sevgilimin yaptıgı akıl alır gibi degil

ya valla artık acaba üyeler "öğretmenlik"i saygıdeğer gördükleri ve dikkate alınır diye düşündükleri için mi profillerine öğretmen-akademisyen yazıyorlar diye düşünmeye başladım
yoksa, öğretmenlerin-akademisyenlerin BDV'de olduğu gibi olduğuna inanmak istemiyorum, gerçek olamaz, gerçekse vay bu memleketin haline (lütfen tüm öğretim görevlileri üstüne alınmasın, siz benim ne demek istediğimi anladınız)

Misilleme yapıyorum bu insan sizin en yakın arkadaşınızla bile sizi aldatsa affedebilirsiniz.
Çünkü duyduğunuz ask ve sevgı degıl.
Bir tür hastalık.
Tedavi olmayı deneyin o insan müsvettesinden de uzak durun

Bence konu sahibini suçlamaya ve yermeye hakkımız yok. O çok sadık gözüken kocişler dahi aynı emin olun dünyanın çivisi çıkmış. İşte bu yüzden intihar en iyi çözüm.

Hayır trollemiyorum estagfurullah. Sadece askı gözünü kör etmis aptal korkağın biriyim belki de cok uzgunum bu kadar zayıf oldugum icin Ama o gider de baskasıyla evlenirse ben terkettikten sonra ölürüm
Bam yemeye razıyım, kızım sen ne tarz bir insan evladısın ??

Bence konu sahibini suçlamaya ve yermeye hakkımız yok. O çok sadık gözüken kocişler dahi aynı emin olun dünyanın çivisi çıkmış. İşte bu yüzden intihar en iyi çözüm.
İntihar çözüm olur mu ya beş para etmez bi adam için öldü mü olucak çok saçma değmez...

P porfiromonas eğer fake değil isen
önceki konularına da baktım
bence kesinlikle bir psikiyatristle görüşmelisin
sağlıklı bir ruh halinde değilsin bence
gerçekten

Hala aşık mısınız gerçekten?

anlamadım
siz mi intihar etmeyi düşünüyorsunuz?

İste evlenince degismez mi bu adamlar O zaman es olunca istedigi seyleri benle yasamicak mı zaten? Degisir sanıyorum ben Bu yanlıs mı
adam sevgiliyken istediği şeyleri başkasıyla yaşıyor " fake hesap" demişsiniz. Gerçekten mideniz bunu kabul ediyor mu? Sevgilim evlenmeyi düşünüyoruz dediğiniz adam hiç tanımadığı biriyle sanal sex yapacak kadar aciz... Evlenince o masallardaki sihirli değnekle düzelmiyor bu tipler.

Nolur üstüme gelmeyin
Hastalıksa kabul ediyorum Gayet farkındayım hic saglıklı bi iliskide olmadıgımın İste bu yuzden psikologa ve psikiyatriste bile gitmeye basladım daha yeni Bu da biseydir en azından O sanki sigara ben de 40 yıllık tiryakiymişçesine hissediyorum Zarar veriyo Saglıklı degil ama ondan 5 dk bile ayrı kaldıgımı dusunsem heryerim cekiliyo panik ataga girmis gibi oluyorum Aalında onu yaptıgı herseyden bagımsız olarak seviyorum aranızda anne olanlar da vardır hani derler ya katil de olsanız anneniz için bitanesiniz asla vazgecmez sizi sevmekten diye, ona olan sevgim de aynı bunun gibi Yaptıklarından bagımsız :’( Çünkü ben birini sevince gerçekten tüm ruhumla ve tüm kalbimle seviyorum hatalar yapılınca gücümün sonuna kadar tolerans gösterip savaşıyorum çünkü sevmek gerçekten basit bir duygu değil. onun aşkı beni bu kadar zayıflattıgı için çok üzgünüm yads belki deben kalbinde kocaman bir sevgi yaşayacak kadar güçlü biriyim karar veremiyorum bilmiyorum kafam çok karışık

üyenin eski konularına baktım
normal değil gerçekten
gülemiyorum artık
Normal olmadığı çok bariz belli. Herşeyin farkında çünkü. Beni sinir eden bile bile yapması. Destek alması gerekiyor kendisi farkında, buna istese engel olabilir, yardım alabilir. Ama o hala aşığım onsuz yaşayamam diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…