Sevgilimle evlenmek istiyorum

Yooo gayet okuduk. Çocuğu anama babama bırakıp koca peşinde koşacam yazdınız.

Biz burda işine gelmeyen cevapları aldığında kaçanlara alışkınız. Ama umarım bu kadar insan aynı şeyi söylediğine göre bende bi arıza var diye düşünmenizi sağlayabilmişizdir.
Evet ben yine buldum sen bu tiple zerre bulamazsın

Merhaba öncelikle herkese sevgilimle 10 aydır birlikteyiz biz ikimizinde ikinci evliliği olacak ama ben artık adım atılsın istiyorum kaç kere söyledi zamanı gelince olur diye ama erkekler ve zaman çok zor bana göre sizce nasıl davranmam lazım yay burcu kendisi birde rica ediyorum eleştirmeyin sadece fikrin verin açıkçası evliliğe ikna etmek istiyorum
İkinizinde çocuğu varmış. Daha 10 aydır tanıyorsunuz ve uzak mesafe. Bu konuda adamı haklı buldum ve bence sizde sevgiliniz gibi hareket edin. daha fazla tanımak istiyor iki tarafında çocuğu var. Emin olmak istediği şey çocuğuna nasıl davrancaksınız bunları görmek istiyor. çok erken evlilik için bi 10 ay daha tanıyın derim.

Aman ne laf sokacam sizinle Uğraşamam sadece olanı anlatıyorum anlamak istemiyorsun heralde
Anlatmak istediğin 10 aydır tanıştığın adamla evlenip 15 yaşındaki kızı annaneye yollamak ise evet anlamak istemiyorum. Uzaktan ilişkide tanıma süresini 10'a bölmek lazım siz şu an 1 aydır tanışıyorsunuz var say. Yüzük takmadaki ince anlamı açar mısın noluyor takınca ciddi soruyorum. Yani adam bulunmaz hint kumaşı da kaçırmak mı istemiyorsun?

İkinizinde çocuğu varmış. Daha 10 aydır tanıyorsunuz ve uzak mesafe. Bu konuda adamı haklı buldum ve bence sizde sevgiliniz gibi hareket edin. daha fazla tanımak istiyor iki tarafında çocuğu var. Emin olmak istediği şey çocuğuna nasıl davrancaksınız bunları görmek istiyor. çok erken evlilik için bi 10 ay daha tanıyın derim.

Hiç görmediğiniz bir adamla mı evlenmeyi düşünüyorsunuz?
Şaşırmam diyorum her seferinde daha çok şaşırıyorum.
Evet ciddiyim ne var sanki

Anlatmak istediğin 10 aydır tanıştığın adamla evlenip 15 yaşındaki kızı annaneye yollamak ise evet anlamak istemiyorum. Uzaktan ilişkide tanıma süresini 10'a bölmek lazım siz şu an 1 aydır tanışıyorsunuz var say. Yüzük takmadaki ince anlamı açar mısın noluyor takınca ciddi soruyorum. Yani adam bulunmaz hint kumaşı da kaçırmak mı istemiyorsun?
Evet hint kumaşımı biliyorum ama kaçırmak istemiyorum görmedim çünkü

X