- 11 Şubat 2014
- 1.210
- 1.328
- 158
- Konu Sahibi porfiromonas
-
Evlenmek mi?????Ayrılmak mıcok asıgım cok seviyorum cok acı cekerim Hala evlilikten bahsedio bana evlenmeyi dusunuyoduk ama gozumun icine baka baka yalan soyluyo bana
Psikiyatriste ve psikologa gidiyorum zaten yukarda yazmıstımÖfkeli değilim. (Kendimi 7 cücelerden biri hissettim)
234 değil, 2234 mesaj da yazsan 4468 cevap da yazsak anlamayacaksın. Halen bildiğinde diretiyorsun.Psikiyatrist'e git çaren çözümün onda diyoruz halen soruyorsun. Şimdi diyeceksin ki;bakma, yazma o zaman:e haklısın diyeceğim ama diiger arkadaşlarım yazıyor bu sefer onlar için üzülüyorum. Ben halden anlarım,ama fazla tuhaflık içimi bayıyor.
Psikiyatriste ve psikologa gidiyorum zaten yukarda yazmıstım
Psikiyatrist doktorsun sen ya niye boylesin cok kafaya takıyosun olayları dogru degerlendiremedigini dusunuyorum dedi ilac verdi psikologa yolladı Psikolog da dinledi sadece bi oneri de bulunmadıÇok afedersin gözümden kaçmış. Gidiyor olmana sevindim. Ne zaman gitmeye başladın? Önerileri neler?
Şimdilik pek yardımcı olamadıklarını düşünüyorum, ama sakın bırakma ileride mutlaka faydası olacaktır.
Psikiyatrist doktorsun sen ya niye boylesin cok kafaya takıyosun olayları dogru degerlendiremedigini dusunuyorum dedi ilac verdi psikologa yolladı Psikolog da dinledi sadece bi oneri de bulunmadı
Nickinden anlamalıydım doktor olduğunuPsikiyatrist doktorsun sen ya niye boylesin cok kafaya takıyosun olayları dogru degerlendiremedigini dusunuyorum dedi ilac verdi psikologa yolladı Psikolog da dinledi sadece bi oneri de bulunmadı
Psikiyatrist doktorsun sen ya niye boylesin cok kafaya takıyosun olayları dogru degerlendiremedigini dusunuyorum dedi ilac verdi psikologa yolladı Psikolog da dinledi sadece bi oneri de bulunmadı
Kendi resmini yolla belki iştahı kapanır.Kızlar çok kötüyüm kendimi buraya nasıl attım bilmiyorum sevgilimi denemek için sahte hesap açtım. Hemen atladı. Sevgilin var mı diye sordum yok dedi olsa yapmazdım dedi hatta açık saçık kız resimleri buldum onları da yolladım benle sanal s*x yaptı!!!!! Ve ağzından laf aldım meger iki sene önce aşık olduğu kızı unutamamış hala eski sevgilime aşığım dedi. Ve Instagram’dan hep eskiden aşık olduğu kızları bulup eklemiş. Ve arkadaşının birine de sevgilin var mı diye sormuş WhatsApp dan tabi arkadaşı kız söylememe gerek yok. Niye sordun dedim bir arkadaş sordu diye yalan attı bir de bana. hatta dedim senin o isimde bir arkadaşın yokki sana gelipte sordursun dedim, goster rehberinden soran arkadasını dedim gostermedi sonra da baska bi arkadasını o sordugunu iddia ettigi kisinin adıyla kaydetmis. Suan da hala fake hesaptan fotograf yollamam için istahla bekliyo! Cıldırıcam kızlar ve ben buna cok asıgım cok seviyorum hangisine yanayım ben ne yapcam simdi
Yapmasa mıydım ki?Bildiğin seni aldatmış... Madem ayrılmayacaktin neden böyle bir test yapıp kendini üzdün?
Ayrılmaya kendimi ikna etmeyi istemem gerek acilenKendi resmini yolla belki iştahı kapanır.
Sevgilin abaza gibi dört gözle kız tavlamak istiyor.
Kararın ne ayrılacak mısın?
Kararını çabuk ve bununla zaman harcama.Bakarsın sana gerçekten aşık dürüst bir karşına çıkar mutlu olursun. Yaş 28 çabuk kararını verAyrılmaya kendimi ikna etmeyi istemem gerek acilen
Ben asık olmadıktan sonra neye yarar Istemiyorum baskasına asık olmak benKararını çabuk ve bununla zaman harcama.Bakarsın sana gerçekten aşık dürüst bir karşına çıkar mutlu olursun. Yaş 28 çabuk kararını ver
Tabi şimdilik sana bu duygu çok uzak geliyor.Hissettiklerin çok normal.Ben asık olmadıktan sonra neye yarar Istemiyorum baskasına asık olmak ben
Ben asık olmadıktan sonra neye yarar Istemiyorum baskasına asık olmak ben
Kendimi daha cok sevseydim o da beni mi daha cok severdi yoksa bu onun icine yerlesmis bisey ve karsısında her kim olursa aynı sekilde mi olacaktırSevgilinizin yaptiklari gayet tutarli, gayet inanilir yani.Kendisine deger vermeyen insana başkasi neden deger versin ki ???Siz de su konuyu acarak uzerine yorumlarinizi da ekleyerek degerinizi ortaya koymussunuz,hala oluyorum asigimlar filanlar...Once kendinize deger verin,kendinizi sevin lutfen;derdiniz bu olsun lutfen nacizane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?