• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin yaptıgı akıl alır gibi degil

Bide fake hesabı instagramdan almıştım benden whatsapp numaramı almak için zorluyo
... ya ben aslında ayrılmayarak nasıl bi dusuncedeyim biliyo musunuz Evlenince ya hic boyle seyler yapmicaksa kendini evine ailesine adayacaksa da ben sevdigimden bosu bosuna vazgecmis olursam... tamamen bunu dusunuyorum

Evlenince yapmayacağının garantisi olsa şuan affeder misiniz?

Bence trollüyorsun.
Daraldım.
Adama da böyle yapıyorsan ve bu denli safsan herşeyi yapıyordur arkandan zaten.
Hayır trollemiyorum estagfurullah. Sadece askı gözünü kör etmis aptal korkağın biriyim belki de :( cok uzgunum bu kadar zayıf oldugum icin Ama o gider de baskasıyla evlenirse ben terkettikten sonra ölürüm

İste evlenince degismez mi bu adamlar O zaman es olunca istedigi seyleri benle yasamicak mı zaten? Degisir sanıyorum ben Bu yanlıs mı
bu ilişki de dogru olan bisey yokki yanlışı sorgulayasın. gercekten bu kadar saf misin ? yani yazdiklarinı inanarak mi yazıyorsun ? gerçekten çok merak ettim.

Canım sakın ilişkini kes direk kendi resmini yolla ona ve güzel bir mesaj döktür senin ne halt olduğun ortaya çıktı insan yalan söylerken yüzü kırarır be bide evlilik hayali kuruyorsun bi halta yaramayacak adam için canım yolun başındasın dua et allahın sevgili kulusun ki sana bunu göstermiş bu allahtan bi uyarı canım sana yakışmaz böyleleri daha iyileri çıkar unutursun ömür boyu ağlıyacagına üç gün ağlarsın geçer gider kendine bu kötülüğü sakın yapma

Hayır trollemiyorum estagfurullah. Sadece askı gözünü kör etmis aptal korkağın biriyim belki de :KK43: cok uzgunum bu kadar zayıf oldugum icin Ama o gider de baskasıyla evlenirse ben terkettikten sonra ölürüm
bu adam için mi öleceksin. seni her fırsatta aldatmaya kalkan adam için mi ? senin ilk sevgilin mi Allah aşkına başka adam mı kalmadı memlekette. gerçi tek adam sevgilin olsa yine evlenilmez ya sana nasıl anlatırsa bilemedim.

Hayır trollemiyorum estagfurullah. Sadece askı gözünü kör etmis aptal korkağın biriyim belki de :KK43: cok uzgunum bu kadar zayıf oldugum icin Ama o gider de baskasıyla evlenirse ben terkettikten sonra ölürüm

Kimse kimsenin yokluğundan ölmüyor lütfen kendinize geliniz. En azından yasınızın gostermesı gereken olgunluk ve mantıgı gösterin:işsiz:

Ooofff gece gece sinirimi ziplattin millet sana ne diyo senn hala ne diyorsun yaş 28 ama zeka yaşın 7 belki o kadar bile değil

Bide fake hesabı instagramdan almıştım benden whatsapp numaramı almak için zorluyo
... ya ben aslında ayrılmayarak nasıl bi dusuncedeyim biliyo musunuz Evlenince ya hic boyle seyler yapmicaksa kendini evine ailesine adayacaksa da ben sevdigimden bosu bosuna vazgecmis olursam... tamamen bunu dusunuyorum

ne yaparsan yap
şimdi kendi resmini atıp "bendim" deme
sonra seninle sanal sex yaptım der, olay iyi olmaz senin için

diğer yazdıklarına yorum dahi yapamıyorum

Ayrılacak kadar önemli bi sorun teskil etmiyo senin için galiba
Dert nerde o zaman
Kendi kendine sahte hesap acıp cocukla eglenmişsin olarak görüyorum ben artık yazdıklarınızı okuduktan sonra
Sizi kınamak istemiyorum zira iki kızım var
Düşman basına böyle bir erkek böyle bi ilişki ve gözleri kör olan bir aşık

Ya hangi aşk salak yerine koyulmayı, gurursuz gurursuz gezinmeyi gerektiriyor. Yere batsın böyle aşkınız.
Bıktım kendi değerini bilmeyen, asalak gibi yaşayan kadınlardan. Kafanızın içinde beyin var Allah aşkına kullanın artık.
Sevgiliyken uçkur peşinde koşan adama evlenince sihirli değnek mi değecek düşünün az.

Canım sakın ilişkini kes direk kendi resmini yolla ona ve güzel bir mesaj döktür senin ne halt olduğun ortaya çıktı insan yalan söylerken yüzü kırarır be bide evlilik hayali kuruyorsun bi halta yaramayacak adam için canım yolun başındasın dua et allahın sevgili kulusun ki sana bunu göstermiş bu allahtan bi uyarı canım sana yakışmaz böyleleri daha iyileri çıkar unutursun ömür boyu ağlıyacagına üç gün ağlarsın geçer gider kendine bu kötülüğü sakın yapma
çok güzel yazmissiniz ama gelecek cevap belli. çok asigim evlenince değişmez mi ? uykum kaçtı yeminle

Back