- 19 Şubat 2016
- 2.371
- 9.862
- 158
- Konu Sahibi porfiromonas
-
Çocuk istemiyor ki
Dini imanı karıştırma,farklı yöne çekme de,Ya bide bu dindar bi insan
İronimi yaptiniz anlamadim ama boyle tavsiyeler faydadan cok zarar verir zira konu sahibesi ya muthis derecede saf biri yada fake ve bizimle dalga geciyor. Kaldiki onun yaptigini yapip o aşağılığın seviyesine inmek ne tur bir karakter gerektirir...Allah korusun...Ayrilmasan da git sen de baskalariyla ol. Madem bi serbestlik var ortada sen de takil kafana gore sadik olma bari salak gibi :)
Kaç kaç kaçKızlar çok kötüyüm kendimi buraya nasıl attım bilmiyorum sevgilimi denemek için sahte hesap açtım. Hemen atladı. Sevgilin var mı diye sordum yok dedi olsa yapmazdım dedi hatta açık saçık kız resimleri buldum onları da yolladım benle sanal s*x yaptı!!!!! Ve ağzından laf aldım meger iki sene önce aşık olduğu kızı unutamamış hala eski sevgilime aşığım dedi. Ve Instagram’dan hep eskiden aşık olduğu kızları bulup eklemiş. Ve arkadaşının birine de sevgilin var mı diye sormuş WhatsApp dan tabi arkadaşı kız söylememe gerek yok. Niye sordun dedim bir arkadaş sordu diye yalan attı bir de bana. hatta dedim senin o isimde bir arkadaşın yokki sana gelipte sordursun dedim, goster rehberinden soran arkadasını dedim gostermedi sonra da baska bi arkadasını o sordugunu iddia ettigi kisinin adıyla kaydetmis. Suan da hala fake hesaptan fotograf yollamam için istahla bekliyo! Cıldırıcam kızlar ve ben buna cok asıgım cok seviyorum hangisine yanayım ben ne yapcam simdi
Ayrılmak mıcok asıgım cok seviyorum cok acı cekerim Hala evlilikten bahsedio bana evlenmeyi dusunuyoduk ama gozumun icine baka baka yalan soyluyo bana
Hasta ruhlusun...kendine saygın olsun biraz. Herşeyi sindirdim diyelim ya yaparsa tekrar?Bide fake hesabı instagramdan almıştım benden whatsapp numaramı almak için zorluyo
... ya ben aslında ayrılmayarak nasıl bi dusuncedeyim biliyo musunuz Evlenince ya hic boyle seyler yapmicaksa kendini evine ailesine adayacaksa da ben sevdigimden bosu bosuna vazgecmis olursam... tamamen bunu dusunuyorum
Huylu huyundan asla vazgeçmezBide fake hesabı instagramdan almıştım benden whatsapp numaramı almak için zorluyo
... ya ben aslında ayrılmayarak nasıl bi dusuncedeyim biliyo musunuz Evlenince ya hic boyle seyler yapmicaksa kendini evine ailesine adayacaksa da ben sevdigimden bosu bosuna vazgecmis olursam... tamamen bunu dusunuyorum
sadık biri olur sa mı ? hala umudun var yani. karsısına ilk çıkan ve tanımadığı biriyle sanal sex yapan adamdan bahsediyorsun dimi ?? ustelik bu adam hala eski sevgilisine asik. ve seninle evlenip sana sadim kalacak. yok yok ben yanlış anladım kesin. bu kadar kör olamazsın, olmamalısın.Bide fake hesabı instagramdan almıştım benden whatsapp numaramı almak için zorluyo
İste evlenince degismez mi bu adamlar O zaman es olunca istedigi seyleri benle yasamicak mı zaten? Degisir sanıyorum ben Bu yanlıs mıHasta ruhlusun...kendine saygın olsun biraz. Herşeyi sindirdim diyelim ya yaparsa tekrar?
Asla değişmezİste evlenince degismez mi bu adamlar O zaman es olunca istedigi seyleri benle yasamicak mı zaten? Degisir sanıyorum ben Bu yanlıs mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?