Bir Garip Sevgili

Sanki kendini biraz fazla ezdiriyosun gibi....
Sana bu kadar kaba davranan birin niye gönlünü hos tutmak istiyosun?
Ayrica sana bu kadar karismasina izin vermemelisin, hele hele ailenin izin verdigi seylere....
Haklısınız ben de kendimde bu ezdirmeyi kabul edemiyorum kendime yakıstıramıyorum ben bu insan degilim ve hayatım boyunca da bu insan olmak istemiyorum. Kendisi ile konusucam eger fikir almamı onun istedigini yapmam olarak anlıyorsa bundan sonra onun fikrini almayacagımı söylicem. Bana hep kendi bildigini okuyorsun zaten kimseyi dinlemezsin diyor yani benim hayatım ve bu sekilde de olması gerek zaten.. İcten ice kinlenmis mi bilmiyorum bu davranısı asırı abartı ve olgun degildi

Nisanlilikla beraber 2.5 senelik birlikteligimizde ben ondan 4 kat fazla ozur dilemisimdir. Hatirladigim kadariyla buyuk tartismalarimizdan en fazla iki kez ozuru vardir. Ama kendisi ozur dileyince benide ozur dilemeye zorluyodu. Ben neden yapamiyorum dedigimde ise ben erkegim benim sozum dinlenecek sen ailenede boyle dikleniyomusun gibi seyler diyordu. Kiyafet iş konusundada epey bi kisitlandim ben. Ama sizin bu tartismalarinizin sonraki bolumlerinde kisitlanmaya basladim yani. Bi kez dugune gidecektik topuklu giymeyeceksin dedi. Ben giyecem dedim giyersen o topuklulari kirarim seni millete rezil ederim dedi bana.
Biz ikimiz soz verdik birbirimize. Birbirimiz olmadan dugune gitmek yok diye. O bensiz iki dugune gitti. Güya akrabalariymis mecburmus. Ben gidemedim istedigim dugune. Cunku bana yasakti !!
Kıyafet, sac konusunda ya da sosyal medya herhangi bir kısıtlaması hic olmadı bu tarz da yaklasmaz ama bir yerde eglenmemi istemiyor. Ozellikle baska bir sehirde.. Gecen sene Antalya'ya gittigimde bu sekilde tavırları vardı. Allah kurtarmıs sizi gercekten.. Ben erkegim ben yaparım sen yapamazsın gibi bir dusunce yok.. Sizin adınıza ayrılmanız adına sevindim hakkınızda hayırlısı olsun

Elbette haberi olacak, arkadaş grubunla farklı bir şehre/bölgeye tatile gidiyorsun, başına bişey gelecek olsa en azından nerede olduğunu bilmek onun da haklı. Tatile nereye, kimlerle gittiğini, neler yapmayı planladığınızı falan bilmek hakkıdır sonuçta bu insanı hayatına almışsın ama baskılamak, ben gitmeni istemiyorum gibi laflar altında resmen gitme, ben gitmeyeceksin diyorum falan mesajı vermek çok saçma ve çocukça. Benim de erkek arkadaşım var, bilmem kimlerle şuraya tatile gideceğim dediğim zaman ancak ve ancak bir şekilde engel olabilir, vazgeçirir o da gitmemem için çok mantıklı bir sebep sürerse ileri. Tutup de gidersen ayrılırım gibi değil ya da saçma sapan tehditlerle değil. Benim can güvenliğimi tehdit edebilecek ciddi bir sebep varsa ortada, mesela. Yani beni kendi bireysel kararlarımdan döndürebilmesi için çok mantıklı, geçerli bir sebebi olması lazım. "Ben istemiyorum gitme" gibi bir sebep değil. Umarım sizin ilişkiniz de hakkınızdaki en hayırlı şekliyle devam eder.
Evet haklısınız ben de bu yuzden olacak olanları söyledim. Su sekilde gitmeyi dusunuyoruz, surdaki festivale.. Onun biraz da kızdıgı uslubummus. Nasıl yapalım diyecekmisim hem fikrini alıp hem de dinlememezlik seklinde olamayacakmıs. Tanımadıgı bir insanla gidicem bu tamam, uzak bir yere gidicem ve bisey olsa gelemem dedi ama ben buyuk bir sehirde yasıyorum evlerimiz 1.5 saat uzaklıkta o yolda dahi hersey olabilir bu bir bahane degil. Dahası iyiligimi dusunen insan mesafe de koymaz tam aksine herseyimden haberdar olmaya calısır birde ben cok sordum " Nasıl istiyorsun? Bak fikirlerine onem veriyorum biliyosun degil mi söyle sevmedigin yeri bi sekilde orta yoku bulalım." Gibi cok yaklastım kestirip attı..
İliskinizin duzeyi cok guzel umarım hep böyle ilerler hakkınızda hayırlısı olsun

