sevgilimin yaptıgı akıl alır gibi degil

Madem böyle bi durumda ayrılamayacaktın neden başına dert alıp adamı denedin.
Aşık olabilirsin ama aptal olma yol ver gitsin değmez bence.

Ben gülüyoz egleniyoz kıvamında yaklaştım size ama sonra tüm konularinizi okudum.Bence yarın ilk iş bir ruh sağlığı uzmanına basvurun

Ayrılmak mı cok asıgım cok seviyorum cok acı cekerim Hala evlilikten bahsedio bana evlenmeyi dusunuyoduk ama gozumun icine baka baka yalan soyluyo bana
Madem ayrılmayacaksın biz ne yapabiliriz? Evlenince değişir bekle dur ve bol bol dua falan et. Diğer konunda şimdiden belli."Kocişim eski sevgilisiyle aldattı ne yapabilirim" Bazı kadınlar yaşadıkları her şeyi cidden hakkediyorlar. Siz de onlardan biri olma yolunda ilerliyorsunuz.

Ve sen hala cok asigim seviyorum diyorsun

Ayrılmak mı cok asıgım cok seviyorum cok acı cekerim Hala evlilikten bahsedio bana evlenmeyi dusunuyoduk ama gozumun icine baka baka yalan soyluyo bana
Ve sen bunu kabul mu ediyorsun? Sevgi ask hersey degildir. Aklini basina al ve senin degerini bilen birini bul

Hiçbir şeye yanma bunları gördüğüne sevin sakın gidip ben yaptım deme biliyordum zaten diyerek kandırır seni

sana bunları yapan kişiyle hala evlenmeyi düşünüp çok aşığım çok acı çekerim diyorsunuz ya pes artık yani.Gerçekten sizin gibi insanlara artık üzülemiyorum bile.Bile bile bunu yapıyorsan niye üzüleyimki? Evlenince daha çok acı çekeceğini düşünemeyecek kadar aklın yok mu güzel kardeşim?

Bir gün ağlarsın iki gün ağlarsın bir ömür ağlamaktan daha iyi siz böyle bir şeye nasıl göz yumuyorsunuz kadınlık gururu diye birşey var tamam anlıyorum seviyorsunuz ama İnan o sana göre karşına daha iyileri çıkacak ve ben ne kadar safmışım diyeceksin ilk sevgilim mi

Ne kadar aşık olursan ol seni sevmeyen birine bu sahte hesabı açarken harcadığın enerjiyi bile haketmiyor... lütfen ayrıl bu kişiden yA eski sevgilisini unutamadığını geçiyorum sanal yapmış... bunu asla affetme lütfen gururlu bir şekilde ayrıl bu çoçuktan

Böyle birinden anında ayrılmaman kabahat ne duruyorsun ayrıl gitsin. Hem eski sevgilisini unutamıyor hemde karşısında senin fake hesabında olsa bir kadınla sanal s*x yapıyor??? Ve sen hala ayrılmadın?? Lütfen kendine olan saygını kaybetme ayrıl gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…