arkadaşlar 1,5 yıldır sevgiliyiz. aramızda yakınlaşmalar oldu haliyle. askere gitti ve gelince işte nişan filan olcaktı. gelince daha da yakınlaşmak istiyodu bende askerdeyken ılımlı konuştum. ama gelince nişan olayı ertelendi. bende evlenene kadar daha da ileri şeyler yaşamak istemiyorum bu yüzden geçiştiriyodum.
bi aksam çok sinirlendi işte ben kadın meraklısı değilim. istesem şimdi skype tan bi sürü kız bulurum bana soyuncak dedi. hatta yapcam dedi. ben yapma dedim. yaptı artık ne tarz kızlarla konuşmuşsa eskiden. anında çıplak meme fotosu geldi ve onu bana yolladı pislik herif.
sonrasında güya skype hesabını kapatmış. ben gururuyla oynamışım o yüzden yapmış falan filan. bu adama güvenilir mi. ben nasıl evlenirim bunla. ne yapmalıyım sizce ???
Kendinizde hata arayıp onu savunmanız ayrılmayacagınız yıne o adamla birlikte olacagınızın sınyallerini verıyor bna bu yuzden kötu cumleler kurmayacagım sadece işinizin olmamasını dilerim onunla..
Bendeki hata suydu en bastan hayir desem bu sekilde tepki veremezdi kizamazdi yani ben olumlu konusup sonra yan cizdim. Bi nevi oynattim aslindan maden yapmicaktin niye askerdeyken olumlu konustun dedi. Tabiki insanlarin fikri degisir saygiyla karsilamasi lazimdi. Ama cok cok igrenc kabul edilmiycek bsiey yapti. Boyle bi insanla evlilik masasina oturulur mu !
yaa bırak allah aşkına niyeti sadece cinsellik sakın zamanını harcama... erkeklerin hepsi böyle zaten benim niyetim sevişmek değil yok işte ben seni seviyorum falan yalan bunların hepsi yatağa atana kadar. Sana bu kadar söylüyorum ayrıl gitsin.
niyeti ciddiydi annenle tanistir diye yalvariyodu. Babamla tanis diye yalvariyodu. Annesi ne zaman musaitseniz gelip tanisalim dedi kadin cok sevdi beni filan. Ama bunlar bi olcut mu tabiki hayir
ayrılmalısın seninle sadece cinsellik istiyor. Hadi diyelim oldu evlendiniz yarın birgün de beni kızdırdında gittim yaptım ettim derse şaşırmayın
Hemen uzaklaş duygularına kapilipta barisiiyim deme sakin
Ee peki naptin? Ayrildin mi?
ayrıldım tabi . adam hala ego dan yıkılcak ya benim gibi birini bulamazsın diyo
Tam da senin gibisini bulmalk istemiyorum ki zaten de. Hahayyy
ayrıldım tabi . adam hala ego dan yıkılcak ya benim gibi birini bulamazsın diyo
evet onun gibi birini bulman zor gercektenher erkek kavga ettiginde ayipli fotolar atmiyor sevgilisine
şans işte nerden karşıma çıktıysa