- 11 Aralık 2014
- 506
- 487
- 27
reddedilmeyi kaldıramamış anlaşılan kaç yıldır berabesiniz
güvenilmez canım sana nispet olarak böyle bir şeyi kullandığı için. evlenince de her bozulduğunda başkasının koynuna gider BU. özellikle işaret zamiri kullanasım geldi
1,5 yıl. haklıydı aslında ben olumlu konuştum askerdeyken geldiğinde yan çizdim üstü kapalı. haklıyken haksız duruma düştü ama yaptığıyla çok fena
İnatla tehditle sizinle yatmak istemesini masumlaştırıyorsunuz (ilk kez yatmak diyorum çünkü bu adam sevişmek istemiyor. yatacak birini arıyor elde siz varsınız size şantaj tehdit korkutma ve blöf gibi her tür bel altı yolu deniyor. rızanızın olmasını da hiç umursamıyor)
Size meme fotoğrafı gönderip benle yattın yattın yoksa bak devam ederim demesini haklı nasıl görüyorsunuz?
Kıskandırmak bir şey karşılığında olmaz. Bu adam çıkarı için size tehditkar davranıyor. Bu baskıdır. Duygusal şiddettir. İşe de yaramış ama haklı diyorsunuz.
Ve hayır haklı değil. Ben bugün isterim yarın vazgeçerim keyif benim. Kalkıp da beni ve isteklerimi hiçe sayarak beni tehdit eden adam beni sevmiyordur. Net. Sevişmek istemeden yapılmaz, sizi ve ruh durumunuzu düşünmeden bunu yapan adam da sizi zerre sevmiyordur.
Haklı çıkarmak yerine bu adamın amacının sizi tongaya düşürmek olduğunu ve bunu yaparken her yolun mübah olduğunu düşündüğünü bi kabul edin.
Bugün soyunan kızın fotosunu çekip sevgilisine atacak ahlaksızlıkta bi adam ilerde sizi aldatır hatta kameraya dahi alır.Zira ahlaktan zerre nasibini almamış.
Korumayın lütfen Korunacak yeri yok.
takdir ettiğim tek yönü sevgilin dürüstmüş, çoğunun aklı zaten orasında zaararkadaşlar 1,5 yıldır sevgiliyiz. aramızda yakınlaşmalar oldu haliyle. askere gitti ve gelince işte nişan filan olcaktı. gelince daha da yakınlaşmak istiyodu bende askerdeyken ılımlı konuştum. ama gelince nişan olayı ertelendi. bende evlenene kadar daha da ileri şeyler yaşamak istemiyorum bu yüzden geçiştiriyodum.
bi aksam çok sinirlendi işte ben kadın meraklısı değilim. istesem şimdi skype tan bi sürü kız bulurum bana soyuncak dedi. hatta yapcam dedi. ben yapma dedim. yaptı artık ne tarz kızlarla konuşmuşsa eskiden. anında çıplak meme fotosu geldi ve onu bana yolladı pislik herif.
sonrasında güya skype hesabını kapatmış. ben gururuyla oynamışım o yüzden yapmış falan filan. bu adama güvenilir mi. ben nasıl evlenirim bunla. ne yapmalıyım sizce ???
1,5 yıl. haklıydı aslında ben olumlu konuştum askerdeyken geldiğinde yan çizdim üstü kapalı. haklıyken haksız duruma düştü ama yaptığıyla çok fena
pislik sapıkarkadaşlar 1,5 yıldır sevgiliyiz. aramızda yakınlaşmalar oldu haliyle. askere gitti ve gelince işte nişan filan olcaktı. gelince daha da yakınlaşmak istiyodu bende askerdeyken ılımlı konuştum. ama gelince nişan olayı ertelendi. bende evlenene kadar daha da ileri şeyler yaşamak istemiyorum bu yüzden geçiştiriyodum.
bi aksam çok sinirlendi işte ben kadın meraklısı değilim. istesem şimdi skype tan bi sürü kız bulurum bana soyuncak dedi. hatta yapcam dedi. ben yapma dedim. yaptı artık ne tarz kızlarla konuşmuşsa eskiden. anında çıplak meme fotosu geldi ve onu bana yolladı pislik herif.
sonrasında güya skype hesabını kapatmış. ben gururuyla oynamışım o yüzden yapmış falan filan. bu adama güvenilir mi. ben nasıl evlenirim bunla. ne yapmalıyım sizce ???
hala sevgilim diyorsun dimi bu adama? gecmis olsun ne diyelim...
dunyadaki tek erkek o degil unutma. vazgecilmez bir insan olmadigini gor . gozlerin asktan kor olmasin mantigini kullan canim . acisi bir omur surmez biliyorum . karsina guvenilir bir erkek cikar mutlaka . iliskinin temeli guvendir sirtini yaslicagin bir duvar olmali sevgilim esim dedigin kisi . evliligi dusunmeyin bile benden size tavsiye . en yakin zamanda kurtulun ki hayata sifirdan baslamak icin gec kalmayin.bana geçen geçti teşekkürler