• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle aynı evde yaşıyoruz lütfen fikir verin lütfenn

Sana zarar vermesinden mi korkuyorsun?
Böyle biriyle sakın evlenmek gibi bir hataya düşme
Evinden çıkar onu korkacak bisey yok
Aranızdaki ilişki artık sevgili erkek arkadaş ilişkisi değil savaşa dönmüş bunun farkında ol
Evet sevgisi kalmadığını daha iyi görüyorum artık alışkanlık olmuşum onda saygı da bitti aramızda

Evet sevgisi kalmadığını daha iyi görüyorum artık alışkanlık olmuşum onda saygı da bitti aramızda
Aile yapılarınızın farklılığından kaynaklanıyor bu çatışma. Gerçek yüzünü görmüş oldunuz işte bırakın gitsin zararın neresinden dönersen kardır

allah atmış sen tutmuşsun

koy kapıya gitsin allah aşkına bu nee yaaa ,

okurken sinir bastı beni ,

birde gece korkuyorum tek kalamıyorum falan deme çocuk gibi lütfen ,

Aile yapılarınızın farklılığından kaynaklanıyor bu çatışma. Gerçek yüzünü görmüş oldunuz işte bırakın gitsin zararın neresinden dönersen kardır
Evet hep aile yapılarımız aynı vs dedi ama asla öyle değil benim ailem dar görüşlü değil onun kadar okumuş eğitim görmüş bi insan gibi değilde herşeye karşı kadına saygıdan bile mahrum kalmış

allah atmış sen tutmuşsun

koy kapıya gitsin allah aşkına bu nee yaaa ,

okurken sinir bastı beni ,

birde gece korkuyorum tek kalamıyorum falan deme çocuk gibi lütfen ,
Ya gerçekten korktuğum için çağırıyordum bu günlerde psikolojik olarak çökmüş durumdayım maalesef

hani ciddiyetine inanıyorum demişsiniz ya başta, bence bu arkadaş sizi özellikle inandırmış. derdi yuva kurmak olan öncelikle sizin isteklerinize saygı gösterir ve zorda kalacağınız hareketler yapmaz.
ayrıca madem orada kalıyor tabi ki ev işlerine yardım etmek zorunda. kalmasa, sadece oturup gitse bile, yine yardım etmek zorunda.
ortak zevkleriniz olmayabilir, o konuya birşey diyemem. yani aynı anda kitap okuma, spor yapma vs, ilişkiden ilişkiye değişir ama hepsinden önce size karşı inanılmaz saygısız.
küfür etmek hoş birşey değil ama insan dolduğu zaman bardak cidden taşıyor ve ağzından böyle kelimeler çıkıyor. sizinkinin de öyle olduğunu düşünüyorum. bu yüzden sakın, küfür ettim hatalıyım da demeyin.
9 ay boyunca kadınlar nikahlı kocalarına bu kadar taviz vermiyor yeri gelince.
siz de korkmayın lütfen. 11 sene yalnız yaşamışsınız, gene yaparsınız.

