• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin yaptıgı akıl alır gibi degil

Bazı insanların gözünü açmak çok zor. Aslında kendi de görüyor, burada başkaları da iyice gösteriyor ama ısrarla evlenince değişir kafasında, çok aşığım ölüyorum bitiyorum ona derler. Aşk öyle düsündüğünüz kadar uzun süren bir durum değil, ilk kez aldatıldığınızda belki vazgeçmezsiniz seviyorum onu hala dersiniz ama gerçekten üçüncü dördüncü olunca hala sevebilecek misiniz, o zaman da çocuk yapın belki değişir. Kendinize saygınız varsa az da olsa, ayrılırsınız. Atalarımız bile demiş, yedisinde neyse yetmişinde de odur diye.

Bu arada gerçekten seven adam sevdiğiyle cinsellik yaşayamasa bile başkasıyla bir şeyler yaşamaya çalışmaz zaten istemez de, sanal bile olsa. Siz yapsanız aynısını sizden kesin anında ayrılır. Sadakat ilişkide en önemli şeylerden biri.
Bu bana ilk sadakatsizligi degil zaten malesef :(

Suan mesela ayrılmaya cesaret etmenin hayalini kuruyorum ama onda bile hep onu pisman edip yola getirme umuduyla
Tamamen hayatımdan sokup atmanın hayalini bile beceremiyorum icim el vermiyo
Benim asık oldugum insanın yanındaki gelinlikli kız neden ben olmiyim de bi baskası olsun?

Neden empati kurarak yazmıyorsunuz? Siz benden daha guclusunuzdur Ama bi an icin bi insanı dunyanın en buyuk askıyla sevdiginizi dusunun ve oyle cevap verin Yoksa ben soyledim zaten farkındayım bu iliskide dogru bi taraf olmadıgını Ama kendimi ondan nasıl kurtarırım ki kurtulmayı bile isteyemiyorken Suan kurtulmayı istemeyi isteyebiliyorum sadece Ve onun ben olmazsam baskasıyla evlenecegi dusuncesi beni mahvediyor Dusunsenize ona o kadar asıkken yanındaki gelinlik giyen kız ben degil bi baskası olursa olurum ben!
Valla insanlar yeri geliyor evlatlarini kaybediyor o yüzden şu durumdaki garip tutumunuzu anlamak aldatilirken ama seviyorum uhuhuhu demek bana çok çok saçma geliyor.
Madem size ölüm gibi geliyorsa ölün o zaman.
Empati diyorsunuz bir de alın size empati.
Yok ille de ben yapamam diyorsanız açıkçası hayat senin hayatın bize bir halt olmaz umurumuzda da olmaz olan varsa da bilemem.

Suan mesela ayrılmaya cesaret etmenin hayalini kuruyorum ama onda bile hep onu pisman edip yola getirme umuduyla
Tamamen hayatımdan sokup atmanın hayalini bile beceremiyorum icim el vermiyo
Benim asık oldugum insanın yanındaki gelinlikli kız neden ben olmiyim de bi baskası olsun?
O düzelmez bana inan.Evlenirseniz de %100 şiddet göreceğinizin garantisini verebilirim.Alkol de işin içine girerse daha fena.Pavyon,gazino vs vs vs.Seni yargılamayacağım çünkü belli ki bağlanmışsın ve onu nasıl rezil edebilirimden çok düzeltebilirimi düşünüyorsun.Kendine saygın olmalı ve asla gururunu ayaklar altına almamalısın.Onu yine unutacağının garantisi veriyorum süresini veremem ama kesin unutacaksın.Karakteri bozuk biriyle evlenmek istemezsin değil mi?Sizin bu huyunuzu biliyorsa vallahi de billahi de ilerde daha kötüsünü bile yapar.

Ya bana yaptıklarından ben onu terkedince ders alır da gidip duzgun bi insan olarak baska bi kızla evlenirse? Neden benim o kadar emek verdigim duzeltmek icin cabaladıgım insan gidip baskasıyla evlenip onu mutlu etsin??

Hiç dert etme. Aynı böyle biri vardı benim hayatımda lise zamanında. Ondan başka birini sevemem diye düşünüyordum ama yine de gururuma yediremeyip ayrıldım. İyi ki ayrılmışım şuan nişanlımı düşündüğümde daha önce hiç aşık olmamışım diyorum :KK200:
Arkana bakmadan yürü git, hayat sana o kadar güzel şeyler sunacak ki şimdi üzüldüğün şey aklına bile gelmeyecek..

