• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin yaptıgı akıl alır gibi degil

Seni sevmiyor tatlım, sevse yapmaz, yapamaz. Karakteri bozuk adamın, uçkuruna düşkün. Kendini onun yerine koy, bir erkek sana böyle mesajlar atsa ne yaparsın ? Bugün yapan yarın da yapar, nişanlanınca da yapar, evlenince de yapar.

Kendi resmini at bakalım ne yapacak,seni geri kazanmak için neler yapacak
Evlilik öncesi ayrılmak kolay,evlenince karısına nasıl yapar, evladının annesine nasıl yaparlar daha acı verir bunu da düşün lütfen

Öfkeli değilim. (Kendimi 7 cücelerden biri hissettim:dondurma:)

234 değil, 2234 mesaj da yazsan 4468 cevap da yazsak anlamayacaksın. Halen bildiğinde diretiyorsun.Psikiyatrist'e git çaren çözümün onda diyoruz halen soruyorsun. Şimdi diyeceksin ki;bakma, yazma o zaman:e haklısın diyeceğim ama diiger arkadaşlarım yazıyor bu sefer onlar için üzülüyorum. Ben halden anlarım,ama fazla tuhaflık içimi bayıyor.
Psikiyatriste ve psikologa gidiyorum zaten yukarda yazmıstım

Çok afedersin gözümden kaçmış. Gidiyor olmana sevindim. Ne zaman gitmeye başladın? Önerileri neler?
Şimdilik pek yardımcı olamadıklarını düşünüyorum, ama sakın bırakma ileride mutlaka faydası olacaktır.
Psikiyatriste ve psikologa gidiyorum zaten yukarda yazmıstım

Çok afedersin gözümden kaçmış. Gidiyor olmana sevindim. Ne zaman gitmeye başladın? Önerileri neler?
Şimdilik pek yardımcı olamadıklarını düşünüyorum, ama sakın bırakma ileride mutlaka faydası olacaktır.
Psikiyatrist doktorsun sen ya niye boylesin cok kafaya takıyosun olayları dogru degerlendiremedigini dusunuyorum dedi ilac verdi psikologa yolladı Psikolog da dinledi sadece bi oneri de bulunmadı

Psikiyatrist doktorsun sen ya niye boylesin cok kafaya takıyosun olayları dogru degerlendiremedigini dusunuyorum dedi ilac verdi psikologa yolladı Psikolog da dinledi sadece bi oneri de bulunmadı

Prastiyen hekim misin?Uzman mı?
Uzmansan branşın ne?
Pratisyensen TUS'a girmeyi düşünüyorsundur sanırım.Hedefin nedir?

Nickinden anlamalıydım doktor olduğunu
Allah aşkına kendine gel git tus çalış.
Hayatın boyunca boynuz yiyip duracak mısın?
Üstelik senden öncekine aşık?
Zaten seni sevse sanaldan konuşmaz

Psikiyatrist ilaç verdiğine göre teşhisi nedir?

Psikolog nasıl öneride bulunmaz onu da anlayamadım?

Suan uzmanlıga hazırlanıyorum zaten Kafamı derse bile veremiyorum ki Boguluyorum Surekli onu kontrol ediyorum Ne yapacagımı dusunuyorum kara kara O olmazsa sanki gelecegimin hayatımın ve suanımın hic bi degeri yok gibi geliyo ve en cok boyle etkilenmemin sebebi bu insan benim 4 yıllık dostumdu ve onu dostken dunyanın en melek insanı bilirdim ve hakkaten cok iyi bi dosttu suan diyorum bu iki insan aynı kisi mi nasıl olabilir bu

Bildiğin seni aldatmış... Madem ayrılmayacaktin neden böyle bir test yapıp kendini üzdün?

Kızlar çok kötüyüm kendimi buraya nasıl attım bilmiyorum sevgilimi denemek için sahte hesap açtım. Hemen atladı. Sevgilin var mı diye sordum yok dedi olsa yapmazdım dedi hatta açık saçık kız resimleri buldum onları da yolladım benle sanal s*x yaptı!!!!! Ve ağzından laf aldım meger iki sene önce aşık olduğu kızı unutamamış hala eski sevgilime aşığım dedi. Ve Instagram’dan hep eskiden aşık olduğu kızları bulup eklemiş. Ve arkadaşının birine de sevgilin var mı diye sormuş WhatsApp dan tabi arkadaşı kız söylememe gerek yok. Niye sordun dedim bir arkadaş sordu diye yalan attı bir de bana. hatta dedim senin o isimde bir arkadaşın yokki sana gelipte sordursun dedim, goster rehberinden soran arkadasını dedim gostermedi sonra da baska bi arkadasını o sordugunu iddia ettigi kisinin adıyla kaydetmis. Suan da hala fake hesaptan fotograf yollamam için istahla bekliyo! Cıldırıcam kızlar ve ben buna cok asıgım cok seviyorum hangisine yanayım ben ne yapcam simdi
Kendi resmini yolla belki iştahı kapanır.
Sevgilin abaza gibi dört gözle kız tavlamak istiyor.
Kararın ne ayrılacak mısın?

Bakın simdi su mesajı yazarken bulundugum odada is arkadasımla yalnız kaldık Erkek Bugun ilk gunum Kendisi benle konusuyor Gayet de normal konusma Ama ben buna ragmen oldukca sınır koyuyorum araya Cunku dogrusu budur Dusundum bi an o olsa yapar mıydı acaba bunu Sanmıyorum yazık ki

Ben asık olmadıktan sonra neye yarar Istemiyorum baskasına asık olmak ben
Tabi şimdilik sana bu duygu çok uzak geliyor.Hissettiklerin çok normal.

Tabi ki sende zamanı gelince doğru adama aşık olacaksın.Ama önce bu Abaza sevgilinden ayrıl!

Ben asık olmadıktan sonra neye yarar Istemiyorum baskasına asık olmak ben

Sevgilinizin yaptiklari gayet tutarli, gayet inanilir yani.Kendisine deger vermeyen insana başkasi neden deger versin ki ???Siz de su konuyu acarak uzerine yorumlarinizi da ekleyerek degerinizi ortaya koymussunuz,hala oluyorum asigimlar filanlar...Once kendinize deger verin,kendinizi sevin lutfen;derdiniz bu olsun lutfen nacizane

Sevgilinizin yaptiklari gayet tutarli, gayet inanilir yani.Kendisine deger vermeyen insana başkasi neden deger versin ki ???Siz de su konuyu acarak uzerine yorumlarinizi da ekleyerek degerinizi ortaya koymussunuz,hala oluyorum asigimlar filanlar...Once kendinize deger verin,kendinizi sevin lutfen;derdiniz bu olsun lutfen nacizane
Kendimi daha cok sevseydim o da beni mi daha cok severdi yoksa bu onun icine yerlesmis bisey ve karsısında her kim olursa aynı sekilde mi olacaktır

Back