sevgilimin yaptığı iğrençlik sizce ne yapmalıyım??

ne manyaklar var arkadas anlamadım gıttı... bırak gulum o cocugu sal gıtsın....

her sevgili arasında olabilcek şeyler. dediğim gibi başlarda evleniceğim insan demiştim ve çok iyi görmüştüm kendisini çok iyi tanıtmıştı. adını çıkarmak derken. ben o insanla sevgili olmuşum ve ilişkimiz ciddiydi herkes zaten tahmin ediyodur bişeyler yaşandığını. herkes sevgili olup ayrılıyor. elbet yaşıyor bişeyler belkide benim yaşadıklarımdan kat kat ilerisi.

ayrıldığımda şantaj yapıcanı düşünmüyorum. ki zaten ortak bi arkadaş ortamımız yok. yani o benim arkadaşlarımı tanımaz çok. ben onunkileri tanırım ayrılınca zaten daha görüşmem onlara da istediğini anlatabilir umrumda değil..

tabi canım. üni yılları diyor. kız soyunuyomuş böyle msn den işte. ama bişey yaşamadım diyo. sanki msn den soyunması bişey değil

ne mi yapmalisin

Sonundaki "ne yapmalıyım?" cümlesi fazlalıktır herhalde dimi_?
Yoksa ciddi ciddi soruyor musunuz ? ee artık pes..

bırak gitsin, dönerse daha uzağa bırakırsın

haddin aşmış fazlasıylaaa...

Bence ne kadar zor bir karar olsa da ağır bir değerlendirmeye al. Sonradan üzüleceksin gibi duruyor.

çocuk gibi . bu nasıl bi davranıştır.
sonra pişmanlıklar pişmanlıklar.
çok akılsız bu erkekler

Attığı mesajı gördüğünde önce sasirman sonra sinirlenmen ve son olarak da bolca hayal kırıklığı yaşaman gerekirdi.

Veee en önemli püf noktası mesajı almanla bu zamana kadar gecen süre içinde çoktaann soğuman gerekirdi

Kimseye sorma

Sen düşün

Yaptığı harekette sana zerre saygı var mı

1.5 yilin hakkını verebiliyo mu

Bunca zaman birlikte olduggu insana böyle çocukça böyle saygısızca harekette bulunması dogru mu

Sen gururuna yedirebiliyo musun ?

çoook ayıp etmiş evlenincede cinsellik yaşamadığınız günlerde de bunu yapar...

Sevgilim bana "sen gostermezsen gosteren bulurum" gibi ergen bir tavırla meme resmi yollayacak, ben de ne yapmalıyım diye akıl danısıcam..

Yuttururum ona o memeleri.

Ne tuhaf iliskileriniz var arkadas.

Canım bu adam zaten senle ciddi dusunse o kadar ileri gitmek istemez herseyin bi vakti vardır bekler. Hoş sen de istersin bişiler yaşamak yani karsilikli olarak o zaman ciddi düşünmüyor diye bişi diyemem. Ama seni istemediğin bişi için tehdit ediyorsa ve bu igrencligi yapiyorsa yol ver gitsin

Buraya bu şekilde sormanız bile yanlış evlenmeden böyle Şeyler istemesini geçtim kızlarla konuşup resim yolluyor öyle mi zaten onun gururu olsa böyle bişey yapmaz bu adamla değil evlenmek yüzüne bile bakılmaz

Aman Allahım ne laçka bir adam bu böyle.meme mi dir sorun yani...evlenince senden sıkılıp yine başka kişiler bulmasın? Bu tip adamların evlilikle ne işi olabilir ki Allah aşkına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…