• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin yaptıgı akıl alır gibi degil

Allah askina siz iyi misiniz ?! Suan size bunu yapan evlenince on katını yapar. Siz beraber bir yastiga bas koyacaginiz insana güvenmezseniz kime guveneceksiniz. Lutfen aklinizi basiniza alin hayatinizi kararrrtmaya deger mi ?

Bir seylerden şüphelenmesen boyle oyunlar oynamazdin degil mi tatlim yani ne bekliyorsun ayrilma duzelir dememizi mi evlilikten bahsediyormuş da peh yani adam eskiyi unutamadim seviyorum diyor önüne gelenle sanal s*ks yapabiliyor yine de ayrılmak istemiyorsun üzülmemek icin madem oyle birakma evlen çocuk yap evlenince aldatıp ayrılma olan çocuklarına olsun mu diyelim
Ask cok zayıf dusuruyo beni yapmam gereken bir saniye ardıma bakmadan ayrılmak bununda biliyorum ama o kadar buyuk bi ask ve sevgi ki icimdeki cesaretim yok kendimi kendi ellerimle ondan koparmaya cesaretim yok cok korkuyorum

Aklı başında bir kadın bu olanları gördükten sonra, o erkekten iğrenir ve kıçına tekmeyi basar. Gözünden 1 damla yaş bile akıtmaz o adam için.. Ne sevgisi ne aşkı Allah aşkına. Insan aşk mı düşünür bu durum karşısında ?
Bu konuya inanasım gelmiyor benim..

Öncelikle eski sevgilisini hâla bir yerden takip ediyor mu? Bunu bir araştır . Eğer şimdi sen olduğunu söylersen gerçek yüzünü göremezsin biraz daha konuşmaya devam et eğer maddi açıdan sıkıntı yaşamazsan bir hat al ve numarasını iste oradan mesajlaş baktın devam ediyor elinde ispatlarla çık karşına şu anda acele ile bir şey dersen bütün herşey de seni suçlu bulur bana güvenmiyorsun sen diye seni suçlar. Mantıklı düşün sanal ortamda sex diyen birisi nasıl sağlıklı düşünebilir bu kadar mı sana karşı sevgisi[/QUOTE]

Son düzenleme:
Nasıl fake hesaptan sanal sx yaptın yahu miden bulanmadı mı nasıl katlandın sana yalan söyleyen birinin o cümlelerine pes.
Zaten kimse sana sevme demiyor.
Ayrıl hobi olarak yine sev.
Ya bana o kadar cok yalan attı ki hem uyusmus gibiyim artık hem de cok guzel manipule ediyo karsısındaki insanları ben hep inanmasam bile inanmaya zorluyorum kendimi resmen yavru Kedi gibi bakıyo gozlerimin içine Bu insan mı yspıyo bunları diyorum aklım almıyo

Yakısıklı cekici beni gulduruyo cok eglenceli kalbim onun icin atıyo ona hem asıgım hem seviyorum yıllardır en iyi dostumdu sevgili olmadan once
Iyi ya takılın beraber, bazen duyguların bitmesi için bazı seylerin yasanmasi gerekiyor sanirim. Sakın işi evliliğe götürmeyin. Sanirim daha once dostken sizde platonik aşk durumu vardı .

Yakısıklı cekici beni gulduruyo cok eglenceli kalbim onun icin atıyo ona hem asıgım hem seviyorum yıllardır en iyi dostumdu sevgili olmadan once
O zaman sorun yok bak şimdi de çok güzel güldürmüş seni seninki sevgi aşk falan değil sakin kandırma kendini adam pisliğin dibi bulduğu kiza atlıyor yok yakışıklı çekici güldürüyor beni diyorsun o zaman hiç olmamış gibi davran girme duyma gözünü kapat aşk oyununa devam et

Bir gün ağlarsın iki gün ağlarsın bir ömür ağlamaktan daha iyi siz böyle bir şeye nasıl göz yumuyorsunuz kadınlık gururu diye birşey var tamam anlıyorum seviyorsunuz ama İnan o sana göre karşına daha iyileri çıkacak ve ben ne kadar safmışım diyeceksin ilk sevgilim mi
İlk sevgilim degil hayır ama ben cok zor asık olan bi insanım

Ayrilmasan da git sen de baskalariyla ol. Madem bi serbestlik var ortada sen de takil kafana gore sadik olma bari salak gibi :)

Ayrılmak mı :KK43: cok asıgım cok seviyorum cok acı cekerim Hala evlilikten bahsedio bana evlenmeyi dusunuyoduk ama gozumun icine baka baka yalan soyluyo bana

İyi bari ayrılma madem çok seviyorsun evlen.

Evlendikten son çolukçoçukla aldatılınca acının ne demek olduğunu anlarsın.

Ayrılmak mı :KK43: cok asıgım cok seviyorum cok acı cekerim Hala evlilikten bahsedio bana evlenmeyi dusunuyoduk ama gozumun icine baka baka yalan soyluyo bana
Bu olanlardan aci cekmedinde ayrilincami aci cekeceksin.bugun bunlari yapan yarin daha neler eder belkide yapiyordur.nasil miden kaldiracak bu durumu anlamadim.

Back