Merhaba kızlar, öncelikle yazım uzun olabilir simdiden okudugunuz icin tesekkur ederim.
Ben 23, erkek arkadasım 22 yasında. İkimiz de üniversitede okuyoruz hala ögrenciyiz. 15 ay konustuktan sonra, 1 aydır da sevgili olduk. Sevgiye, sevgili kavramına önem verdigini soyleyerek bu sekilde bekledim. Sürec gercekten bir kız olarak oldukca zordu, seni seviyorum gibi kelimeler hic duymadan ilerlemek zordu. Her neyse bir sekilde atlattık o dönemi.
4 gün önce tartıstık. Konu su; ben, yakın arkadasım(kız) ve onun bir arkadası(erkek) kamp yapmaya gidecektik. Bulundugumuz sehre 8 saatlik uzaklıktaydı. Tatil seklinde olacaktı gidecegimiz sehirde festival vardı, kamp alanı olacaktı. Ben agır bir bölümde okuyorum ve iki senedir temmuz ayında sınava girdigim icin temmuz ayım yok. Sadece evde gecti o iki senem ya da kutuphane köselerinde ve bu sene böyle birseye heves ettim. Ailem kabul etti. Erkek arkadasıma sordum. Çok istiyorum dedim tamam istiyorsan git dedi. Nerede dedi söyledim yerini direkt olmaz diyerek kestirip attı. Tanımadıgım biri ile gideceksin ve acıkcası yakın arkadasına dahi guvenmiyorum birsey olsa nasıl geleceksin dedi otobus veya ucakla dedim ki ne sorun olabilir. Sonra da ben istemiyorum bence gitme dedi. Ardından ben tekrar gitmek istedigimi ama herseyi onun istedigi sekilde uyarlamak istedigimi söyledim.
Kamp olayı yanlıs olabilir, ben olsam ben de izin vermezdim. Sorun kesinlikle bu degil. Sorun su ki; ben en az 10 kez senin fikirlerine onem veriyorum lutfen bi sekilde orta yolu bulalım sen ne istiyorsan o sekilde olsun dedim ve ısrarla sorun yok dedi. Ertesi gün bana oldukca sert cumleler ile benim icin o konusma bence gitme dedikten sonra kapandı dedi.
Bayramda ailesinin yanına sehirdısına gitmisti bugun geldi, ben de tatile gitmis olsaydım bu hafta pazar gelecektim ptesi gorusecektik. Ama gitmedigim icin yarın bile gorusebilirdik 10 gundur gorusmuyoruz. Bana ptesi gunune kadar seni görmek istemiyorum mesaj olarak da bisey bekleme benden dedi. 4 gundur aksam evdeyim diyoruz yatarken de iyi geceler diyoruz ustune gitmedim konusalım ya da bulusalım diye. Birbirimize cok fazla seni seviyorum ve sevgilim diyormusuz degerini yitirmeye baslamıs. Biz zaten bir aydır diyoruz yani kendini bu cekme nedir? Bana karsı son bir ayda cok degismis ve sanırım eski haline geri donmeye calısıyor. Ben ömrüm boyunca sevildigimi duymayarak mı yasıcam? Hangi sevgili cok sevdigimizi soyluyoruz der ki yani abartılı da kullanmadık tam aksine o abartıyordu ben cok fazla söylemiyordum.
Cümleleri de oldukca kırıcı bana karsı, kendimi inanılmaz degersiz hissettim kendi kendime verdigim degeri dusurdugumu farkettim, kendimi geri cektim. O mesaj atmadıkca atmıyorum. Özledi sanırım iki gundur arıyım mı konusalım mı diyor. Dün gece o yaklastı o konusmaya calıstı ancak yatarken yine laf soktu ve oyle yattı. Açık konusucam bitirmeye korkuyorum ancak ara vermek istedigimi söylemeyi dusunuyorum. Fikirlerinizi paylasırsanız cok sevinirim. Okudugunuz icin tesekkurler.