- 11 Mayıs 2010
- 4.849
- 5.290
- 358
- Konu Sahibi porfiromonas
-
Bırak başkası olsun, onu mutlu mu edecek sanıyorsun. Karakterde bozukluk varsa değişmez o insan kimseyi de mutlu edemez. Sadakatsiz demişsin evlenince de kabullenecek misin sadakatsizliklerini? Sana gözünün içi gibi bakacak biri mutlaka çıkıyor karşına, aşkı meşki boşver onlar geçiyor, sevgi önemli olan, sadakatse olmazsa olmaz evlilikte.Suan mesela ayrılmaya cesaret etmenin hayalini kuruyorum ama onda bile hep onu pisman edip yola getirme umuduyla
Tamamen hayatımdan sokup atmanın hayalini bile beceremiyorum icim el vermiyo
Benim asık oldugum insanın yanındaki gelinlikli kız neden ben olmiyim de bi baskası olsun?
Benim asık oldugum insanın yanındaki gelinlikli kız neden ben olmiyim de bi baskası olsun?
Kadın niye ölüyor ya o pislikler gebersin.Bence konu sahibini suçlamaya ve yermeye hakkımız yok. O çok sadık gözüken kocişler dahi aynı emin olun dünyanın çivisi çıkmış. İşte bu yüzden intihar en iyi çözüm.
Odun yontmacılığı yükselen trend.Ana babasının adam edemediği garip varlıkları bunlar adam edeceklerini sanıyorlar ya cildiriyorum
Yazmiycim demiştim ama dayanamadım beyaHic benim kadar cok sevip asık olup benzer seyler yasayanlar oldu mu aranızda
Olduysa da sonucu ne oldu
Hic benim kadar cok sevip asık olup benzer seyler yasayanlar oldu mu aranızda
Siz neden bu kadar öfkelisinizYazmiycim demiştim ama dayanamadım beya
Yok canıımm kimseler sevmedi senin gibi
Kimseler aşktan inlemedi
Kimse sevgisini kalbine gömmedi
Bir sensin seven,
Beni bile şair eden...
Olduysa da sonucu gördüğün gibi, her sevip kavuşamayanın zamanla alıştığı gibi alışıp ve turp gibi yaşiyip gidiyaa.
Gerçek misin,dalga mı geçiyorsun çok merak ettim.Lütfen doğruyu söyle artık :))
aldatilmayi hakeden tek kadinsin benim gozumdeHic benim kadar cok sevip asık olup benzer seyler yasayanlar oldu mu aranızda
Gerçek misin,dalga mı geçiyorsun çok merak ettim.Lütfen doğruyu söyle artık :))
Senin gibi kızların var olduğuna inanamadigi için öfkelidir belki veya sayfalarca ayrı kurtul seni sevmiyor denilmesine rağmen hala imi siviyirim cümlelerine ofkelidir belkiSiz neden bu kadar öfkelisiniz
Hic benim kadar cok sevip asık olup benzer seyler yasayanlar oldu mu aranızda
Geçmiş olsun. Ona kendi fotoğrafını gönder ve ilişkiyi bitir.Kızlar çok kötüyüm kendimi buraya nasıl attım bilmiyorum sevgilimi denemek için sahte hesap açtım. Hemen atladı. Sevgilin var mı diye sordum yok dedi olsa yapmazdım dedi hatta açık saçık kız resimleri buldum onları da yolladım benle sanal s*x yaptı!!!!! Ve ağzından laf aldım meger iki sene önce aşık olduğu kızı unutamamış hala eski sevgilime aşığım dedi. Ve Instagram’dan hep eskiden aşık olduğu kızları bulup eklemiş. Ve arkadaşının birine de sevgilin var mı diye sormuş WhatsApp dan tabi arkadaşı kız söylememe gerek yok. Niye sordun dedim bir arkadaş sordu diye yalan attı bir de bana. hatta dedim senin o isimde bir arkadaşın yokki sana gelipte sordursun dedim, goster rehberinden soran arkadasını dedim gostermedi sonra da baska bi arkadasını o sordugunu iddia ettigi kisinin adıyla kaydetmis. Suan da hala fake hesaptan fotograf yollamam için istahla bekliyo! Cıldırıcam kızlar ve ben buna cok asıgım cok seviyorum hangisine yanayım ben ne yapcam simdi
Midesi almak zorunda değil. Başka erkek mi yok? Gerçi hepsi aynı da bunların.ne icin denedin sen bu adami? seviyorsan denemeye gerek görmeden devam etseydin, simdi bunlari bile bile nasil miden alacak bunu?
Öfkeli değilim. (Kendimi 7 cücelerden biri hissettimSiz neden bu kadar öfkelisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?