Sevgilimle iliskim?

Sanki toksik olan sadece ilişkiniz değil aynı zamanda karakterleriniz de. İntihar falan inanılmaz çocukça. Ayrılmazsanız ilerde ailenizle de görüştürmez. Siz ayrılıp tedaviye devam edin, Gereksiz düşüncelerden uzak durun. Kendinize güvenin. Bence sizin aileniz daha üstün. Ezik olması gereken siz değilsiniz.

Allahım evlatlarımızı koru. Ne diyebilirim ki başka. Anneniz babanız hayatta mı? Onlara üzüldüm ben. Büyüt,okut, sonra bir ipsiz sapsıza gidip bu hale gelsin. Yazık ya,siz kendinize acımıyorsunuz bari ailenize acıyın.
Bu denli tepkinizi anlayamadim?

Yaklasik 5 6 aydir beraberiz ilk baslarda tabiki hersey cok guzeldı , sonrasinda cuvallamaya basladim. Ya benim erkek arkadasım asssırı kıskanc biri öyle boyle değil , bırakın erkeklerle konusmayi, ig de attigim storylere bile karisiyor , normalde benim cok erkek arkadasim vardir , sırf kendisi icin konusmayi kestim , ama sureklı kavgalıyız illa trip atıcak biseyler buluyor ve alttan alan , ozur dıleyen hep ben oluyorum , ama sevdiginden de eminim sırf gururuna yediremedigi icin alttan alan o olmuyor . Ya aslinda ne cekiyosun ya ayril dersiniz , dogru fakat ben cok seviyorum ayrılsam kendime gelemem(eski sevgilimle 1 ay beraber olmamiza ragöen cocugu 1 sene unutamamistim ordan biliyorum) yani ben bide intihara cok meyilli biriyim psikolojik tedavi goruyorum, aramizda direkt ayrilik konusu gectiginde bile intihar dusuncesi aklima geliyor , onsuz yasayamam gibime geliyor , bide ben bu erkek arkadasimla ilk defa berabwr oldum onunda duygusal yaklasimi vardir diye dusunuyorum , ne yapicam? Cok sıkıldım her gun agliyorum

Arkadaslar seyi de belirteyim , aldattigini dusunmuyorum , cunku telefonunu benm yanimda aciyor goz ucuyla baktigimda hic bi kizla konusmuyor , priv ve maininde ben ve 1 2 sinf arkadasi disinda hicbi kizi takip etmiyor , arkadasim vsco kullaniyordu , biz sevgili deilken bu da kullaniyormus , iste hep boyle meme vs begwniyomus , bugn baktim galiba tum begenilerini geri cekmis ve ikimizin fotograflarini paylasmis , +maininde de one cikaranlarinda ben varim, sadece tek kotu huyu asırı kıskanc ve inatcı olmasi , arkadaslar sizce benmi cok saf dusunuyorum ya
Evet sen cok saf dusunuyorsun

Main priv vsco bunlar ne demek ya. Yaslandim mi ben naptim
Yok yaa estagfurullah , ben sadece sosyal medyayi aktif kullaniyorum😂 vsco instagram gibi bi uygulama , main;kendi ana instagram hesabin , priv ise sadece yakin arkadaslarini ekledigin instagram hesabin gibi dusunebilirsinzz

Bütün hayatınızı bu kişiye bağlamışsınız farkında mısınız? Eşiniz değil aileniz değil, kaldı ki sağlıklı bir ilişki içinde de değilsiniz. Hayatınız merkezine kendinizi koyup yaşamanıza bakın, geri gelmeyecek bugünler, pişman olmanızı istemem.

Yaklasik 5 6 aydir beraberiz ilk baslarda tabiki hersey cok guzeldı , sonrasinda cuvallamaya basladim. Ya benim erkek arkadasım asssırı kıskanc biri öyle boyle değil , bırakın erkeklerle konusmayi, ig de attigim storylere bile karisiyor , normalde benim cok erkek arkadasim vardir , sırf kendisi icin konusmayi kestim , ama sureklı kavgalıyız illa trip atıcak biseyler buluyor ve alttan alan , ozur dıleyen hep ben oluyorum , ama sevdiginden de eminim sırf gururuna yediremedigi icin alttan alan o olmuyor . Ya aslinda ne cekiyosun ya ayril dersiniz , dogru fakat ben cok seviyorum ayrılsam kendime gelemem(eski sevgilimle 1 ay beraber olmamiza ragöen cocugu 1 sene unutamamistim ordan biliyorum) yani ben bide intihara cok meyilli biriyim psikolojik tedavi goruyorum, aramizda direkt ayrilik konusu gectiginde bile intihar dusuncesi aklima geliyor , onsuz yasayamam gibime geliyor , bide ben bu erkek arkadasimla ilk defa berabwr oldum onunda duygusal yaklasimi vardir diye dusunuyorum , ne yapicam? Cok sıkıldım her gun agliyorum

