• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin yaptıgı akıl alır gibi degil

Bide fake hesabı instagramdan almıştım benden whatsapp numaramı almak için zorluyo
... ya ben aslında ayrılmayarak nasıl bi dusuncedeyim biliyo musunuz Evlenince ya hic boyle seyler yapmicaksa kendini evine ailesine adayacaksa da ben sevdigimden bosu bosuna vazgecmis olursam... tamamen bunu dusunuyorum
Yaaa sen gerçekten komik misin Yaşında pek küçük degil ama

"Ya evlenince böyle şeyler yapmayacaksa, ben boşuna ayrılmış olursam " yerine,
"Bana şimdiden bunu yapan, evlenince de yaparsa.." ihtimaline odaklanmaniz sizin için daha sağlıklı ve hayırlı olurdu ..
Madem ayrilmaya niyetiniz yok, bari fake hesaptan da devam edin de, yabancıya gitmesin, sizi sizinle aldatıyor olsun...

Acaba evlendikten sonra düzelirse? Ne olucakta düzelicek kafasına göktaşımı düşücek ne bekliyorsun bu malzemeden iyi aile babası çıkmaz !!!

Kızlar çok kötüyüm kendimi buraya nasıl attım bilmiyorum sevgilimi denemek için sahte hesap açtım. Hemen atladı. Sevgilin var mı diye sordum yok dedi olsa yapmazdım dedi hatta açık saçık kız resimleri buldum onları da yolladım benle sanal s*x yaptı!!!!! Ve ağzından laf aldım meger iki sene önce aşık olduğu kızı unutamamış hala eski sevgilime aşığım dedi. Ve Instagram’dan hep eskiden aşık olduğu kızları bulup eklemiş. Ve arkadaşının birine de sevgilin var mı diye sormuş WhatsApp dan tabi arkadaşı kız söylememe gerek yok. Niye sordun dedim bir arkadaş sordu diye yalan attı bir de bana. hatta dedim senin o isimde bir arkadaşın yokki sana gelipte sordursun dedim, goster rehberinden soran arkadasını dedim gostermedi sonra da baska bi arkadasını o sordugunu iddia ettigi kisinin adıyla kaydetmis. Suan da hala fake hesaptan fotograf yollamam için istahla bekliyo! Cıldırıcam kızlar ve ben buna cok asıgım cok seviyorum hangisine yanayım ben ne yapcam simdi
Bş selfi yapıp at bir daha da yüzüne bakma.

Ya bide salak gibi 2 gun once ona asık oldugumu soyledim zaten bunu soyledigimden beri daha bi umursamaz davranmaya basladı
Bugun yeni isime basladım bi hayırlı olsun diye mesaj bile atmadı

Hayir kusura bakma konusahibi arkadasim yanlis anlama kucumsemek icin yazmiyorum .. gercekten anlayamadigim birsey var ... bu yaptiklarindan sonra insan nasil hala seviyorum diyebilir ki nasil mideniz bulanmaz ? Sevmekten nasil vazgececegim diye akil istiyorsunuz o bile ılginç... saglikli mantıklı bakan biri çoktan sevmekten vazgeçmiş olmalıydı...he şu evlenince değişir mantığı ile yaklaşırsan çok üzülürsün daha evlenince düzelmiyor birde katlanarak devam ediyor haberin olsun..bir insanın karakteri ya da karaktersizligi evlenince değişmez

Hayir kusura bakma konusahibi arkadasim yanlis anlama kucumsemek icin yazmiyorum .. gercekten anlayamadigim birsey var ... bu yaptiklarindan sonra insan nasil hala seviyorum diyebilir ki nasil mideniz bulanmaz ? Sevmekten nasil vazgececegim diye akil istiyorsunuz o bile ılginç... saglikli mantıklı bakan biri çoktan sevmekten vazgeçmiş olmalıydı...he şu evlenince değişir mantığı ile yaklaşırsan çok üzülürsün daha evlenince düzelmiyor birde katlanarak devam ediyor haberin olsun..bir insanın karakteri ya da karaktersizligi evlenince değişmez
Ama daha onceden beni uzdugunde bana soz vermisti degistim ben artık diye

Ve fake hesaba sanal s.x yaparken attıgı resimler kendi vucudu degil o da internetten bulmus resim sanki kendi resmi gibi atmıs Hala aldatmıs sayılıyo mu Ona desem dicek ki o resimler benim degil aldatmadım ki dicek Hatta yasını meslegini yasadıgı yeri bile farklı soledi simdi biri hesabımı hacklemis bile diyebilir bana

Ve fake hesaba sanal s.x yaparken attıgı resimler kendi vucudu degil o da internetten bulmus resim sanki kendi resmi gibi atmıs Hala aldatmıs sayılıyo mu Ona desem dicek ki o resimler benim degil aldatmadım ki dicek Hatta yasını meslegini yasadıgı yeri bile farklı soledi simdi biri hesabımı hacklemis bile diyebilir bana
Gerçeği sen biliyorsun ondan gelecek bahanelerin ne önemi var?

yok yea ne aldatması saçmalama konu sahibi

bence tam evlenilecek tatta bir adam sakın ayrılma yapış kal buna olur mu

bütün bunlara rağmen ımı siviyirim diyeceksen neden böyle bir oyuna kalkıştın sebebi neydi

çok merak ediyorum bu tip konular niye açılıyor

adam seni aldatmış hem de bi çokkez seni sevmiyor eskisini unutamamış ama çok seviyorum ayrılamam diyorsun

bize ne soruyorsun peki çek çileni otur
Bir sey deyince de şikayet edip hesap banlatiyorlar. Olan yine bize oluyor.

Şuanda onunla devam etmek için kendini birşeylere inandırmak istiyorsun ama herşey ortada yaptıgı ortada fotograf onun olsa ne olur yazan o eller onun sevgilisi yokmuş ya (!) eski sevgilisini unutamamış ya aynen devamm etsinn ileri de daha üzülürsün bide güvenin kıırıldımhep kuşkuyla mı yaşamak istiyorsun bu senin yakaladığın ya daha bilmediklerin böyle herkese atlıyorsa bu ohoo

Sen bu akılla evlenirsin bu kılıksız adamla. Hemen de çocuk yap ki aşkınızın meyvesi büyüsün.

Back