sevgilimin yaptıgı akıl alır gibi degil

Fake hesaba atlayan abaza sevgiliniz var, bütün pisliği ortaya dökülmüş ama hala seviyorsunuz öyle mi? Yani bi ben miyim acaba böyle durumlarda ışık hızıyla soğuyup tiksinen, kardeş sevilecek yanı mı kalmış bu öküzün

Bu kadar şeyden sonra napıcam değil de nasıl rezil ederim diye sorman gerekir. Yapman gereken belli.

Ayrılmak mı cok asıgım cok seviyorum cok acı cekerim Hala evlilikten bahsedio bana evlenmeyi dusunuyoduk ama gozumun icine baka baka yalan soyluyo bana
Aman ayrılma o zaman.o seni aldatsın yarın evlenirsin bide çocuğun olur ondan sonra hiç ayrılamazsın ömrünün sonuna kadar böyle acı çekersin.

Ne yapayım diye soruyorsanız ayrılmayacağınız belli bence özür dilesin ilişkinize kaldığınız yerden devam edin

ben de eski sevgilimi böyle bi tongaya düşürmüştüm. Şuanki durum, iyi ki de düşürmüşüm. yoksa şuan onunla evli olabilirdim AMANIN!

çok merak ediyorum bu tip konular niye açılıyor

adam seni aldatmış hem de bi çokkez seni sevmiyor eskisini unutamamış ama çok seviyorum ayrılamam diyorsun

bize ne soruyorsun peki çek çileni otur

Öncellikle ilk iş psikologa gitmek olsun.
Huylu huyundan asla vazgeçmez.
Denemeden önce bunları yapmadığı ne malum?
Ayrılmazsın sen.
Buraya da daha çok konu açarsın.

Sonra erkekler neden bu kadar rahat o rahatlığı siz veriyorsunuz da ondan.Adam top koşturuyor siz aşığım diyorsunuz hey allahım aldatıldıgınızda da lütfen burdan medet ummayın...

Canım benim çok üzüldüm inan ki.Maalesef benim karşıma hep cinsel açlık çeken erkekler çıktı ve soğudum erkeklerden.İnan üzülme ve şükret gerçek yüzünü gördüğün için.Unutma ki bu hayatta senden önemlisi yok.Ayrılabilir misin o gıjdıllaktan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…