sevgilimin yaptığı iğrençlik sizce ne yapmalıyım??

evliliği düşünmüyorum zaten nasıl düşüniyim bu adamla yahu... aşktan gözüm kördü başlarda ama açıldı

bununla evlenirsen,bi rahatsizliginda yada hamilelik sürecinde resimlerle degil gercekleriyle cikar karsina

evliliği düşünmüyorum zaten nasıl düşüniyim bu adamla yahu... aşktan gözüm kördü başlarda ama açıldı
cok sukur canim sevindim senin icin . burada hamileyim esim aldatti vb. konular gormeyi yuregim kaldirmiyo artik . goz gore gore kendini yakmicak olman ne guzel

ahahah yapabilcek adam skype dan yaparim der mi allah askina bu nasil bi acizlikmis. Ne yasadiniz ne hissediyosunuz bilemem ama disardan hos bi durum degil. Bu kadar da akil belden asagida calismamali kendini kullandirma.

İşi bitnce pişman olmuş. Ewlenincede yapcak aynısını ve işi bitnce pişman olcak o zmnda mı affetcen. Kusura bakma ama hala o sapıkla konuşuyosan... Nyse bşe demicem

İşi bitnce pişman olmuş. Ewlenincede yapcak aynısını ve işi bitnce pişman olcak o zmnda mı affetcen. Kusura bakma ama hala o sapıkla konuşuyosan... Nyse bşe demicem

işi bitinceyi geçtim bizzat göstere göstere yaptı yapma dediğim halde pislik işte terbiyesiz

işi bitinceyi geçtim bizzat göstere göstere yaptı yapma dediğim halde pislik işte terbiyesiz
Tatlımm buraya konu açman bile hata. O adam seni sewseydi bakmaya kıyamazdı. Ayrıca burda kaç defa okuduk ayrıldıktan sonra resmlerle şantaj yapan erkekleri.. Sakın öyle bi erkekle ewlenip hayatını mahvetme..

skypedaki kızlara layıkmış salla gitsin,onlarla takılsın dursun.
Neden ayrıldığınızı çevrenizede doğru bir şekilde aktarın,bu herif ile izdivaç düşünenler bu sayede referans olarak bunu baz alırlar,sakın saklayıp onu korumayın bence.
Gerçi ona koz vermişsiniz yakınlaşmalar dediğiniz şeylerle,skypcılardan bir fark kalmamış.
sessiz sessiz bitirin bari.
sizde çok hatalısınız

Terbiyesiz. Soğumak için yeterli bir neden. Ayrıl kurtul. Erkekliği bu sanıyor ona kadın çoksa sana da adam çok, kendine ve sana saygısı olan...​

ne gibi bir hatam var benim?

ne gibi bir hatam var benim?
o yakınlaşmalar dediğiniz tam olarak ne bilmiyorum da,adınızı çıkarmak istese çok rahatlıkla yapar.Hatanız bu olmuş.Mantıken biraz olduysa daha çoğuda olur diye düşünüp olmayınca sinir olmuş.. Çok çirkinleşirse ileride o yakınlaşmaları tam olmadık zamanda bile öne sürebilir.

başlığı okurken ne gibi bir iğrençlik olabilir ki dedim ama okuyunca midem bulandı .sakın onunla evlenmek gibi bir hata yapma hemen ayrıl . sebebini soran olursa da açık açık söyle ben açmadım diye milletinkini açtırmış bana gönderdi de. Ayrıca gönderen kızla daha önce böyle bir muhabbeti olmuştur kesin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…