Sevgilimle 1.5 senelik güzel bir ilişkimiz vardı. Son bir kaç ay kırıldığımız sebeplerden dolayı ayrılıp barışıyorduk. Ben kendimi değersiz ve duygularıma önem verilmemiş hissediyordum ve bu hareketlerinden dolayı kavga edip ayrılıyorduk ama ben yine dayanamayıp arıyordum. Defalarca konuştum çabalaması için çabaladım ilişki içinde biraz daha ilgi ve çaba dilendim. Sürekli ilgi dilenmek zorunda kalmak çabalaması için oturup defalarca konuşmak beni çok yordu son bir kez şans verdik birbirimize. 1 ay sonra yine aynı şeyler yaşandı ve ben biraz ağır konuşup çok yıprandığımı ve çabalamak için gücüm kalmadığını söyledim ilişkiyi bitirmek istedim sonra kendiside benim gibi biri için çabalamayacağını ve kendiside bitirmek istediğini söyledi. Kalbim çok kırıldı bu kadar mı değersizdi hislerim duygularım çabalarım. Bu sefer ondan adım bekledim ben arayıp yazmadım. 2 gün geçti biriyle konuştum ve konuştuğum kişiye ilişkimin yeni bittiğini ve birine duygusal olarak bir şey hissedemeyeceğimi söyledim. Hala ayrıldığım insanı düşünüyordum hala içimden çabalamak geliyordu ama onun kafasında bitirdiğini düşündüm artık bir değerimin olmadığını düşündüm. Kendi hayatıma bakmaya çalıştım ve konuştuğum çocukla bi kaç kere görüştüm sonra 1 kere birlikte olduk ama hiç bir şey hissetmedim ve kendimi çok kötü hissettim. Çocuğa da kafamın karışık olduğunu eski sevgilime karşı yanlış bir şey yaptığımı düşündüğüm için kafamın karışık olduğunu söyledim. 2 hafta sonra eski sevgilim görmüş bizi yürürken. Benden nefret ettiğini söyledi ve çok ağır konuştu hakaret tehdit vs. Ama onun acı çektiğini ve normalde böyle biri olmadığını onu nasıl kötü hissettirdiğimi gördüm ve kendimi o kadar iğrenç hissettim ki, keşke gururumu kırıp tekrar çabalasaydım. Onu çok sevdim her zamanda sevicem, onu bu kadar üzmek beni o kadar kahretti ki kendimi öldürmek istedim, ayrı olsak bile beni istemediğini düşünsem bile bu yaptığım onla olan anılarıma ihanet aldatmak. Çok seviyorum onu nasıl kıydım nasıl üzdüm çok sinirliyim öfkeliyim kendime. Konuştuğum çocuğada düzgün bir şekilde konuşmak istemediğimi kimseyi daha fazla üzmek istemediğimi kötü bir insan olduğumu söyledim. İyi bir insan olduğumu ve kendime iyi bakmamı söyledi. Ne yapacağımı bilmiyorum eski sevgilimi çok seviyorum ondan başkasına karşı hiç bir zaman hiç bir şey hissetmedim o iyi olsun istiyorum, beni istemediğini onu aldattığımı söyledi ve asla bir daha olmayacağımızı söyledi. Ne yapacağımı bilmiyorum, birlikte olmak istediğim tek insan o, birlikte hayat kurmak istediğim tek insan o.