın arkadasımın dogum gunune denk geldi ona da gittim hatta bana arkadasın ve ben arasında bırakmak istemiyorum seni demisti ben hicbir sey söylemeden. Ben de arkadasımın dıgum gunune katılcagımı ifade etmistim ve cok bozulmustu. Hastaneye git der hastalanınca gitmem sorun cıkarır ben yine gitmem. Biraz despot.. Hastayken sırf hastaneye gitmedim diye bana mesaj atmayıp trip attıgı zamanlar var. Ben ilk kez onun yapma dedigi seyi yapmadım diyebilirim. Bunun da oldukca ezikligini yasıyorum. Her zaman agzının icine bakan ona esir bir insan olmadım. Tesekkur ederim yorumunuz icin kesinlikle aklımda olacak
Her zaman bakmakla ara sıra bakmak arasında pek bir fark yok. Ara sıra adamın ağzının içine bakmak, onun onayıyla hareket etmek bunu zaman geçtikçe "her zaman"a dönüştürecek emin ol. İnan bana doğum gününe gittin diye ertesi gün tartışma çıkarması, arkadaşınla benim aramda bırakmak istemiyorum tarzı bir cümle kurması vs problem. Bunları da kurdurtmamalısın o adama. Demek ki ona göre sizin ilişkiniz ona bu sözleri söyleme cesaretini veriyor, ilişki buna müsait onun açısından. Despot kişilik olabilir ama o despotluk öyle herkese yapılmaz. O despotluğu yapmasına izin verirsen, bu yapma dediği şeyi yapmamanın devamı gelirse bir bakarsın kendi bireyselliğini, kişiliğini kaybetmişsin. Doğum gününe gittin diye bozulması falan sence sağlıklı mı? Despot kişiliğin de ötesinde başka bişey var bence onda. Bak bir kere yapmışsın ama kendini kötü hissetmişsin. Bana geçen duygu şu; sen şimdi yapma dediği şey yapmamışsın ve rahatsızlık, eziklik hissetmişsin ya hani... Sonuçta sen 23 yaşındasın, ailenin sakınca görmediği bir tatile sevgilin istemediği için gitmedin, düpedüz ona itaat etmiş oldun. Tekrar buna benzer bir olay daha yaşayacaksınız siz. O yine yapma, etme falan diyecek despot davranmaya çalışacak, sen bu defa temelli rahatsızlık duyacaksın. İşte o olay sizin ilişkinizin kaderini belirleyecek bak demedi deme.
1) Ya sen ona tamam deyip onun isteği doğrultusunda kendinden ödün vereceksin ve bu böyle sürüp gidecek
2) Ya sen bildiğini okuyacaksın, onun despotluğundan tamamen rahatsızlık duyduğun için ve o da sen ona itaat etmediğin için rahatsızlık duyacak, ikinizden biri rest çekecek ve ayrılacaksınız
3) Ya da senin kendinden ödün vermeyeceğin mantıklı bir orta yol bulacaksınız ve devam edeceksiniz ama öyle devam edeceksiniz.

Emin ol, bak burada çoğu kadın aynı şeyi söyler, bugün tatiline karışan adam yarın öbür gün senin işine gücüne de karışır, kariyerine de karışır, kendi despotluğuyla çelişen her şeyine karışır. Erkeğe itaat eden, onun sözü doğrultusunda hareket eden özellikle eğitimli kadınlar çoğu zaman kendi öz saygılarını kaybetmiş kadınlardır ve bu kadınlara toplumun hiçbir bireyi saygı duymaz, bunu sen de çok iyi biliyorsun. Türk toplumunda kadın ödün vermemeli artık, sen sonuçta hafif meşrep bir hayat mı yaşıyorsun da birileri seni düzeltmeye ya da değiştirmeye çalışsın, yanlış şeyler mi yapıyorsun, ahlak düzeyi düşük şeyler mi yapıyorsun da ödün vermen, vazgeçmen gereksin? Elbette hayır.