Ben arkadaslarıma yine de gidelim istiyorum dedim onlar da rezil edecek tatilini mesaj atmayacak tersleyecek ileri geri konuscak bosver gitmeyelim eglenemeyiz sonra gideriz belki dediler. Ben yoksa yine de gidelim dedim ama burnumdan gelmesini istemedim biliyorum rezillik cıkarcak cunku

hmm iş o boyuta geldiyse yani tatilinizi zehir edebiliyorsa ki hiç hakkı yok insan niye birinin tatilini zehir eder ya ve siz sevgilisiniz ve ders çalışmışsınız sürekli kendinizide düşünün biraz herşeyden önce ayıp bence...ciddi ciddi konuşmayı düşünün derim yada ayrılmayı

Sogukluk devam ediyor, inadı devam ediyor. Benim bulusalım dememi bekliyor ama kesinlikle böyle bir teklifle dahi gitmicem o gelirse de istedigi gun musait olmadıgımı söylicem.
Evet once onu dinlicem sonra da fikrimi soylicem ama once ona konusma fırsatı vericem. Ara vermek istiyorum dedigim an tamam diyecek biliyorum

Bence de hiç üstüne gitme ve taviz verme. Aynen sorun neymiş, derdi neymiş bir anlatsın. Belki de tamam demez ara verme fikrine, erkekler elden gittiğini anladıkları an panik yapıyorlar ;)

Kızlar dun konustuk ve ben kendimi tutamayıp ani bir kararla yanına gittim. Ptesi görüscez diyip duruyodu aklınca boyle bir sınır koymustu. Ben de dun ona emrivaki yaptım. Uzun olacak simdiden okudugunuz icin tesekkur ederim.

Gittim ben ailemle de tartısmıstım kötüydüm bir süre agladım. Hem erkek arkadasımla olan durum hem ailemle tartısmam biraz fazla oldu ve bir turlu susturamadım kendimi. Sarılmaya calıstı bu surecte istemedim, su durumun sebeplerinden birisin sarılma dedim.
Herneyse, konustuk.. Ben kendi kendime bu sekilde saygı duyamıyorum, kendime verdigim degeri dusurdugumu dusunuyorum ben senden fikir almak istedim izin almak istemedim dedim. İzin almak ne kadar igrenc bir kelime ben yalnızca annemden, babamdan izin alırım sen benim esim degilsin dedim. Ben sana hadi ben gidiyorum surda surda olcaz demesini de bilirdim ama aramızdaki saygıdan bunu da yapmak istemedim bu tepkini hic beklemiyordum dedim. Ayrıca arkadaslarıma rezil oldum, sen bana once guzelce tamam sorun yok diyip gulucukler koydun ben arkadaslarıma soyledim ailelerine soylediler sonra da sen bu durumu cıkardın ve ben bunu onlara söylerken cok utandım dedim.

Arkadaslarımdan özür diledi. Sana tatile gitme demedim, sen zaten ben sana bence gitme dedikten sonra ustune soz soyleyerek beni ezdin fikirlerimi ezdin sonrası benim icin önemli degildi giderdin ben de sana bisey soylemezdim dedi.. O sekilde sormam hataymıs, diyecekmisim ki "Sevgilim ben suraya gitmek istiyorum, kamp olacak nasıl yapalım?" Ama benim soyleme bicimim farklıymıs ona "Bence gitme" dedirttirmeyecekmisim. O sözü söyledikten sonra geri donemezmis. Ya dedim ben istiyorum diyorum, sen istemiyorum diyosun ben orta yolu bulmaya calısıyorum sen bulmaya calısmıyorsun. Tükürdügünü yalamamak icin elinden geleni yapıyosun. Bir sürü konustuk.. Ne ben ikna oldum ne o.. Hala kendini haklı göruyor. Ben lafımı hic esirgemedim aklımda ne varsa soyledim.
Bana ambargo koyamazsın cok mesaj da bekleme benden, ptesi gunune kadar görüsmeyelim ne demek ya bu nasıl bir ustunluk dedim.

Cok özlemis beni ama bana illa ptesi dedi diye söylememis cunku diger turlu sozunun agırlıgı kalmayacakmıs. Uzakta aslan kesiliyosun yanıma gelince kedi dedim bir degisikti ben konustum daha cok. Tatile gidemedim diye ptesi gunu ve sonraki gunler icin surprizleri varmıs inanmazsan bilgisayarın gecmisinden neler baktıgıma bakabiliriz dedi istemedim. Sevgi sozcuklerini az soyleme konusunda da anlastık soyleyecek. Son olarak da bundan sonra ben sana fikrini sormıcam ben suraya gidiyorum sunlar sunlar olacak su kadar gun diyip gidicem haberin olsun kırılırsın, kızarsın, alınırsın bilmem benim tavrım bu olucak dedim. Onun da kızdıgı seyler oldu ama dedigim gibi ben daha cok konustum. Suanda da iyiyiz bakalım daha ne kadar iyi gidecek.
Okudugunuz icin tekrardan tesekkur ederim.:KK28:

Back