- Konu Sahibi porfiromonas
-
Yaaa sen gerçekten komik misin Yaşında pek küçük degil amaBide fake hesabı instagramdan almıştım benden whatsapp numaramı almak için zorluyo
... ya ben aslında ayrılmayarak nasıl bi dusuncedeyim biliyo musunuz Evlenince ya hic boyle seyler yapmicaksa kendini evine ailesine adayacaksa da ben sevdigimden bosu bosuna vazgecmis olursam... tamamen bunu dusunuyorum
Bş selfi yapıp at bir daha da yüzüne bakma.Kızlar çok kötüyüm kendimi buraya nasıl attım bilmiyorum sevgilimi denemek için sahte hesap açtım. Hemen atladı. Sevgilin var mı diye sordum yok dedi olsa yapmazdım dedi hatta açık saçık kız resimleri buldum onları da yolladım benle sanal s*x yaptı!!!!! Ve ağzından laf aldım meger iki sene önce aşık olduğu kızı unutamamış hala eski sevgilime aşığım dedi. Ve Instagram’dan hep eskiden aşık olduğu kızları bulup eklemiş. Ve arkadaşının birine de sevgilin var mı diye sormuş WhatsApp dan tabi arkadaşı kız söylememe gerek yok. Niye sordun dedim bir arkadaş sordu diye yalan attı bir de bana. hatta dedim senin o isimde bir arkadaşın yokki sana gelipte sordursun dedim, goster rehberinden soran arkadasını dedim gostermedi sonra da baska bi arkadasını o sordugunu iddia ettigi kisinin adıyla kaydetmis. Suan da hala fake hesaptan fotograf yollamam için istahla bekliyo! Cıldırıcam kızlar ve ben buna cok asıgım cok seviyorum hangisine yanayım ben ne yapcam simdi
Nasıl yapılır ki buSevmekten vazgeçerek başlayabilirsin mesela.
Ama daha onceden beni uzdugunde bana soz vermisti degistim ben artık diyeHayir kusura bakma konusahibi arkadasim yanlis anlama kucumsemek icin yazmiyorum .. gercekten anlayamadigim birsey var ... bu yaptiklarindan sonra insan nasil hala seviyorum diyebilir ki nasil mideniz bulanmaz ? Sevmekten nasil vazgececegim diye akil istiyorsunuz o bile ılginç... saglikli mantıklı bakan biri çoktan sevmekten vazgeçmiş olmalıydı...he şu evlenince değişir mantığı ile yaklaşırsan çok üzülürsün daha evlenince düzelmiyor birde katlanarak devam ediyor haberin olsun..bir insanın karakteri ya da karaktersizligi evlenince değişmez
Demek huylu huyundan vazgeçmiyor uçkuru düşük oluyor bazı erkeklerin buda onlardan ne yazık ki..Ama daha onceden beni uzdugunde bana soz vermisti degistim ben artık diye
Ama daha onceden beni uzdugunde bana soz vermisti degistim ben artık diye
Gerçeği sen biliyorsun ondan gelecek bahanelerin ne önemi var?Ve fake hesaba sanal s.x yaparken attıgı resimler kendi vucudu degil o da internetten bulmus resim sanki kendi resmi gibi atmıs Hala aldatmıs sayılıyo mu Ona desem dicek ki o resimler benim degil aldatmadım ki dicek Hatta yasını meslegini yasadıgı yeri bile farklı soledi simdi biri hesabımı hacklemis bile diyebilir bana
Ona nasıl savuncam? Bana hacklenmis dediginde nasıl hayır sen yaptın diyebilcem kiGerçeği sen biliyorsun ondan gelecek bahanelerin ne önemi var?
Ve fake hesaba sanal s.x yaparken attıgı resimler kendi vucudu degil o da internetten bulmus resim sanki kendi resmi gibi atmıs Hala aldatmıs sayılıyo mu Ona desem dicek ki o resimler benim degil aldatmadım ki dicek Hatta yasını meslegini yasadıgı yeri bile farklı soledi simdi biri hesabımı hacklemis bile diyebilir bana
Bir sey deyince de şikayet edip hesap banlatiyorlar. Olan yine bize oluyor.çok merak ediyorum bu tip konular niye açılıyor
adam seni aldatmış hem de bi çokkez seni sevmiyor eskisini unutamamış ama çok seviyorum ayrılamam diyorsun
bize ne soruyorsun peki çek çileni otur
Ona nasıl savuncam? Bana hacklenmis dediginde nasıl hayır sen yaptın diyebilcem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?