Sindirmeye pıstırmaya çalışıyor. daha şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum. Ayrılmak istemiyorsun ama ileride bitirmek daha zor gelecektir. Sen bilirsin ama bu adam hayatını ipotek altına lamaya çalışıyor. Buna izin verme. dediğini yapmam, alıştırırım diye düşünüyorsan da yanılıyorsun. Can çıkar huy çıkmaz, o adam değişmez.

Merhaba kızlar, öncelikle yazım uzun olabilir simdiden okudugunuz icin tesekkur ederim.

Ben 23, erkek arkadasım 22 yasında. İkimiz de üniversitede okuyoruz hala ögrenciyiz. 15 ay konustuktan sonra, 1 aydır da sevgili olduk. Sevgiye, sevgili kavramına önem verdigini soyleyerek bu sekilde bekledim. Sürec gercekten bir kız olarak oldukca zordu, seni seviyorum gibi kelimeler hic duymadan ilerlemek zordu. Her neyse bir sekilde atlattık o dönemi.

4 gün önce tartıstık. Konu su; ben, yakın arkadasım(kız) ve onun bir arkadası(erkek) kamp yapmaya gidecektik. Bulundugumuz sehre 8 saatlik uzaklıktaydı. Tatil seklinde olacaktı gidecegimiz sehirde festival vardı, kamp alanı olacaktı. Ben agır bir bölümde okuyorum ve iki senedir temmuz ayında sınava girdigim icin temmuz ayım yok. Sadece evde gecti o iki senem ya da kutuphane köselerinde ve bu sene böyle birseye heves ettim. Ailem kabul etti. Erkek arkadasıma sordum. Çok istiyorum dedim tamam istiyorsan git dedi. Nerede dedi söyledim yerini direkt olmaz diyerek kestirip attı. Tanımadıgım biri ile gideceksin ve acıkcası yakın arkadasına dahi guvenmiyorum birsey olsa nasıl geleceksin dedi otobus veya ucakla dedim ki ne sorun olabilir. Sonra da ben istemiyorum bence gitme dedi. Ardından ben tekrar gitmek istedigimi ama herseyi onun istedigi sekilde uyarlamak istedigimi söyledim.

Kamp olayı yanlıs olabilir, ben olsam ben de izin vermezdim. Sorun kesinlikle bu degil. Sorun su ki; ben en az 10 kez senin fikirlerine onem veriyorum lutfen bi sekilde orta yolu bulalım sen ne istiyorsan o sekilde olsun dedim ve ısrarla sorun yok dedi. Ertesi gün bana oldukca sert cumleler ile benim icin o konusma bence gitme dedikten sonra kapandı dedi.

Bayramda ailesinin yanına sehirdısına gitmisti bugun geldi, ben de tatile gitmis olsaydım bu hafta pazar gelecektim ptesi gorusecektik. Ama gitmedigim icin yarın bile gorusebilirdik 10 gundur gorusmuyoruz. Bana ptesi gunune kadar seni görmek istemiyorum mesaj olarak da bisey bekleme benden dedi. 4 gundur aksam evdeyim diyoruz yatarken de iyi geceler diyoruz ustune gitmedim konusalım ya da bulusalım diye. Birbirimize cok fazla seni seviyorum ve sevgilim diyormusuz degerini yitirmeye baslamıs. Biz zaten bir aydır diyoruz yani kendini bu cekme nedir? Bana karsı son bir ayda cok degismis ve sanırım eski haline geri donmeye calısıyor. Ben ömrüm boyunca sevildigimi duymayarak mı yasıcam? Hangi sevgili cok sevdigimizi soyluyoruz der ki yani abartılı da kullanmadık tam aksine o abartıyordu ben cok fazla söylemiyordum.