Psikolojik destek almanız şart sizin bana göre
Neden düzelsin?
Peki bir de şöyle düsünün,zaten hali hazırda aldatmayı sineye çeken gene de devam eden siz varken hem karnım doysun hem pastam dursun demeye devam edecektir
Evlendiniz telefonunda gizli hesaplarla kadınlarla konuşmalarını,sanal seks yaptığını göreceksiniz
Hatta level atlayıp siz evde onun ütüsünü çamaşırını yemeģini yaparken beyfendi sevgililer bulup onlara gidecek

Bunu da seviyorum diyerek sineye cekin o zaman
Afiyet olsun mutluluklar

Ya bana yaptıklarından ben onu terkedince ders alır da gidip duzgun bi insan olarak baska bi kızla evlenirse? Neden benim o kadar emek verdigim duzeltmek icin cabaladıgım insan gidip baskasıyla evlenip onu mutlu etsin??
İnan bana öyle olmayacak ben de aşağı yukarı senin yaşadıklarını yaşadım ve inan ki düzelmedi.İnsanların huyları öyle filmlerdeki gibi hop bir anda değişmiyor.

Ayrılmak mı :KK43: cok asıgım cok seviyorum cok acı cekerim Hala evlilikten bahsedio bana evlenmeyi dusunuyoduk ama gozumun icine baka baka yalan soyluyo bana
Tamam canim simdi ayrılma eğer cok zorsa evlenip aldatildigin da boşanmak daha kolay olur sanki:işsiz:

Aşık missin sonucta birakma ya yazik seni aldatsin devam et sen resim falan at

Anlatayım sana tatlım;
Sevgilin için hem evli olacak evde çamaşırını arkasını toplayan, yemeği pişip önüne koyan ve geceleri seks yapabileceği biri olacak.
Dışarıda da istediği gibi gönlünü eğlendirecek istediği kadınla sevişecek vee evdeki kadın BUNU SORUN ETMEYECEK. Neden? Çünkü eşine çok aşık onsuz olamaz sevgiliyken bile bırakmadı evliyken hiç bırakmaz.
Senden daha iyisini mi bulacak tabi ki seninle evlenmek isteyecek

Hanım kızımızın durumu aşk,sevgi mi,takıntı mı? bu da çok önemli. Çünkü doğruysa konu sahibi tek derdi aşk,meşk olan biri gibi,çamaşırını yıkayacak,arkasını toplayacak,yemeğini pişirip önüne koyacak hava yok gibi.Seks durumunu bilemem?
Oğlan da her şeyin farkında...

ahh kızlar ahh aşk bu kadar basit değil,siz bu kadar ucuz olmamalısınz. Sizi büyütürken verilen emeklere yazık değil mi?

Hastalıklı bir psikolojiniz var malesef. Ama sizi sevmeyen aldatdan bir insan var ortada, yanınızda olsa ne olur olmasa ne olur ? Neden sizi sevecek değer verecek biri değil de bu sapık ?

Neden birinin karakterini düzeltmeyi denemek yerine düzgün karakterli biriyle olmuyorsun?Yahu adam aşık değilmiş işte sana açık açık öğrendin daha ne bekliyorsun ayrılmaya?Üç beş kere daha aldatsın onu mu bekliyorsun?Kimsenin huyunu karakterini değiştiremezsin önce kendini sev önce kendine değer ver.Sen daha önceki sadakatsizliklerini affedip kendini enayi yerine koydurursan karşındaki de sana böyle dvranır eline geçen her fırsatta aldatır işte.Bir kere geliyorsun dünyaya ben hayatımı mahvetmek istiyorum diyorsan da ayrılma evlen tabi bizene hayat senin hayatın

Neden empati kurarak yazmıyorsunuz? Siz benden daha guclusunuzdur Ama bi an icin bi insanı dunyanın en buyuk askıyla sevdiginizi dusunun ve oyle cevap verin Yoksa ben soyledim zaten farkındayım bu iliskide dogru bi taraf olmadıgını Ama kendimi ondan nasıl kurtarırım ki kurtulmayı bile isteyemiyorken Suan kurtulmayı istemeyi isteyebiliyorum sadece Ve onun ben olmazsam baskasıyla evlenecegi dusuncesi beni mahvediyor Dusunsenize ona o kadar asıkken yanındaki gelinlik giyen kız ben degil bi baskası olursa olurum ben!

Valla öyle de sevdim canım zamanında kimse vazgeçilmez değil annemi babamı da karşıma aldım daha neler neler ama iyikide ayrilmisim şimdiki hayatım hem rahat hem de daha mutlu çok sukur

Annesi bana benim oglum cok saftır istismara cok acıktır gibi bisey demisti Sizce bu konusmaları aynen gostereyim mi annesine?

Ayrılmak mı :KK43: cok asıgım cok seviyorum cok acı cekerim Hala evlilikten bahsedio bana evlenmeyi dusunuyoduk ama gozumun icine baka baka yalan soyluyo bana
Arkadaşım evlenince aldatılmaya, sürekli sanal sekse yada ne bileyim eski sevgilisine aşık bi adama razıysan buyur evlen be diyelim sana şimdi biz :işsiz:

Annesi bana benim oglum cok saftır istismara cok acıktır gibi bisey demisti Sizce bu konusmaları aynen gostereyim mi annesine?

Her annenin evladı saftır.
Sen annesine gösterme bence git bir psikiyatr'a,hem kendini göster,hem onları göster. Psikoloğa da değil,Psikiyatr'a git.

Back