Merhabalar sürekli burayı takip ediyorum işin içinden çıkamadığım zamanlarda buraya başvuruyorum şimdi net bi şekilde bi yol açmaya ihtiyacım var lütfen bana fikir verin . 29 yaşındayım öğretmenim erkek arkadaşımda 32 yaşında o da öğretmen . Tek başıma yaşıyorum buraya doğudan tayin isteyip geldiğimDe erkek arkadaşım çok uğraştı beni kazanmak için çok şey yaptı kendisi Malatyalı ben Kayseriliyim yalnız yaşıyorum. Erkek arkadaşımla evlerimiz çok yakın tanıştığımızdan beri sürekli evlilik konusu geçiyor aramızda ciddi olduğunu da biliyorum yaptğım hata 8 9 aydır benim evimde kalmasına izin vermem sürekli buna tepki göstermeme rağmen bugün yemeğe geleyim ay gelmişken kalayım derken derken aylarca benim evimde kaldı ve ilk zamanlarda uyardım apartmanda gören olur kalma ben yalnız yaşamak istiyorum gibi ams hiç umursamadı. Okul döneminde kendisi sabah erken kalkıp gidiyordu ben ev temizliği bulaşık herşeyi yapıyordum sadece akşam yemeğinde yardım ediyordu canı istediğinde.herneyse konuyu uzatmak istemiyorum ben 11 yıldır yalnız yaşıyorum Üniversite yüksek lisans vs derken ama buraya taşındığımdan beri sürekli benim yanımda kaldığı için ve bazı sebeplerden dolayı artık yalnız kalmaya korkuyorum. Ben de alıştım sanırım bende kalmasına. Özellikle şu korona günleri 1 aydır kalkıp kahvaltı bulaşık temizlik herşeyi ben yapıyorum defalarca uyardım beraber yapalım yardım et dedim kavgalarımdan sonra değişmeye çalıştı ama yine bütün yük bende oldu.en son şakalaşırken bileğime tırnağı battı ve bileğimin iç kısmı kocaman tırnak izi çıktı hatta içine battığı için yara oldu ve benim bulaşıĞı yıkarken ağlayarak yıkadım gelip ne oldu bile demedi elinde telefon ya oyun oynadı ya iddia ya borsa takip etti bi yandan da sürekli tv izledi. Ben sürekli spor yapmak kitap okumak için fırsat yaratıyorum o ben sana uymak zorunda değilim diye tv izlemek istiyor benim yanımda olunca mecburen ben okurken arada kitap okudu. Neyse asıl mevzu dün çok büyük bi kavga ettik çocuk gibi vurdu bana bende elimde cımbız vardı ona attım ama zarar vermek değildi amacım zaten yavaş attım getir onu dedim ben senin kölen değilim bana iş yaptırmaya çalışma dedi sonra olay büyüdü bende ben sana 9 aydır hizmet ediyorum getir falan derken yemin etti bende yemin ettim derken ben iğrenç bi kelime kullandım sen beni sevmiyorsun artık otel gibi hizmetçi gibi kullanıyorsun beni seni affedersem falan diye kötü bi kelime kullandım sonra o kadar sinirlendim ki aynı küfür senin annen bacın içinde geçerli dedim bana senin sülaleni bilmem ne yaparım diye küfür etti sen kendi sülalene yap dedim bende ama başımdan aşağıya kaynar sular döküldü daha önce de bana sürekli hakaret ederdi bi kere kansız şerefsiz namussz demişti yemin edip özür dilemişti akşam yarın herşey bitsin uzatmayalım senin gibi aşağılık iğrenç biriyle görüşmek istemiyorum bitsin vs dedi ve bakıyorum şimdi giderek büyüyor herşey hakaretler küfürler sabah kalktım o içerde uyudu kahvaltı vs hazırladım hiç konuşmadan bana konuşalım özür dile dedi bende sen özür dilemelisin 1 aydır bana erkek arkadaşın gibi davranıyorsun dedim umursamadı bile çıktı gitti evden.şimdi ne yapacağımı bilemiyorum korktuğumu bildiği için beni cepte görüyor umrunda bile değilim onun
Aslında her şey ayan beyan gün gibi ortada! Anlayıp da bir hal çaresine bakarsanız, yani ayrılırsanız emin olun bu sizin hayrınıza olacaktır. Hani bir söz vardır,"balık baştan kokar"diye. Konun özeti tam da bu!!!

hani ciddiyetine inanıyorum demişsiniz ya başta, bence bu arkadaş sizi özellikle inandırmış. derdi yuva kurmak olan öncelikle sizin isteklerinize saygı gösterir ve zorda kalacağınız hareketler yapmaz.
ayrıca madem orada kalıyor tabi ki ev işlerine yardım etmek zorunda. kalmasa, sadece oturup gitse bile, yine yardım etmek zorunda.
ortak zevkleriniz olmayabilir, o konuya birşey diyemem. yani aynı anda kitap okuma, spor yapma vs, ilişkiden ilişkiye değişir ama hepsinden önce size karşı inanılmaz saygısız.
küfür etmek hoş birşey değil ama insan dolduğu zaman bardak cidden taşıyor ve ağzından böyle kelimeler çıkıyor. sizinkinin de öyle olduğunu düşünüyorum. bu yüzden sakın, küfür ettim hatalıyım da demeyin.
9 ay boyunca kadınlar nikahlı kocalarına bu kadar taviz vermiyor yeri gelince.
siz de korkmayın lütfen. 11 sene yalnız yaşamışsınız, gene yaparsınız.
Ya değişik bi bakıl açısı ilk başlarda çok hassastı ama şu an hiç umursamıyor ben gidip ağlıyorum o hiç umursamadan yatıyor ben sorunları çözelim diyorum umursamıyor

Aslında her şey ayan beyan gün gibi ortada! Anlayıp da bir hal çaresine bakarsanız, yani ayrılırsanız emin olun bu sizin hayrınıza olacaktır. Hani bir söz vardır,"balık baştan kokar"diye. Konun özeti tam da bu!!!
İnşaallah hayırlısı olur kendimi suçluyorum bi yandan

Evet kendi Evi çok eski ben sıfır ev kurdum kendime tertemiz borçlarım yeni bitti kendisi evde ne elektrik ne su ödedi kendi evinde zaten ona doğalgaz 25 TL geliyordu bana 600 TL bi kere bile ödemedi beni hizmetçi gibi kullandı şimdi de psikopatsın sen ruh hastası durduk yere kavga ediyorsun dedi gitti
Oh ne güz3l giderlere de karışmıyor köşe yastığı gibi keyif çatıyor. Deh de şu okumuş sığıra gözünü seveyim. Dışarda selam vermeyeceğin adamı evinin içind3 besliyorsun. Sevgi yok saygı yok hiçbişey kalmamış niye tahammül edesin ki.