Arkadaslar seyi de belirteyim , aldattigini dusunmuyorum , cunku telefonunu benm yanimda aciyor goz ucuyla baktigimda hic bi kizla konusmuyor , priv ve maininde ben ve 1 2 sinf arkadasi disinda hicbi kizi takip etmiyor , arkadasim vsco kullaniyordu , biz sevgili deilken bu da kullaniyormus , iste hep boyle meme vs begwniyomus , bugn baktim galiba tum begenilerini geri cekmis ve ikimizin fotograflarini paylasmis , +maininde de one cikaranlarinda ben varim, sadece tek kotu huyu asırı kıskanc ve inatcı olmasi , arkadaslar sizce benmi cok saf dusunuyorum ya
Umutsuz vakasın, ben ayrılsam unutamam çok acı çekerim diyerek toksik bir adamın peşinden giden insanın kimseye hayrı dokunmaz,hele kendine hiç dokunmaz. Tedavine devam et ama aklı başında kararlar almamak için bahaneleri olan insana kimsenin faydası olmaz.

Yok yaa estagfurullah , ben sadece sosyal medyayi aktif kullaniyorum😂 vsco instagram gibi bi uygulama , main;kendi ana instagram hesabin , priv ise sadece yakin arkadaslarini ekledigin instagram hesabin gibi dusunebilirsinzz
Benim bi tane yok gencler cifter cifter kullaniyo😁😁

Çok ciddi psikolojik rahatsızlığın var ve tedavine devam et sakın bırakma bir erkek için değer mi canına kıymaya? Erkek nedir ya aileni sensiz bırakmana değer mi? Bide sen şu erkekleri takıntı yapıyorsun sanırım fazlasıyla 1 aylık ilişkide nasıl bu kadar bağlanabiliyorsun anlamıyorum. Cinsel birliktelik konusuna gelince herşeyin bir çözümü var artık kendini ona mecbur hissetme kesinlikle.

Allahhh sen tam benim eski halim gibisin , 21-22 yaşlarındayken bu tarz bir erkek arkadaşım vardı aynı seninki gibi ailesi ve hayatı çok rahattı sabah eve gelirdi yurtdışına giderdi ailesi karışmazdı bende çok etkileniyordum sürekli manipüle ederdi kıskançtı ben herhangi okuldan arkadaşımı insta ya eklesem sorun olurdu kiyamet kopardı ama o tanımadığı tonla kadini ekleyince sorun olmazdı , bunun tatildeyken yediği haltlar yüzünden ayrıldık . Ölüyorum zannettim sürekli agliyorum yataktan hiç çıkamıyorum ders calismiyorum sürekli burda konu açıp milleti çıldırttım filan

Her neyse 8-9 ay sonra aradı beni numarasını da silmistim ayılıp bayildigim adamın sesini tanıyamadim , taniyor muyum sizi ??? diye sormuştum yani herrrrr şey geçiyor azcik sabret zamana bırak

Evet isin o yani da var , o bana hic guvenmiyor , bi kac kez telefonumu kurcalamak istedi verdim (galerime ve mesajlarimi okumasini istemedigini belirttim cunku herkesin ozeli var yani) bundan suphe duydu tamam kimle konustuguma baksin ama ne konustuguma bakmasin zaten 1 2 arkadasim disinda kimseyle mesajlasmiyorum , ben bu vpcul icin lise arkadasimi engelledim , (bu engelledigim arkadasimla da asiri samimiydik tum ailebi olaylarimi herseyimi bilirdi cocuk) sırf neymis erkekmis diye konusmayi kestirdi , engelledim cocugu(aslinda onn yannda gosteris amacli engelleyip aonra engeli acmayi dusunuypdum fakat arkadasim küstü benle suan konusmuyor beni engelledi) arkadasimda hakli sonucta , kendimi cok salak hissediyorum 4 5 aylik cocuk icin kac senelik dostumu sattim , ama ayrilsam da yasayamam napicam ya
İlla bıkacaksın. Yarıda bırakıp içinde kalacagına agzına etsin iğrenek ayrıl. Ben devam etmenden yanayım. Özelim var deme adamın güvenini kazanmak için o fedakarlıkları yap

aşko benim 2,5 senelik sevgilim tam 8 ay gözlerimin içine baka baka beni aldatmış üstelik o kızda beni biliyorken şimdi evliler :D telefonu hep elimde olurdu... her şeyin taktiği var kimseye güvenmeeeee!!!!

Evet cinsel birliktelik , onsuz yasayabilecegimi dusunmuyorum , ben 1 aylik iliskimin bitisinde bile kac defa intihar edip hastanelik oldum , aslinda en bastan boyle bi illete bulasmamam gerekiodu ama yapicak bise yok
Kaç defa intihar edip hastanelik oldunuz?
Her seferinde yakaladılar sizi yani olayın sonunda?
Dalga mı geçiyorsunuz şu an bizimle?

Back