- 7 Ağustos 2017
- 9.922
- 36.794
- 548
- 29
- Konu Sahibi porfiromonas
Diycek kelime bulamiyorum.evlendigindemi aklin basina gelecek.ayril arkadasim ayril yol yakinken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlendiğinde yasayacagi herseyi benimle yasamayacakmi o zaman düzelmezmi diyor arkadas..Diycek kelime bulamiyorum.evlendigindemi aklin basina gelecek.ayril arkadasim ayril yol yakinken
Bide fake hesabı instagramdan almıştım benden whatsapp numaramı almak için zorluyo
... ya ben aslında ayrılmayarak nasıl bi dusuncedeyim biliyo musunuz Evlenince ya hic boyle seyler yapmicaksa kendini evine ailesine adayacaksa da ben sevdigimden bosu bosuna vazgecmis olursam... tamamen bunu dusunuyorum
Hayır trollemiyorum estagfurullah. Sadece askı gözünü kör etmis aptal korkağın biriyim belki de cok uzgunum bu kadar zayıf oldugum icin Ama o gider de baskasıyla evlenirse ben terkettikten sonra ölürümBence trollüyorsun.
Daraldım.
Adama da böyle yapıyorsan ve bu denli safsan herşeyi yapıyordur arkandan zaten.
Evlendiğinde yasayacagi herseyi benimle yasamayacakmi o zaman düzelmezmi diyor arkadas..
bu ilişki de dogru olan bisey yokki yanlışı sorgulayasın. gercekten bu kadar saf misin ? yani yazdiklarinı inanarak mi yazıyorsun ? gerçekten çok merak ettim.İste evlenince degismez mi bu adamlar O zaman es olunca istedigi seyleri benle yasamicak mı zaten? Degisir sanıyorum ben Bu yanlıs mı
Allah akil fikir versin ne diyim. Bi iki seneyede "pismanim " die konu acar artik
bu adam için mi öleceksin. seni her fırsatta aldatmaya kalkan adam için mi ? senin ilk sevgilin mi Allah aşkına başka adam mı kalmadı memlekette. gerçi tek adam sevgilin olsa yine evlenilmez ya sana nasıl anlatırsa bilemedim.Hayır trollemiyorum estagfurullah. Sadece askı gözünü kör etmis aptal korkağın biriyim belki de cok uzgunum bu kadar zayıf oldugum icin Ama o gider de baskasıyla evlenirse ben terkettikten sonra ölürüm
Hayır trollemiyorum estagfurullah. Sadece askı gözünü kör etmis aptal korkağın biriyim belki de cok uzgunum bu kadar zayıf oldugum icin Ama o gider de baskasıyla evlenirse ben terkettikten sonra ölürüm
Bide fake hesabı instagramdan almıştım benden whatsapp numaramı almak için zorluyo
... ya ben aslında ayrılmayarak nasıl bi dusuncedeyim biliyo musunuz Evlenince ya hic boyle seyler yapmicaksa kendini evine ailesine adayacaksa da ben sevdigimden bosu bosuna vazgecmis olursam... tamamen bunu dusunuyorum
Yok bence pişmanım diye açmaz. kocam beni aldattı ama benim de hatam vardı kocama aşığım diye acar.Allah akil fikir versin ne diyim. Bi iki seneyede "pismanim " die konu acar artik
Ooofff gece gece sinirimi ziplattin millet sana ne diyo senn hala ne diyorsun yaş 28 ama zeka yaşın 7 belki o kadar bile değil
çok güzel yazmissiniz ama gelecek cevap belli. çok asigim evlenince değişmez mi ? uykum kaçtı yeminleCanım sakın ilişkini kes direk kendi resmini yolla ona ve güzel bir mesaj döktür senin ne halt olduğun ortaya çıktı insan yalan söylerken yüzü kırarır be bide evlilik hayali kuruyorsun bi halta yaramayacak adam için canım yolun başındasın dua et allahın sevgili kulusun ki sana bunu göstermiş bu allahtan bi uyarı canım sana yakışmaz böyleleri daha iyileri çıkar unutursun ömür boyu ağlıyacagına üç gün ağlarsın geçer gider kendine bu kötülüğü sakın yapma
7 yasındaki kızıma hakaret olur buOoofff gece gece sinirimi ziplattin millet sana ne diyo senn hala ne diyorsun yaş 28 ama zeka yaşın 7 belki o kadar bile değil