sevgilimin yaptığı iğrençlik sizce ne yapmalıyım??

yaa bırak allah aşkına niyeti sadece cinsellik sakın zamanını harcama... erkeklerin hepsi böyle zaten benim niyetim sevişmek değil yok işte ben seni seviyorum falan yalan bunların hepsi yatağa atana kadar. Sana bu kadar söylüyorum ayrıl gitsin.

Kendinizde hata arayıp onu savunmanız ayrılmayacagınız yıne o adamla birlikte olacagınızın sınyallerini verıyor bna bu yuzden kötu cumleler kurmayacagım sadece işinizin olmamasını dilerim onunla..

Bendeki hata suydu en bastan hayir desem bu sekilde tepki veremezdi kizamazdi yani ben olumlu konusup sonra yan cizdim. Bi nevi oynattim aslindan maden yapmicaktin niye askerdeyken olumlu konustun dedi. Tabiki insanlarin fikri degisir saygiyla karsilamasi lazimdi. Ama cok cok igrenc kabul edilmiycek bsiey yapti. Boyle bi insanla evlilik masasina oturulur mu !

Hayır oturma !!

niyeti ciddiydi annenle tanistir diye yalvariyodu. Babamla tanis diye yalvariyodu. Annesi ne zaman musaitseniz gelip tanisalim dedi kadin cok sevdi beni filan. Ama bunlar bi olcut mu tabiki hayir

niyeti ciddiydi annenle tanistir diye yalvariyodu. Babamla tanis diye yalvariyodu. Annesi ne zaman musaitseniz gelip tanisalim dedi kadin cok sevdi beni filan. Ama bunlar bi olcut mu tabiki hayir

Kesinlikle değil bunlar sadece seni ciddi olduğuna inandırmak için olabilir en azından cinsellik hakkında kesin tavrını koy gerçekten evlenmek istiyorsa zaten evlenir. Değilse zaten senden uzaklaşacaktır.

ayrılmalısın seninle sadece cinsellik istiyor. Hadi diyelim oldu evlendiniz yarın birgün de beni kızdırdında gittim yaptım ettim derse şaşırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…