Cümleleri de oldukca kırıcı bana karsı, kendimi inanılmaz degersiz hissettim kendi kendime verdigim degeri dusurdugumu farkettim, kendimi geri cektim. O mesaj atmadıkca atmıyorum. Özledi sanırım iki gundur arıyım mı konusalım mı diyor. Dün gece o yaklastı o konusmaya calıstı ancak yatarken yine laf soktu ve oyle yattı. Açık konusucam bitirmeye korkuyorum ancak ara vermek istedigimi söylemeyi dusunuyorum. Fikirlerinizi paylasırsanız cok sevinirim. Okudugunuz icin tesekkurler.

bence izin istemeniz bile yanlış direkt ben kampa gidiyorum demeniz gerekti yazık o kadar plan yapmışsınız festival de varmış hepsi boşa gitmiş..ailem izin verecek de elin oğlu izin vermedi diye tatile gitmicem bana tuhaf geldi açıkçası?

Her zaman bakmakla ara sıra bakmak arasında pek bir fark yok. Ara sıra adamın ağzının içine bakmak, onun onayıyla hareket etmek bunu zaman geçtikçe "her zaman"a dönüştürecek emin ol. İnan bana doğum gününe gittin diye ertesi gün tartışma çıkarması, arkadaşınla benim aramda bırakmak istemiyorum tarzı bir cümle kurması vs problem. Bunları da kurdurtmamalısın o adama. Demek ki ona göre sizin ilişkiniz ona bu sözleri söyleme cesaretini veriyor, ilişki buna müsait onun açısından. Despot kişilik olabilir ama o despotluk öyle herkese yapılmaz. O despotluğu yapmasına izin verirsen, bu yapma dediği şeyi yapmamanın devamı gelirse bir bakarsın kendi bireyselliğini, kişiliğini kaybetmişsin. Doğum gününe gittin diye bozulması falan sence sağlıklı mı? Despot kişiliğin de ötesinde başka bişey var bence onda. Bak bir kere yapmışsın ama kendini kötü hissetmişsin. Bana geçen duygu şu; sen şimdi yapma dediği şey yapmamışsın ve rahatsızlık, eziklik hissetmişsin ya hani... Sonuçta sen 23 yaşındasın, ailenin sakınca görmediği bir tatile sevgilin istemediği için gitmedin, düpedüz ona itaat etmiş oldun. Tekrar buna benzer bir olay daha yaşayacaksınız siz. O yine yapma, etme falan diyecek despot davranmaya çalışacak, sen bu defa temelli rahatsızlık duyacaksın. İşte o olay sizin ilişkinizin kaderini belirleyecek bak demedi deme.
1) Ya sen ona tamam deyip onun isteği doğrultusunda kendinden ödün vereceksin ve bu böyle sürüp gidecek
2) Ya sen bildiğini okuyacaksın, onun despotluğundan tamamen rahatsızlık duyduğun için ve o da sen ona itaat etmediğin için rahatsızlık duyacak, ikinizden biri rest çekecek ve ayrılacaksınız
3) Ya da senin kendinden ödün vermeyeceğin mantıklı bir orta yol bulacaksınız ve devam edeceksiniz ama öyle devam edeceksiniz.

Emin ol, bak burada çoğu kadın aynı şeyi söyler, bugün tatiline karışan adam yarın öbür gün senin işine gücüne de karışır, kariyerine de karışır, kendi despotluğuyla çelişen her şeyine karışır. Erkeğe itaat eden, onun sözü doğrultusunda hareket eden özellikle eğitimli kadınlar çoğu zaman kendi öz saygılarını kaybetmiş kadınlardır ve bu kadınlara toplumun hiçbir bireyi saygı duymaz, bunu sen de çok iyi biliyorsun. Türk toplumunda kadın ödün vermemeli artık, sen sonuçta hafif meşrep bir hayat mı yaşıyorsun da birileri seni düzeltmeye ya da değiştirmeye çalışsın, yanlış şeyler mi yapıyorsun, ahlak düzeyi düşük şeyler mi yapıyorsun da ödün vermen, vazgeçmen gereksin? Elbette hayır.
Aynen öyle ben kötü birsey yapmıyorum. Birde yani bu hayatta onu aldatıcak, ona zarar verecek en son insanlardan biriyim. Adım söylendigi zaman hemen ardından erkek arkadasımın da adı gecer. Bir erkekle konusurken dahi hemen bahsederim ondan ki kötü bir seye mahal vermeyim. Bilir bunları da.. Ona bir kere taviz verdim ve buna suan oldukca pismanım, hayatımı bu sekilde idam ettirmek istemiyorum. Normal bir tartısma küsme degil bu, burda bir hayata müdahale var. Bunu kabul de etmiyorum ben. Dogum gunu olayı kesinlikle saglıklı degil. Erkek arkadasımın fikir verme adı altındaki bu yaptırımı sorun ikisinin ayırdında degil ve ben bunu ona gerekli sekilde acıklıcam. Daha once cok daha ufak seylerle boyle hissetmistim ve beni baskıladıgını dusunuyorum boguluyorum demistim o zaman geri adım atmıstı. Bu sefer olabilcekleri daha iyi gorur sanırım suanda da oldukca soguk ve mesafeli davranıyorum ara da verince dusunur uymuyorsa da ayrılır, suan ozluyor muyum evet ama iliski iki taraflı iki insan iki beyin. Tek beyinle yasamak istemiyorum

