Yaklasik 5 6 aydir beraberiz ilk baslarda tabiki hersey cok guzeldı , sonrasinda cuvallamaya basladim. Ya benim erkek arkadasım asssırı kıskanc biri öyle boyle değil , bırakın erkeklerle konusmayi, ig de attigim storylere bile karisiyor , normalde benim cok erkek arkadasim vardir , sırf kendisi icin konusmayi kestim , ama sureklı kavgalıyız illa trip atıcak biseyler buluyor ve alttan alan , ozur dıleyen hep ben oluyorum , ama sevdiginden de eminim sırf gururuna yediremedigi icin alttan alan o olmuyor . Ya aslinda ne cekiyosun ya ayril dersiniz , dogru fakat ben cok seviyorum ayrılsam kendime gelemem(eski sevgilimle 1 ay beraber olmamiza ragöen cocugu 1 sene unutamamistim ordan biliyorum) yani ben bide intihara cok meyilli biriyim psikolojik tedavi goruyorum, aramizda direkt ayrilik konusu gectiginde bile intihar dusuncesi aklima geliyor , onsuz yasayamam gibime geliyor , bide ben bu erkek arkadasimla ilk defa berabwr oldum onunda duygusal yaklasimi vardir diye dusunuyorum , ne yapicam? Cok sıkıldım her gun agliyorum
Arkadaslar seyi de belirteyim , aldattigini dusunmuyorum , cunku telefonunu benm yanimda aciyor goz ucuyla baktigimda hic bi kizla konusmuyor , priv ve maininde ben ve 1 2 sinf arkadasi disinda hicbi kizi takip etmiyor , arkadasim vsco kullaniyordu , biz sevgili deilken bu da kullaniyormus , iste hep boyle meme vs begwniyomus , bugn baktim galiba tum begenilerini geri cekmis ve ikimizin fotograflarini paylasmis , +maininde de one cikaranlarinda ben varim, sadece tek kotu huyu asırı kıskanc ve inatcı olmasi , arkadaslar sizce benmi cok saf dusunuyorum ya
Arkadaslar seyi de belirteyim , aldattigini dusunmuyorum , cunku telefonunu benm yanimda aciyor goz ucuyla baktigimda hic bi kizla konusmuyor , priv ve maininde ben ve 1 2 sinf arkadasi disinda hicbi kizi takip etmiyor , arkadasim vsco kullaniyordu , biz sevgili deilken bu da kullaniyormus , iste hep boyle meme vs begwniyomus , bugn baktim galiba tum begenilerini geri cekmis ve ikimizin fotograflarini paylasmis , +maininde de one cikaranlarinda ben varim, sadece tek kotu huyu asırı kıskanc ve inatcı olmasi , arkadaslar sizce benmi cok saf dusunuyorum ya
Son düzenleme: