sevgilimin yaptıgı akıl alır gibi degil

başka bir konunda çok acılar yaşadım geçmişte yazmışsın
onlar ailevi mi yoksa erkek arkadaş meseleleri mi?

bence olay "o" yani sevgili değil
bence "sevgili" araç olmuş, yani nasıl ifade etsem bilemedim, ruh halinin dışa vurumu olmuş "sevgili tutkusu" sanki

Dindar demiştiniz ya Nasıl dindar yönü?

Lütfen bakın rica ediyorum, psikoloğa gitmeyi sakın bırakmayın. Çok güzel bir adım atmışsınız, heba etmeyin.
Kendinize bunu sakın yapmayın. Zor bir süreç olacak belki sizin için ama bunu kendiniz için başarmak zorundasınız..

bence olay "o" yani sevgili değil
bence "sevgili" araç olmuş, yani nasıl ifade etsem bilemedim, ruh halinin dışa vurumu olmuş "sevgili tutkusu" sanki
Evet yeni yazısını okuyunca anladım bunu. Ne yaparsa yapsın vazgeçemeyecek boyutta. O yüzden destek almalı kesinlikle, tek başına başarabileceğini pek sanmıyorum ne yazık ki.
Cidden üzülüyorum böyle konuları okuyunca.. Göz göre göre bir insanın kendi hayatını mahvetmesine dayanamıyorum.

Bir insan sadece önce Allah’a karşı koşulsuz sevgi duymalı sonra ailesine ve varsa evlatlarına. Hayatınızda yaptığınız en büyük yanlış ilk önce kendinize değer vermeyi bilmiyorsunuz. Psikolojik destek almaya devam edin ve ilaç yazarsa doktorunuz lütfen ilaçlarınızı düzenli alın. Hayat amacınız olsun ve lütfen bu evlenmek Yada 5 para etmez itleri sevmek olmasın. Mesela bir meslek sahibi olup üreten bir insan olmayı amaçlayın.

Canım anlıyoruz aşıksın ama ne olur kendine aynada bir bak ben bu muyum bunu hakediyor muyum diye ileri de çok ağlarsın canım kendine bunu yapma dünyada bir erkek o değil bugun evleniceksin yarın aşk biticek sevgi kalıcak küçük tartışmalar da bile bu olay aklına gelip keşke evlenmeseydim demek çok acı

cok haklısınız sinirlenmekte Ben bunları anneme ablama anlatsam yuzume bakmazlar bida bu musun sen gercekten diye Ya bide ikimiz de doktoruz Ben cok utanıyorum Ama haklısınız belki de hastalık gibi dusunmeliyim Tek basıma bu konunun ustesinden gelemiceğimi de biliyorum bu yuzden hem psikolojik yardım alıyorum hem kitaplar okuyorum hem de buraya yazıp sizden destek almaya calısıyorum Saglıksız bi iliskim var ve ben saglıksız ve kör bi sekilde asıgım Keske sihirli bi degnek olsa bitse askım gözumu karartabilsem Ama nasıl yapabilecegimi bilmiyorum bile Kendimi onunla bi gelecege o kadar hazırladım ki Onun hayatımda olmaması veya baskasıyla sevgili olması fikri bile beni krize sokuyo

Başarırsan bize de haber ver lütfen. Böyle durumda olan çok insan var çünkü...

Doktormusunuz? Okumaktan beyniniz yandi galiba. Hic mantikli dusunmuyorsunuz.
Ozelliklede yasiniza gore. Once kendinize deger vermeyi bilmelisinizki baskalarida size deger versin.
Analar ne yigitler dogurmus. Kuzenimde doktor ama asla erkek doktorla evlenmem dusuncesinde.
Adamlarda oyle bir ego olusmuski, kaldirmak cok zor.

İlk sevgilim degil hayır ama ben cok zor asık olan bi insanım
Ah canım ah sen şimdi kendince beynine onu öyle yerleştirmişin evlilik düşüneceğin zaman karşına alacağın insanı Sadece sevmek yetmiyor iyi bir baba iyi bir koca iyi bir damat olacak mı babanın krşısına kızını üzen serseri bir tip çıkarmak istemezsin herhalde bütün sülalenin senin kocanın çapkınlıklarını konuşmasını hiç istemezsin diye düşünüyorum hele çocuk konusuna gelince böyle bir babası olması akıl alır gibi değil bunlar senin sayene sen izin verirsen olur canım gerçek sevgi bu değil sana karşındaki aşk ile baktığını gördüğünde senin rabbine şükretmendir beni böyle biriyle karşılaştırdın Allahım diye sen başka sularda oyalanıyorsun şuan ki o sevgiyi karşılık tadınca bunun çok saçma ve yersiz birşey olduğunu göreceksin senin ki Tutku bence sevgi değil sevgi daha masum sen bununla karşılaşmamışın daha inşallah karşına seni seven biri çıkarda karşındaki kişiye verdiğin değere yanarsın ama unutma bu dünya imtihan dünyası kaderimizde ne var ise yaşayacağız

Bence konu sahibini suçlamaya ve yermeye hakkımız yok. O çok sadık gözüken kocişler dahi aynı emin olun dünyanın çivisi çıkmış. İşte bu yüzden intihar en iyi çözüm.
İntihar en iyi çözüm değildir bir son değildir iyi bir çözüm tevekkül edip Rabbime sığınmak dua etmektir Kardeşim herşey kaderde varsa olur ama dua ile bunların üstesinden gelebiliriz

Ya bide bu dindar bi insan
Dindar olan bir insan bunları yapamaz geç sen o işi bir insanı hem oyala hem kalbini kor bizim dinimizde böyle birşey olduğunu düşünmüyorum kardeşim kendine gel bu Tutku’yu at kafandan sen kendini bir şartlamışsın bu İnsana

Miden kaldıracaksa, her öpüşüp sevişmenizde gözünü kapadığında "Acaba eski sevgilisini mi hayal ediyor şu an" demeyeceksen, her telefonu eline aldığında "Kiminle sanal seks yapıyor" diye için içini yemeyecekse devam et. Senin hayatın, sen çekeceksin sonuçta ben karışamam. Sevgilin sana bulunmaz Hint kumaşı gibi geliyor olabilir ama sadece abaza. Fake tiplere kadar düşmüş, bana sadece acıma hissi uyandırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…