sevgilimin yaptığı iğrençlik sizce ne yapmalıyım??

Sevgilim bana "sen gostermezsen gosteren bulurum" gibi ergen bir tavırla meme resmi yollayacak, ben de ne yapmalıyım diye akıl danısıcam..

Yuttururum ona o memeleri.

Ne tuhaf iliskileriniz var arkadas.

haklısınız ben gerekli sert tepkiyi gösteremedim. tek yaptığım telefonu kapatıp sabaha değin ağlamak oldu

:KK57: Bugün elin o....nun meme fotoğrafını sana gönderen
Yarın bigün evlenirsen o o.....ları eve getirir :KK11:

Sevgilinmi artik ne desem bilemedim harbiden geri zekalinin tekiymis.. acik ve net AYRIL cnm..

Çıplak meme fotosu göndermiş ayrılmamışsın acaba çıplak kuku fotosu atsa mı ayrılacaksın? Teee allam bi de soruyor ne yapayım diye.

Sence neden evlenmedrn önce ilişki yasak?
Kötülüğünü istiyorlar dimi yada bu duruma düşme diyemi?

Kesinlikle ayrıl evlenmeyi asla düşünme böyle bi adamla. Yolun başındasn herseyi daha kolay atlatirsin

Ne yapmalıyım derken ne kadar ciddisin ? Evlen desek evlenecek misin bu karakterde bir adamla gerçekten ? Tuhaf..

Eger bu kisiyle evlenirsen su sekilde devam edersin.

" Ne demek hastayim. Istesem suan hemen bulurum" Ne demek hamileyim istesem hemen bulurum"...

Eger bu kisiyle evlenirsen su sekilde devam edersin.

" Ne demek hastayim. Istesem suan hemen bulurum" Ne demek hamileyim istesem hemen bulurum"...

nasıl evlenirim Allah askına. düşünsene bi istediklerini yapsam bu adamla evlenmiş olcaktım ve evlilikte en küçük bişeyde bunu yapıcaktı. Allah ı ma çok şükür tez zamanda gösterdi yüzünü iyi ki güvenip yaşamayı kabul etmedim iyi ki...

Kendinizde hata arayıp onu savunmanız ayrılmayacagınız yıne o adamla birlikte olacagınızın sınyallerini verıyor bna bu yuzden kötu cumleler kurmayacagım sadece işinizin olmamasını dilerim onunla..

X