sevgilimin yaptığı iğrençlik sizce ne yapmalıyım??

Burdaki dar agaci tipli kadinlara cok imreniyorum gercekten!..Bence olayın ic yüzünü bilmek lazım böyle konularda.benimde başıma tıpkı aynısı geldi.benimkinin sebebide soguk davranmamdi.ama su anda evliyim vede hamileyim cokta mutluyuz.siz bu iliskiyi 1.5 senedir surduruyorsaniz elbet bu cocugunda iyi yanları vardır.pişmanlık belirtileri varmı yoksa hala aynı insanmi?

Burdaki dar agaci tipli kadinlara cok imreniyorum gercekten!..Bence olayın ic yüzünü bilmek lazım böyle konularda.benimde başıma tıpkı aynısı geldi.benimkinin sebebide soguk davranmamdi.ama su anda evliyim vede hamileyim cokta mutluyuz.siz bu iliskiyi 1.5 senedir surduruyorsaniz elbet bu cocugunda iyi yanları vardır.pişmanlık belirtileri varmı yoksa hala aynı insanmi?

iyi de sadece pişman olup olmaması önemli değil ki. yaptığı pislikten önce çok çocukça. napıyosun sen? rekabet mi yaratıyosun? kızı mı kışkırtıyosun sen yapmazsan yapanı bulurum diye? ve bi ilişki bu boyuta gelip çirkinleştiyse devam etseler bile çok hayır geleceğini sanmıyorum. 1.5 yıl çok da uzun bi süre değil hem.

Eski kırıklarıyla baya bi içli dışliymis anlaşılan sendede ayni genişliği bulamayinca zoruna gitti heralde o adamdan sana ne köy olur nede kasaba yol ver gitsin abaza herif:KK20:

Bence adam gibi seven adam sevdigi kadina el surmeye kiyamaz heleki kadin istemedigi surece hadi evlendin diyelim yarin obur gun senn basina bisey gelse ilskiye giremeyecek durmda olsan nasil guvenceksin bu adama ayril derim ben boyle adamlardan ne koca olur ne baba olur bnmde evlendigim kisi sonucta bir erkek onunda istekleri var ama asla bana bu sekilde bi zorlama yapmadi hepimiz genciz heycanlarimiz var nefsimiz var ama bu dunyanin birde obur dunyasi var cok sukur babamin yuzunu hic bir zaman öne egdirmedim simdiki kizlara bakiyorum hepsi demiyorum ama gorduklerim duyduklarim var daha liseye gidiyor opusmek normal bisey diyor sevgilisyle opusmezsek bizi napsin diyor ayrilir yoksa diyor varmi boyle bi zihniyet ya nerde kaldi ic guzelligi simdi ki erkekler hep bel alti bence ayril kardesim en azindan goz dagı vermis olursun evlilik guven meselesi icinde hep acabalar olacak bi adamla ayni yatagi ayni evi ayni hayati paylasamazsin

Birde soyle bisey var evlenip ayrilanlar bile varken senin bu adamla evleneceginin bi garantisi bile yok aranizda bisey olsa sonra ayrilsan nolcak olan sana olur bende bir kadinim benmde bir kiz kardesim var basina boyle bisey gelsin istemem allah yardimcin olsun

öyle kızlarla 1-2 gün bişey yasaya bilir ama seninle her cani istediginde bu yuzden kendilerini kadin delisi degilim istesem baskalariyla da yasarim ama ben sevdigim insanla yasamak istiyorum diyerek ispatlamaya calisiyolar sakin inanma uzulursun

X