Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet işte bende buldum bu kadar hem görürüm hemde yüzük takarım diye yardım istedimAman kaçırmayın sıkı sıkı yakalayın koca dediğimiz şey kolay kolay bulunmuyor sonra
Güneş tutulmasi,ay tutulması gördük te ,akıl tutulmasinin canlı örneğisiniz sanırım..Ya gerçekten mi olurmu öyle bilmiyorum mesajda bekarım dedi
Ya Sinirlenmeyim ben olanı söylüyorum napıyım kader bence yanlışlıkla geldi ama mesaj vardır bir hayrıDalga geçiyorsun kesin. Görmeden evlenmeyi istemek normal değil. Çocuğu aileme bırakırım, kendi başının çaresine baksın yazarak iyice körüklüyorsun sinirleri.
Bilmiyorum ki olabilir tutuldum ben onaGüneş tutulmasi,ay tutulması gördük te ,akıl tutulmasinin canlı örneğisiniz sanırım..
Hayırlısı işte bende buraya yazdım ama akıl verin diyeÇocuğunu sen doğurdun ve seninle yaşama hakkı var. 10 ayda birini bulup evlenmeyi düşünmek çok cesurca ama bir o kadar da tehlikeli bence.
O testi nerde yaptırıyoruzEvlenmek ve üremek için IQ testi şartı konulmalı.
İşte ben inanıyorum görünce çok güzel olacakYüzünü görmediniz mi gerçekten? Yuh yani abartmayın karşıda kim bilmeden ne yüzüğü toka bile takılmaz
Hayırlısı işte bende buraya yazdım ama akıl verin diye
Daha erken bu adamı çok iyi tanıyın.Sadece kendiniz için değil çocuğunuz içinde tanıyın.Evet ciddiyim ne var sanki
Hihi inan aferin biz gördük yine mutlu olamadık senin derdin neİşte ben inanıyorum görünce çok güzel olacak
Sağlık ocağında ,adama yüzük tak yaptırırsınO testi nerde yaptırıyoruz
Çocuğum ailemle yaşıyacak onun çocuğu da annesiyle yaşıyor be benim çocuğumun babası asla çocuğunu aramıyor umurunda d
Evet niyetim öyle bakalımCocugu goturmuyormus zaten. Cocugu annane /dedeye birakip yeni kocişiyle bir hayat kuracakmış.
Yinemi aynı şey yok arkadaş herkesde b 12 esikligi varSizinde pek degil belli ayrıca bu sızın ıkınco uyelıgınız bu konu açıldı.
Ya işte birlikte ikna edeceğiz o yüzden yazdım herşeye cevap var ama ona mı yokAdamın evlenmeye niyeti yok seni oyalayabildiği kadar oyalayacak. Evlenmeye ikna edemezsin.
Erkoyu buldum bakalım kabul ederseama bir eksik var. Evlenmek isteyecek bir erko