Evet kendi Evi çok eski ben sıfır ev kurdum kendime tertemiz borçlarım yeni bitti kendisi evde ne elektrik ne su ödedi kendi evinde zaten ona doğalgaz 25 TL geliyordu bana 600 TL bi kere bile ödemedi beni hizmetçi gibi kullandı şimdi de psikopatsın sen ruh hastası durduk yere kavga ediyorsun dedi gitti
Gittiyse çilingir çağır kapının anahtarlari değiştir

Evet kadınlık gururu olarak beni kullandı diye düşününce daha beter sinirleniyorum düzeltmek istiyorum özür dilesin istiyorum hırs yapıyorum sonra bi düşünüyorum dilese ne olacak bu adam değişmez diyorum
Özür dilerse değişmez bekarken böyle yapıyorsa siz evlenince daha ne cirkeflikleri çıkar aklin varsa boşver görüşme çıkar hayatından

Oh ne güz3l giderlere de karışmıyor köşe yastığı gibi keyif çatıyor. Deh de şu okumuş sığıra gözünü seveyim. Dışarda selam vermeyeceğin adamı evinin içind3 besliyorsun. Sevgi yok saygı yok hiçbişey kalmamış niye tahammül edesin ki.
Maalesef bende böyle düşünüyor okumakla bişey değişmiyor aileden görmek gerekiyor bazı şeyleri küçümsemek değil genelleme yapmıyorum yanlış anlaşılmasın ama aile yapısına bakıyorum kadınlar sadece kadın değerli değil anne eş olmak için var gözüyle bakılıyor sanırım öyle görmüş ben bunu ona açıklamaya çalıştım bak sizde böyle ama bu doğru değil sen bana ev işlerinde yardım ederim demeyeceksin bu ikimizünde sorumluluğu beraber yapıcaz diye güzel güzel anlatmaya çalıştım bana hala kadın daha fazla yapar hangi evde görülmüş bu diye kavga çıkardı

Özür dilerse değişmez bekarken böyle yapıyorsa siz evlenince daha ne cirkeflikleri çıkar aklin varsa boşver görüşme çıkar hayatından
Bende hep anlattım sen böyleysen ilerde ne olacak diye sorunları konuşarak çözemedik hiç bi zaman hep hakaret işittim hep çok konuşuyor oldum düzen olsun istedim sorumluluk almayı öğrensin diye çok uğraştım ama maalesef değişmedi

Ohhh hazır ev, fatura derdi yok, kira derdi yok, cepten çıkan para yok , üstüne bi de hakaret ediyor beyimiz. Ya okumuş, görmüş geçirmiş kadınsın. Adam seni kullanıyor bunu nasıl göremezsin. Hem tek kalınca niye korkuyosun? Benim eşim ayda 10 gün 15 gün görevde. Bende hep yalnızım. Üstelik kaldigim ev müstakil. Hiç korkma sal gitsin şunu çöreklenmiş iyice eve

Ohhh hazır ev, fatura derdi yok, kira derdi yok, cepten çıkan para yok , üstüne bi de hakaret ediyor beyimiz. Ya okumuş, görmüş geçirmiş kadınsın. Adam seni kullanıyor bunu nasıl göremezsin. Hem tek kalınca niye korkuyosun? Benim eşim ayda 10 gün 15 gün görevde. Bende hep yalnızım. Üstelik kaldigim ev müstakil. Hiç korkma sal gitsin şunu çöreklenmiş iyice eve
Çevremdeki bi kaç kişi söyledi bana aslında bak bu elime cebine atmıyor seni kullanıyor falan gibi ama ben hiç öyle düşünmedim çünkü yemek yapacaksak bişeyler alacaksak o da almaya çalıştı ama daha çok ben aldım ben sitem edip bi kere bile faturayı ödeyim demedin diyene kadar sormadı bile faturaları 9 aydır ben ödüyorum o sadece gelirken beraber yemek yapıyoruz onun malzemelerini aldı hep o şekilde oldu sadece geçen ay eve çok malzeme aldığım için param kalmadı ilk kez fatura ödedi o da toplasan 300 TL bile değil ben her ay 1000 TL fatura ödedim internet aidat doğalgaz elketrşk su netflix şu bu

Yediği malzemeyi de alsın bi zahmet onun lafını dahi edemez. Bi de ona hizmetçilik yapmışsınız resmen. Kusura bakmayın böyle diyorum ama gerçekten üzüldüm . Sakın barışmayın. Evlenince hiç bir şekilde yerinden kalkmayacak , elini cebine atmayacak çünkü alıştı

Back