- 4 Ekim 2012
- 16.162
- 31.552
-
- Konu Sahibi elifaslrnt
Anneniz doktor/avukat damat istiyor, peki sizin mesleğiniz nedir? Ilişkide denklik önemli bence. Bu yaş konusunda da öyle. 8 yaş anormal bir yaş farkı değil, fakat 21-29 yaşlarındaki insanlar farklı hayat evrelerinde. 29 yaşındaki artık kariyer yapıyor ve evliliğe daha hazırdır. 21 yaşındaki daha okuyor veya yeni yeni çalışmaya başlamıştır ve kendini keşfediyordur henüz...Bir markanın maliye işlerinden sorumlu. Yüksek lisansını tamamlamış biri. Ailesi de benim ailemin yaşantısı gibi. Annem kurmuştu o cümleyi,doktor avukat falan bile değil demişti. Ama şuan da mühendislerden daha çok kazanıyor. O konuda bir şey diyemiyor. Dediğğ tek şey yaş. Yok işte o kızın da eşiyle arasında yaş fark var yaşlı duruyor bilmem ne deyip duruyor
sevgimle aramda 8 yaş var. O 29 ben 21 yaşındayım .
Ve o kadar çok iyi anlaşıyoruz ki gerçekten ruh eşim olduğuna inanıyorum. 6ay önce bir kaç hafta görüşüp konuşmayı kesmiştim. Sıkıntılarım vardı onu buluştırmak istemedim. Sonra yeniden konuşmaya basladık ve 3 aydır da cok mutlu bir ilişkimiz var. Anneme söyledim ama sevgili olduğumuzu değilmde tanıştığımızı söyledim. Annem de yaş farkının çok olduğunu benim layık olmadığımı söylüyor. Daha iyisini bulursun diyor. Anne bırakmam ki olmaz öyle diyorum. Neden tehdit mi ediyor diyor. İş çok çıkmıza girdi. Anlaşıyoruz desem de kaale almıyor. Bir de o yaşta abim var,abinin yaşında deyip duruyor Ne yapmayalım ne demeliyim bilmiyorumdüşüncelerinizi bekliyorum
Bence 10 yasa kadar normal bu benim düşüncem tabisevgimle aramda 8 yaş var. O 29 ben 21 yaşındayım .
Ve o kadar çok iyi anlaşıyoruz ki gerçekten ruh eşim olduğuna inanıyorum. 6ay önce bir kaç hafta görüşüp konuşmayı kesmiştim. Sıkıntılarım vardı onu buluştırmak istemedim. Sonra yeniden konuşmaya basladık ve 3 aydır da cok mutlu bir ilişkimiz var. Anneme söyledim ama sevgili olduğumuzu değilmde tanıştığımızı söyledim. Annem de yaş farkının çok olduğunu benim layık olmadığımı söylüyor. Daha iyisini bulursun diyor. Anne bırakmam ki olmaz öyle diyorum. Neden tehdit mi ediyor diyor. İş çok çıkmıza girdi. Anlaşıyoruz desem de kaale almıyor. Bir de o yaşta abim var,abinin yaşında deyip duruyor Ne yapmayalım ne demeliyim bilmiyorumdüşüncelerinizi bekliyorum
Herkesin düşünce yapısı farklı. Eşimle aramda 4 yaş var. Herzaman 5yastan fazla fark biri ile görüşmem diye düşünüyordum. Şuan da da ne kadar doğru bı karar vermisim diyorum ben 29 eşim 33 yaşında. Dış görünüş değil ama inanki düşünce yapımız coook farkediyor. Hareketlerimi bazen normal karşılasada bazen bı bakmışsın bırak şu liseli hareketli diye trip atıyor.sevgimle aramda 8 yaş var. O 29 ben 21 yaşındayım .
Benim de 20 yasında iken 27 yasında bir sevgilim vardı.sevgimle aramda 8 yaş var. O 29 ben 21 yaşındayım .