sevgilimin yaptıgı akıl alır gibi degil

Bırak başkası olsun, onu mutlu mu edecek sanıyorsun. Karakterde bozukluk varsa değişmez o insan kimseyi de mutlu edemez. Sadakatsiz demişsin evlenince de kabullenecek misin sadakatsizliklerini? Sana gözünün içi gibi bakacak biri mutlaka çıkıyor karşına, aşkı meşki boşver onlar geçiyor, sevgi önemli olan, sadakatse olmazsa olmaz evlilikte.

Benim asık oldugum insanın yanındaki gelinlikli kız neden ben olmiyim de bi baskası olsun?

Aşık olduğum adam(adam demek yakışmaz ama farklı kelime kullanmak istemiyorum) ile evlenen ben olayım ama onu öpen sarılan yatan kalkan benden başka birileride olsun diyorsan evlen tabi.
Yeter ki o gelinliği sen giy

Aklı olan şu andan itibaren sana yazmaz.
O kadar biliyorsun, ne dense uste cikiyorsun, o halde neden buradakilere soruyorsun. Git begendigin gelinliği giy, düğününde sevgilinin sevgilileri ile halay cek. Sonrada kv nin dizine otur sevgili kocanın yolunu bekle. Hadi canım mutluluklar sana.

K
Bence konu sahibini suçlamaya ve yermeye hakkımız yok. O çok sadık gözüken kocişler dahi aynı emin olun dünyanın çivisi çıkmış. İşte bu yüzden intihar en iyi çözüm.
Kadın niye ölüyor ya o pislikler gebersin.

Hic benim kadar cok sevip asık olup benzer seyler yasayanlar oldu mu aranızda
Olduysa da sonucu ne oldu
Yazmiycim demiştim ama dayanamadım beya

Yok canıımm kimseler sevmedi senin gibi
Kimseler aşktan inlemedi
Kimse sevgisini kalbine gömmedi
Bir sensin seven,
Beni bile şair eden...

Olduysa da sonucu gördüğün gibi, her sevip kavuşamayanın zamanla alıştığı gibi alışıp ve turp gibi yaşiyip gidiyaa.

Gerçek misin,dalga mı geçiyorsun çok merak ettim.Lütfen doğruyu söyle artık :))

Oldu, olmaz olur mu? Sonuçları yazayım;

- Aldatıldılar
- Çocukla kapı önüne kondular
- Çok aşık oldukları için gözleri görmediğinden kendilerine maddi alt yapıda oluşturmadıklarından dımdızlak kalakaldılar
- Bazısı baba evine döndü
- Bazısı sustu, oturdu, ne pahasına olursa olsun dedi, kanser oldu, öldüler
- Bir kısmı olayı ifşa edince dayak yediler, darp raporu aldılar
- Bir tanesi zührevi hastalık kaptı
- Biri erkeklerden o kadar iğrendi ki cinsel tercihini değiştirdi

Ne diyelim, illa başına gelecekleri yazıp seni mi üzelim?

İnan bana afet-i devran olsan, seni de ezer geçer... ki zaten daha sanal alemde ezmiş bile... ismin, cismin yok yahu!
Sen kendine bunu edersen, o sana neler etmez!!!

Siz neden bu kadar öfkelisiniz

Gerçek misin,dalga mı geçiyorsun çok merak ettim.Lütfen doğruyu söyle artık :))

Katılıyorum vallahi... umarım faketir de, kadınların bu denli yüzkarası davranışlar yapmadıklarını anlayıp içimiz rahatlar :)))

gerçi 234 mesajı var. Bu kadar mesajı fake bir konu açıp bizi gerim gerim germek için yazmamıştır herhalde

Ask gurur tanimaz senin durumun icin degil konu sahibi.Hic mi yok gururun amlamadim ki ? Hala yanindaki gelinligi ben giymeliyim diyor.Hic mi aklin yok senin 28 yasindasin bide.

Bu sorunun cevabını da kaç kişi yazdı sana anlamamak üzerine kurmuşsun kendini ya.
Oldu tabi hepimiz aşık olduk zamanında aldatılan oldu terkedilen oldu, sonuç ne oldu bi kaç ay gözyaşı sonra yeni aşklara yelken :)
Tabi ayrıldığında unutamam yapamam diyorsun sonra ne salakmışım diyorsun
Çoğumuz evlendik mutlu huzurlu ve SADAKAT dolu ilişkilerimiz var.

Geçmiş olsun. Ona kendi fotoğrafını gönder ve ilişkiyi bitir.

Siz neden bu kadar öfkelisiniz
Öfkeli değilim. (Kendimi 7 cücelerden biri hissettim)

234 değil, 2234 mesaj da yazsan 4468 cevap da yazsak anlamayacaksın. Halen bildiğinde diretiyorsun.Psikiyatrist'e git çaren çözümün onda diyoruz halen soruyorsun. Şimdi diyeceksin ki;bakma, yazma o zaman:e haklısın diyeceğim ama diiger arkadaşlarım yazıyor bu sefer onlar için üzülüyorum. Ben halden anlarım,ama fazla tuhaflık içimi bayıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…