- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.772
- 158
- Konu Sahibi porfiromonas
-
Daha önce de yaptı demek?? Sevgiliyken düzeleceğine söz verip sözünü tutmayan birinin, evlenince düzeleceğini düşünmek kendinizi kandırmaktan başka bir şey değil. Siz bile kendinizi.bile be kandırırken, başkasının kandırmasına çoktan izin vermişsiniz..Ama daha onceden beni uzdugunde bana soz vermisti degistim ben artık diye
Ona nasıl savuncam? Bana hacklenmis dediginde nasıl hayır sen yaptın diyebilcem ki
Evlenip, kendini kandırmaya devam etmeyi...Daha ayrilmadin mi?
Neyi bekliyorsun?
Açıklama yapmak zorunda mısın arkadaşım kafa mı buluyorsun?Ona nasıl savuncam? Bana hacklenmis dediginde nasıl hayır sen yaptın diyebilcem ki
Bir sey deyince de şikayet edip hesap banlatiyorlar. Olan yine bize oluyor.
Evet o kisi Sonra cok pisman oldu sözler verdi hesaplarının sifrelerini verdi Aldıgı gun de bunu yaptıdaha önceki konularında bahsettiğin seni aldatan sevgilin mi bu
Zaten ondan asla vazgecemicek kadar asık oldugumu biliyoAffedersen aa bu nasıl olsa aşık bana diye düşünüp senin boynuzları tavana değdirene dek aldatır.
He tabi hiç öğrenmeseydin bunları, sessiz sessiz seni aldatmaya devam edecekti.
Her türlü al da tı la cak sın.
Eğer midem kabul eder evlenirim baktım hala aldatıyor boşarım diyorsan devam
Yok benim bi gururum var bile bile lades yapamam diyorsan tez vakit ayrılırsın. Kendi kararın.
Evet o kisi Sonra cok pisman oldu sözler verdi hesaplarının sifrelerini verdi Aldıgı gun de bunu yaptı
Konu başlığını şöyle değiştirmeli
Yaptığım Akıl Alır Gibi Değil
Niye beni sevdigini evlenmek istedigini soyluyo o zaman benden ne cinsel ne de maddi cıkarı yok
Bu yaşadıklarınızdan sonra hala aşık kalabiliyorsanız, seviyorum diyorsanız mezhebiniz fazlaca geniş demektir. Size bir ömür mutluluklar.ben buna cok asıgım cok seviyorum
Niye beni sevdigini evlenmek istedigini soyluyo o zaman benden ne cinsel ne de maddi cıkarı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?