- 27 Ocak 2018
- 284
- 234
- 18
- Konu Sahibi porfiromonas
-
Ask cok zayıf dusuruyo beni yapmam gereken bir saniye ardıma bakmadan ayrılmak bununda biliyorum ama o kadar buyuk bi ask ve sevgi ki icimdeki cesaretim yok kendimi kendi ellerimle ondan koparmaya cesaretim yok cok korkuyorumBir seylerden şüphelenmesen boyle oyunlar oynamazdin degil mi tatlim yani ne bekliyorsun ayrilma duzelir dememizi mi evlilikten bahsediyormuş da peh yani adam eskiyi unutamadim seviyorum diyor önüne gelenle sanal s*ks yapabiliyor yine de ayrılmak istemiyorsun üzülmemek icin madem oyle birakma evlen çocuk yap evlenince aldatıp ayrılma olan çocuklarına olsun mu diyelim
Hala gelmişsin burda çare arıyorsun seviyorum diyorsun. Şu olaylardan sonra ayrılmaya karar vermeyip çok aşığım diyorsan kendi aklına yan evet. Kusura bakma.Neden herkes boyle diyor ki benim ne sucum var hatam ne ki?
Yakısıklı cekici beni gulduruyo cok eglenceli kalbim onun icin atıyo ona hem asıgım hem seviyorum yıllardır en iyi dostumdu sevgili olmadan onceNeden cok asiksiniz? Cok mu yakısıklı?
Ya bana o kadar cok yalan attı ki hem uyusmus gibiyim artık hem de cok guzel manipule ediyo karsısındaki insanları ben hep inanmasam bile inanmaya zorluyorum kendimi resmen yavru Kedi gibi bakıyo gozlerimin içine Bu insan mı yspıyo bunları diyorum aklım almıyoNasıl fake hesaptan sanal sx yaptın yahu miden bulanmadı mı nasıl katlandın sana yalan söyleyen birinin o cümlelerine pes.
Zaten kimse sana sevme demiyor.
Ayrıl hobi olarak yine sev.
Iyi ya takılın beraber, bazen duyguların bitmesi için bazı seylerin yasanmasi gerekiyor sanirim. Sakın işi evliliğe götürmeyin. Sanirim daha once dostken sizde platonik aşk durumu vardı .Yakısıklı cekici beni gulduruyo cok eglenceli kalbim onun icin atıyo ona hem asıgım hem seviyorum yıllardır en iyi dostumdu sevgili olmadan once
Keşke hep dosttun kalsaydı da aşık olmasaydın..!!Yakısıklı cekici beni gulduruyo cok eglenceli kalbim onun icin atıyo ona hem asıgım hem seviyorum yıllardır en iyi dostumdu sevgili olmadan once
O zaman sorun yok bak şimdi de çok güzel güldürmüş seni seninki sevgi aşk falan değil sakin kandırma kendini adam pisliğin dibi bulduğu kiza atlıyor yok yakışıklı çekici güldürüyor beni diyorsun o zaman hiç olmamış gibi davran girme duyma gözünü kapat aşk oyununa devam etYakısıklı cekici beni gulduruyo cok eglenceli kalbim onun icin atıyo ona hem asıgım hem seviyorum yıllardır en iyi dostumdu sevgili olmadan once
İlk sevgilim degil hayır ama ben cok zor asık olan bi insanımBir gün ağlarsın iki gün ağlarsın bir ömür ağlamaktan daha iyi siz böyle bir şeye nasıl göz yumuyorsunuz kadınlık gururu diye birşey var tamam anlıyorum seviyorsunuz ama İnan o sana göre karşına daha iyileri çıkacak ve ben ne kadar safmışım diyeceksin ilk sevgilim mi
28Yaş kaç
Ayrılmak mıcok asıgım cok seviyorum cok acı cekerim Hala evlilikten bahsedio bana evlenmeyi dusunuyoduk ama gozumun icine baka baka yalan soyluyo bana
Ya bide bu dindar bi insanCok aci cekmek öyle birinin yaninda kalmaktan iyidir. Cünkü ilerde eline firsat gecse seni tek sanal alemde aldatmayacaktir. Kafani kullan
Bu olanlardan aci cekmedinde ayrilincami aci cekeceksin.bugun bunlari yapan yarin daha neler eder belkide yapiyordur.nasil miden kaldiracak bu durumu anlamadim.Ayrılmak mıcok asıgım cok seviyorum cok acı cekerim Hala evlilikten bahsedio bana evlenmeyi dusunuyoduk ama gozumun icine baka baka yalan soyluyo bana
Iyi ya takılın beraber, bazen duyguların bitmesi için bazı seylerin yasanmasi gerekiyor sanirim. Sakın işi evliliğe götürmeyin. Sanirim daha once dostken sizde platonik aşk durumu vardı .
Ne mi yapacaksın ? Şukredeceksin kardesim, boyle bir haysiyetsizden kurtuldugun icin Allah'a sukredecek dua edeceksin. Zira soz nisan evlilik vs olsa cok gec olabilirdi, Allah erken kurtarmis seni.ben ne yapcam
Çocuk istemiyor kiİyi bari ayrılma madem çok seviyorsun evlen.
Evlendikten son çolukçoçukla aldatılınca acının ne demek olduğunu anlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?