bence izin istemeniz bile yanlış direkt ben kampa gidiyorum demeniz gerekti yazık o kadar plan yapmışsınız festival de varmış hepsi boşa gitmiş..ailem izin verecek de elin oğlu izin vermedi diye tatile gitmicem bana tuhaf geldi açıkçası?
İzin istemedim fikir almak istedim. Hadi ben gidiyorum surda sunlarla kalcaz su kadar gun haberin olsun gibi bir sekilde yaklasmayım sonucta sevgilim gonlu de hos olsun istedim. Boyle bir tavır ile karsılasmayı beklemiyordum. Tatile oldukca yazık oldu belki agustosta gideriz tekrardan bilmiyorum belki de gitmeyiz. Ben suan bu tatile gidemememi agzından burnundan getirmek istiyorum

İzin istemedim fikir almak istedim. Hadi ben gidiyorum surda sunlarla kalcaz su kadar gun haberin olsun gibi bir sekilde yaklasmayım sonucta sevgilim gonlu de hos olsun istedim. Boyle bir tavır ile karsılasmayı beklemiyordum. Tatile oldukca yazık oldu belki agustosta gideriz tekrardan bilmiyorum belki de gitmeyiz. Ben suan bu tatile gidemememi agzından burnundan getirmek istiyorum

hmm anlıyorum gönlünü hoş tutmak istediniz ama o itiraz edince gitmemişsiniz yani izin istemiş oldunuz bu durumda?? neyse umarım tatil planlarınız gerçekleşir sonuçta sınava falan çalışmışsınız 2 yıldır.bu konuda yapacak bişey yok gibi sonuçta o istemedi sizde gitmediniz??

Sanki kendini biraz fazla ezdiriyosun gibi....
Sana bu kadar kaba davranan birin niye gönlünü hos tutmak istiyosun?
Ayrica sana bu kadar karismasina izin vermemelisin, hele hele ailenin izin verdigi seylere....

Haklısınız bir iki soze hemen yumusuyorum. Bu hep böyle oldu ve bunu kullanmasını da hep cok iyi bildi. Özür diler miydi peki gercekten haksız oldugunda? Ve siz tartısınca konu acılmaz mıydı? Ben acmadan o acmaz mesela tartısmaları cok ilginc ve bana sen zaten acıyorsun demisti bir kere..Siz ben neden yapamıyorum dediginizde ne derdi? Benim hayatımda daha once boyle kısıtlamalar yapamadı kıyafet, arkadas, sosyal medya herhangi birsey. Ama yaptıgım icin ya da yapacagım icin tartısma cıkarıp gunumu rezil ettigi cok oldu ve aynen dediginiz gibi gecen denize gitti söz verdim gitmem gerek diye gitti.. Herseye bahanesi var
Nisanlilikla beraber 2.5 senelik birlikteligimizde ben ondan 4 kat fazla ozur dilemisimdir. Hatirladigim kadariyla buyuk tartismalarimizdan en fazla iki kez ozuru vardir. Ama kendisi ozur dileyince benide ozur dilemeye zorluyodu. Ben neden yapamiyorum dedigimde ise ben erkegim benim sozum dinlenecek sen ailenede boyle dikleniyomusun gibi seyler diyordu. Kiyafet iş konusundada epey bi kisitlandim ben. Ama sizin bu tartismalarinizin sonraki bolumlerinde kisitlanmaya basladim yani. Bi kez dugune gidecektik topuklu giymeyeceksin dedi. Ben giyecem dedim giyersen o topuklulari kirarim seni millete rezil ederim dedi bana.
Biz ikimiz soz verdik birbirimize. Birbirimiz olmadan dugune gitmek yok diye. O bensiz iki dugune gitti. Güya akrabalariymis mecburmus. Ben gidemedim istedigim dugune. Cunku bana yasakti !!

