Sevgilim ve annesi nasıl davranmalıyım sizce

Kendinizi o kadar cok ovuyorsunuz ki yaptığınız iyilikler göze görünmüyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Katiliyorum bu yoruma. Hatta bi ben mi rahatsiz oldum diye düsündüm yorumlari okuyunca. Bazi detaylari vermesenizde olurdu. Genel anlamda bir sorun göremedim. Kadin demekki öyle yada böyle seviyor kizi. İyilik yap denize at demisler. Rahatsiz oluyorsaniz kadinin yorumlarindan sizde mesafeli olabilirsiniz.

okurken çok şaşırdım açıkçası :KK53:
ortada söz veya nişan yok sizin yaptıklarınızı çok abartılı buldum.
biraz mesafe koymanız gerektiğini düşünüyorum.
değerinizi öldürürsünüz zamanla...
bakın diğer oğlunun sevgilisini sizden daha üstün tutuyor size göre, mesafe her zaman iyidir iyi :KK16:

cevaplarınız için teşekkürler sizlerde benimle aynı fikirdeymişsiniz yanlıs bi karar almadığımı anladım en azından zararın neresinden dönersm kardır:)

Zaten dedğim gibi içli dışlı olmayı gerçekten sevmiyorum bi mesafe olsun hep ama kızı yok hastaydı yanında kimse yoktu kendimi yanında olmak zorunda hissediyorum öyle konularda. Bende uğrardım haftasonları normalde gitmedim aramadımda uzun süre hiç gitmeyide düşünmüyorum

bu içli dışlı olmamış halin mi:KK53:
fazla fedakarlık iyi olmuyor ister istemez üstün tutulmak istiyorsun
oda olmayınca üzülüyorsun işte böyle
elini eteğini çek biraz.. vicdanen rahatsız olacak bir durumun yok canım..

Cevaplar için teşekkür ederim herkese aksam giremiyorum cevapsız kalmasın mesajlar Konu kapanabilir.

bu içli dışlı olmamış halin mi:KK53:
fazla fedakarlık iyi olmuyor ister istemez üstün tutulmak istiyorsun
oda olmayınca üzülüyorsun işte böyle
elini eteğini çek biraz.. vicdanen rahatsız olacak bir durumun yok canım..

öyle düşünüyorum dedim ama zamanla bu hastalıklar falan içli dışlı yaptı bende bunlardan rahatsız olup yanlıs olduğunu anladım o yüzden sizlerede sormak istedim geri çekilmek en iyisi üstün tutulmak falan istediğim yokta anlatmadığım bazı şeyler var onlardan dolayı böyleyimdir belkide

İş ciddiye binmeden samimiyeti sevmiyorum demişsin ama çok içli dışlı olmuşsun.

Başkaları seni övdüğü zaman diğer gelinini sözkonusu edebilir.
O da gelini,sen de gelinisin.Oğullarını veya gelinlerini ayırmak istemiyordur.
Ne desin ki yani bu gelinim iyi ama diğerinde iş yok mu desin:)

Ben annesinin tavrını garip bulmadım.Diğer geline kötü kaynana olmayayım derken sana kötü olmuş.
Ne zor idare etmek yahu,bir kitabı olsa şu işin:)

X