sevgilimin yaptıgı akıl alır gibi degil

Ama daha onceden beni uzdugunde bana soz vermisti degistim ben artık diye
Daha önce de yaptı demek?? Sevgiliyken düzeleceğine söz verip sözünü tutmayan birinin, evlenince düzeleceğini düşünmek kendinizi kandırmaktan başka bir şey değil. Siz bile kendinizi.bile be kandırırken, başkasının kandırmasına çoktan izin vermişsiniz..

Ona nasıl savuncam? Bana hacklenmis dediginde nasıl hayır sen yaptın diyebilcem ki

Yaa sana özell fotoğraflarımı atıcam biraz özeel konusalımm:)) de kafasına gir bana telefonunu ver sana whatsapptan fotoğraflarmı atıcam özel an yaşayalım de ztn direk atlarr goruntulu de aççtırrr yuzunu gördüğünde baam diyee vurursun merhaba sevgilim aa unutmuşumm senin sevgilinn yoktu diye al o zamann ne bahanesi nede baska bırseyi kalır

Ona nasıl savuncam? Bana hacklenmis dediginde nasıl hayır sen yaptın diyebilcem ki
Açıklama yapmak zorunda mısın arkadaşım kafa mı buluyorsun?
Ne umdun,burda sana "evlen,evlenince değişir" diyen olabilir mi sence?
Velevki değişecek çok sadık olacak ama şimdi yaptı,bu neyi değiştirir.
Daha sevgiliyken canım cicimken böyle pisleşen biri evlenip hayat monotonlaşınca sanalını değil reelini yapar.
"Yapmayadabilir" ihtimaline tutunup,evlenecem,diyorsanız evlenin..samimiyim,evlenin,bir de çocuk yaparsınız.sonra daaa şimdi gelmeyen o cesaret geliverir boşarsınız.olan da sabi sübyana olur.
Buyrun katılın o kervana,göz göre göre yananlar kervanına...

Affedersen aa bu nasıl olsa aşık bana diye düşünüp senin boynuzları tavana değdirene dek aldatır.
He tabi hiç öğrenmeseydin bunları, sessiz sessiz seni aldatmaya devam edecekti.
Her türlü al da tı la cak sın.
Eğer midem kabul eder evlenirim baktım hala aldatıyor boşarım diyorsan devam
Yok benim bi gururum var bile bile lades yapamam diyorsan tez vakit ayrılırsın. Kendi kararın.

Zaten ondan asla vazgecemicek kadar asık oldugumu biliyo

Evet o kisi Sonra cok pisman oldu sözler verdi hesaplarının sifrelerini verdi Aldıgı gun de bunu yaptı

ohh yandan

arkadaşlar dağılın, sevgilisi ve hatta sevgilisinin anasıyla ilgili bile bir sürü konu açmış konu sahibi.bu kız iflah olmaz boşuna nefes çürütmeyin

sana da bol aldatılmalar

Eski dizilerden şaşıfelek çıkmazı vardı. Yaşı yetenler hatırlar belki. Eski bölümleri TRT'nin sayfasinda da var. Orda Saadet adında çok zengin ve akıllı bir kadın ve kendisinden genç eşi Murat vardı. Murat aldatsa da , parasını yese de Saadet esinden vazgecemiyordu. Aklıma o geldi. Demek ki gerçekten de böyle insanlar varmış.

Çok nadirdir konu açanların profiline girdiğim, eski konularına baktığım..
Siz de o ender üyelerdensiniz.
Akademisyen misiniz sahiden,doktora yaptınız filan?
Tamam eğitimle alakası yok da yeni yetme ergen aşıklar gibi davranmak hiç yakışmış mı...

Burada gün geçmiyorki birşeye şaşırmayayım.

Neyse.
Ben size mutluluklar diliyorum ve usulca uzaklaşıyorum...

Niye beni sevdigini evlenmek istedigini soyluyo o zaman benden ne cinsel ne de maddi cıkarı yok

Anlatayım sana tatlım;
Sevgilin için hem evli olacak evde çamaşırını arkasını toplayan, yemeği pişip önüne koyan ve geceleri seks yapabileceği biri olacak.
Dışarıda da istediği gibi gönlünü eğlendirecek istediği kadınla sevişecek vee evdeki kadın BUNU SORUN ETMEYECEK. Neden? Çünkü eşine çok aşık onsuz olamaz sevgiliyken bile bırakmadı evliyken hiç bırakmaz.
Senden daha iyisini mi bulacak tabi ki seninle evlenmek isteyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…