- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
- 248
- Konu Sahibi porfiromonas
-
Haklisin aynen oyle konu acarYok bence pişmanım diye açmaz. kocam beni aldattı ama benim de hatam vardı kocama aşığım diye acar.
Çok haklısınız Allah doğru yolu göstersin ne diyim artıkçok güzel yazmissiniz ama gelecek cevap belli. çok asigim evlenince değişmez mi ? uykum kaçtı yeminle
Oda dogrubence pişmanım demez
aldatıldım, onu nasıl eve bağlayabilirim der
Bam yemeye razıyım, kızım sen ne tarz bir insan evladısın ??Hayır trollemiyorum estagfurullah. Sadece askı gözünü kör etmis aptal korkağın biriyim belki decok uzgunum bu kadar zayıf oldugum icin Ama o gider de baskasıyla evlenirse ben terkettikten sonra ölürüm
İntihar çözüm olur mu ya beş para etmez bi adam için öldü mü olucak çok saçma değmez...Bence konu sahibini suçlamaya ve yermeye hakkımız yok. O çok sadık gözüken kocişler dahi aynı emin olun dünyanın çivisi çıkmış. İşte bu yüzden intihar en iyi çözüm.
İntihar çözüm olur mu ya beş para etmez bi adam için öldü mü olucak çok saçma değmez...
Bu konuda canı yanmış biri gibi konuşuyorsunuz.. dediğiniz gibi genellememek lazımErkeklerin yüzde 90'ı beş para etmez bana kalırsa... Tabi genellememek lazım :).
Siz ne diyorsunuz ya ? Ne intiharı Allah aşkına. Şaka mısınız gece gece.Bence konu sahibini suçlamaya ve yermeye hakkımız yok. O çok sadık gözüken kocişler dahi aynı emin olun dünyanın çivisi çıkmış. İşte bu yüzden intihar en iyi çözüm.
Hala aşık mısınız gerçekten?Kızlar çok kötüyüm kendimi buraya nasıl attım bilmiyorum sevgilimi denemek için sahte hesap açtım. Hemen atladı. Sevgilin var mı diye sordum yok dedi olsa yapmazdım dedi hatta açık saçık kız resimleri buldum onları da yolladım benle sanal s*x yaptı!!!!! Ve ağzından laf aldım meger iki sene önce aşık olduğu kızı unutamamış hala eski sevgilime aşığım dedi. Ve Instagram’dan hep eskiden aşık olduğu kızları bulup eklemiş. Ve arkadaşının birine de sevgilin var mı diye sormuş WhatsApp dan tabi arkadaşı kız söylememe gerek yok. Niye sordun dedim bir arkadaş sordu diye yalan attı bir de bana. hatta dedim senin o isimde bir arkadaşın yokki sana gelipte sordursun dedim, goster rehberinden soran arkadasını dedim gostermedi sonra da baska bi arkadasını o sordugunu iddia ettigi kisinin adıyla kaydetmis. Suan da hala fake hesaptan fotograf yollamam için istahla bekliyo! Cıldırıcam kızlar ve ben buna cok asıgım cok seviyorum hangisine yanayım ben ne yapcam simdi
Bence konu sahibini suçlamaya ve yermeye hakkımız yok. O çok sadık gözüken kocişler dahi aynı emin olun dünyanın çivisi çıkmış. İşte bu yüzden intihar en iyi çözüm.
Şaka herhaldeBence konu sahibini suçlamaya ve yermeye hakkımız yok. O çok sadık gözüken kocişler dahi aynı emin olun dünyanın çivisi çıkmış. İşte bu yüzden intihar en iyi çözüm.
Eve bağlamak için çocukta yapamaz, adam çocuk istemiyor. Tüh üzüldüm şimdi...bence pişmanım demez
aldatıldım, onu nasıl eve bağlayabilirim der
Eve bağlamak için çocukta yapamaz, adam çocuk istemiyor. Tüh üzüldüm şimdi...
İste evlenince degismez mi bu adamlar O zaman es olunca istedigi seyleri benle yasamicak mı zaten? Degisir sanıyorum ben Bu yanlıs mı
Normal olmadığı çok bariz belli. Herşeyin farkında çünkü. Beni sinir eden bile bile yapması. Destek alması gerekiyor kendisi farkında, buna istese engel olabilir, yardım alabilir. Ama o hala aşığım onsuz yaşayamam diyor.üyenin eski konularına baktım
normal değil gerçekten
gülemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?