Aynen öyle ben kötü birsey yapmıyorum. Birde yani bu hayatta onu aldatıcak, ona zarar verecek en son insanlardan biriyim. Adım söylendigi zaman hemen ardından erkek arkadasımın da adı gecer. Bir erkekle konusurken dahi hemen bahsederim ondan ki kötü bir seye mahal vermeyim. Bilir bunları da.. Ona bir kere taviz verdim ve buna suan oldukca pismanım, hayatımı bu sekilde idam ettirmek istemiyorum. Normal bir tartısma küsme degil bu, burda bir hayata müdahale var. Bunu kabul de etmiyorum ben. Dogum gunu olayı kesinlikle saglıklı degil. Erkek arkadasımın fikir verme adı altındaki bu yaptırımı sorun ikisinin ayırdında degil ve ben bunu ona gerekli sekilde acıklıcam. Daha once cok daha ufak seylerle boyle hissetmistim ve beni baskıladıgını dusunuyorum boguluyorum demistim o zaman geri adım atmıstı. Bu sefer olabilcekleri daha iyi gorur sanırım suanda da oldukca soguk ve mesafeli davranıyorum ara da verince dusunur uymuyorsa da ayrılır, suan ozluyor muyum evet ama iliski iki taraflı iki insan iki beyin. Tek beyinle yasamak istemiyorum
Elbette haberi olacak, arkadaş grubunla farklı bir şehre/bölgeye tatile gidiyorsun, başına bişey gelecek olsa en azından nerede olduğunu bilmek onun da haklı. Tatile nereye, kimlerle gittiğini, neler yapmayı planladığınızı falan bilmek hakkıdır sonuçta bu insanı hayatına almışsın ama baskılamak, ben gitmeni istemiyorum gibi laflar altında resmen gitme, ben gitmeyeceksin diyorum falan mesajı vermek çok saçma ve çocukça. Benim de erkek arkadaşım var, bilmem kimlerle şuraya tatile gideceğim dediğim zaman ancak ve ancak bir şekilde engel olabilir, vazgeçirir o da gitmemem için çok mantıklı bir sebep sürerse ileri. Tutup de gidersen ayrılırım gibi değil ya da saçma sapan tehditlerle değil. Benim can güvenliğimi tehdit edebilecek ciddi bir sebep varsa ortada, mesela. Yani beni kendi bireysel kararlarımdan döndürebilmesi için çok mantıklı, geçerli bir sebebi olması lazım. "Ben istemiyorum gitme" gibi bir sebep değil. Umarım sizin ilişkiniz de hakkınızdaki en hayırlı şekliyle devam eder.

hmm anlıyorum gönlünü hoş tutmak istediniz ama o itiraz edince gitmemişsiniz yani izin istemiş oldunuz bu durumda?? neyse umarım tatil planlarınız gerçekleşir sonuçta sınava falan çalışmışsınız 2 yıldır.bu konuda yapacak bişey yok gibi sonuçta o istemedi sizde gitmediniz??
Ben arkadaslarıma yine de gidelim istiyorum dedim onlar da rezil edecek tatilini mesaj atmayacak tersleyecek ileri geri konuscak bosver gitmeyelim eglenemeyiz sonra gideriz belki dediler. Ben yoksa yine de gidelim dedim ama burnumdan gelmesini istemedim biliyorum rezillik cıkarcak cunku

Back