fazla sinirlenme gaz yapar çıkaramazsınAy bide bilmis bilmis yazmiyor mu aksam aksam sinirim zipladi. Fikir istiyormus bide akil kendisinde varmis hey Allam ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fazla sinirlenme gaz yapar çıkaramazsınAy bide bilmis bilmis yazmiyor mu aksam aksam sinirim zipladi. Fikir istiyormus bide akil kendisinde varmis hey Allam ya.
Evet sanada göndere bilirim bir adres verirsenYine bir evlenip çocuğu annaneye postalama vakası.
Evet ben yine buldum sen bu tiple zerre bulamazsınYooo gayet okuduk. Çocuğu anama babama bırakıp koca peşinde koşacam yazdınız.
Biz burda işine gelmeyen cevapları aldığında kaçanlara alışkınız. Ama umarım bu kadar insan aynı şeyi söylediğine göre bende bi arıza var diye düşünmenizi sağlayabilmişizdir.
Laf sokmalar hele zeka fışkırıyorEvet ben yine buldum sen bu tiple zerre bulamazsın
Ya işte zaman buymuş neyseki senin kafan benden fenaymış çok şükür sevindimSen bu kafayla nasıl sabrettin 10 sene onu merak ediyorum
Aman ne laf sokacam sizinle Uğraşamam sadece olanı anlatıyorum anlamak istemiyorsun heraldeLaf sokmalar hele zeka fışkırıyor
İkinizinde çocuğu varmış. Daha 10 aydır tanıyorsunuz ve uzak mesafe. Bu konuda adamı haklı buldum ve bence sizde sevgiliniz gibi hareket edin. daha fazla tanımak istiyor iki tarafında çocuğu var. Emin olmak istediği şey çocuğuna nasıl davrancaksınız bunları görmek istiyor. çok erken evlilik için bi 10 ay daha tanıyın derim.Merhaba öncelikle herkese sevgilimle 10 aydır birlikteyiz biz ikimizinde ikinci evliliği olacak ama ben artık adım atılsın istiyorum kaç kere söyledi zamanı gelince olur diye ama erkekler ve zaman çok zor bana göre sizce nasıl davranmam lazım yay burcu kendisi birde rica ediyorum eleştirmeyin sadece fikrin verin açıkçası evliliğe ikna etmek istiyorum
Anlatmak istediğin 10 aydır tanıştığın adamla evlenip 15 yaşındaki kızı annaneye yollamak ise evet anlamak istemiyorum. Uzaktan ilişkide tanıma süresini 10'a bölmek lazım siz şu an 1 aydır tanışıyorsunuz var say. Yüzük takmadaki ince anlamı açar mısın noluyor takınca ciddi soruyorum. Yani adam bulunmaz hint kumaşı da kaçırmak mı istemiyorsun?Aman ne laf sokacam sizinle Uğraşamam sadece olanı anlatıyorum anlamak istemiyorsun heralde
Hiç görmediğiniz bir adamla mı evlenmeyi düşünüyorsunuz?İşte hiç görmedim yüzük takınca görürüm dedim
Ay yok o kısmı şakaydı benceHiç görmediğiniz bir adamla mı evlenmeyi düşünüyorsunuz?
Şaşırmam diyorum her seferinde daha çok şaşırıyorum.
İkinizinde çocuğu varmış. Daha 10 aydır tanıyorsunuz ve uzak mesafe. Bu konuda adamı haklı buldum ve bence sizde sevgiliniz gibi hareket edin. daha fazla tanımak istiyor iki tarafında çocuğu var. Emin olmak istediği şey çocuğuna nasıl davrancaksınız bunları görmek istiyor. çok erken evlilik için bi 10 ay daha tanıyın derim.
Evet ciddiyim ne var sankiHiç görmediğiniz bir adamla mı evlenmeyi düşünüyorsunuz?
Şaşırmam diyorum her seferinde daha çok şaşırıyorum.
CiddiymişAy yok o kısmı şakaydı bence
Hayır gerçekAy yok o kısmı şakaydı bence
Belki de adam başkası ile evliEvet ciddiyim ne var sanki
Evet hint kumaşımı biliyorum ama kaçırmak istemiyorum görmedim çünküAnlatmak istediğin 10 aydır tanıştığın adamla evlenip 15 yaşındaki kızı annaneye yollamak ise evet anlamak istemiyorum. Uzaktan ilişkide tanıma süresini 10'a bölmek lazım siz şu an 1 aydır tanışıyorsunuz var say. Yüzük takmadaki ince anlamı açar mısın noluyor takınca ciddi soruyorum. Yani adam bulunmaz hint kumaşı da kaçırmak mı istemiyorsun?
Ya gerçekten mi olurmu öyle bilmiyorum mesajda bekarım dediBelki de adam başkası ile evli
Ups ben şöyle kımıl kımıl kaçıyorum konudan kolaylıklar dilerim kalanlaraHayır gerçek
Aman kaçırmayın sıkı sıkı yakalayın koca dediğimiz şey kolay kolay bulunmuyor sonraEvet hint kumaşımı biliyorum ama kaçırmak istemiyorum görmedim çünkü