- 24 Kasım 2009
- 22.106
- 85.743
- 798
- Konu Sahibi porfiromonas
-
Aldatmış sayılması için yatakta mı basman gerekiyor? Gerçi sen ona da "yanlışlıkla kızın üstüne düşmüş" dersin.Ve fake hesaba sanal s.x yaparken attıgı resimler kendi vucudu degil o da internetten bulmus resim sanki kendi resmi gibi atmıs Hala aldatmıs sayılıyo mu Ona desem dicek ki o resimler benim degil aldatmadım ki dicek Hatta yasını meslegini yasadıgı yeri bile farklı soledi simdi biri hesabımı hacklemis bile diyebilir bana
şimdi bu adam akşam sana eski sevgilisine hala aşık olduğunu söylemedi mi? yani senin fake hesabından seninle konuştuğunu bilmeden. hiç tanımadığı birine ben hala eski sevgilime aşığım demedi mi? seni neden sevdiğini söylediği ortada. seni elinden kaçırmamak için elinde tutmak için. eski sevgilisi barışmak istese 1 dk durmaz senin yanında.Niye beni sevdigini evlenmek istedigini soyluyo o zaman benden ne cinsel ne de maddi cıkarı yok
Hayır gercekten bu sorunun cevabını bilmek istiyorum Anlamıyorum cunku dalga gecin yine isterseniz de cevabını da verinhangi şehirdesin canım sen,sizin şebeke suyuna ilaç mı katıyorlar acaba ondan mı bu gariplik
diyoruz ki tam sana göre bir bey evlen mutlu ol
Vazgecme o zaman devam et.Zaten ondan asla vazgecemicek kadar asık oldugumu biliyo
Sevmedigi birini iste neden elinde tutmak istesinşimdi bu adam akşam sana eski sevgilisine hala aşık olduğunu söylemedi mi? yani senin fake hesabından seninle konuştuğunu bilmeden. hiç tanımadığı birine ben hala eski sevgilime aşığım demedi mi? seni neden sevdiğini söylediği ortada. seni elinden kaçırmamak için elinde tutmak için. eski sevgilisi barışmak istese 1 dk durmaz senin yanında.
Hayır gercekten bu sorunun cevabını bilmek istiyorum Anlamıyorum cunku dalga gecin yine isterseniz de cevabını da verin
cok haklısınız sinirlenmekte Ben bunları anneme ablama anlatsam yuzume bakmazlar bida bu musun sen gercekten diye Ya bide ikimiz de doktoruz Ben cok utanıyorum Ama haklısınız belki de hastalık gibi dusunmeliyim Tek basıma bu konunun ustesinden gelemiceğimi de biliyorum bu yuzden hem psikolojik yardım alıyorum hem kitaplar okuyorum hem de buraya yazıp sizden destek almaya calısıyorum Saglıksız bi iliskim var ve ben saglıksız ve kör bi sekilde asıgım Keske sihirli bi degnek olsa bitse askım gözumu karartabilsem Ama nasıl yapabilecegimi bilmiyorum bile Kendimi onunla bi gelecege o kadar hazırladım ki Onun hayatımda olmaması veya baskasıyla sevgili olması fikri bile beni krize sokuyo
Ama daha onceden beni uzdugunde bana soz vermisti degistim ben artık diye
Ve fake hesaba sanal s.x yaparken attıgı resimler kendi vucudu degil o da internetten bulmus resim sanki kendi resmi gibi atmıs Hala aldatmıs sayılıyo mu Ona desem dicek ki o resimler benim degil aldatmadım ki dicek Hatta yasını meslegini yasadıgı yeri bile farklı soledi simdi biri hesabımı hacklemis bile diyebilir bana
Karaktersizin önde gideni de o yüzden,bir de kullanmak için...Sevmedigi birini iste neden elinde tutmak istesin
Tokatı patlatıp cehenneme yollayacaksın"hala çok aşıgım diyor"ya.Kızlar çok kötüyüm kendimi buraya nasıl attım bilmiyorum sevgilimi denemek için sahte hesap açtım. Hemen atladı. Sevgilin var mı diye sordum yok dedi olsa yapmazdım dedi hatta açık saçık kız resimleri buldum onları da yolladım benle sanal s*x yaptı!!!!! Ve ağzından laf aldım meger iki sene önce aşık olduğu kızı unutamamış hala eski sevgilime aşığım dedi. Ve Instagram’dan hep eskiden aşık olduğu kızları bulup eklemiş. Ve arkadaşının birine de sevgilin var mı diye sormuş WhatsApp dan tabi arkadaşı kız söylememe gerek yok. Niye sordun dedim bir arkadaş sordu diye yalan attı bir de bana. hatta dedim senin o isimde bir arkadaşın yokki sana gelipte sordursun dedim, goster rehberinden soran arkadasını dedim gostermedi sonra da baska bi arkadasını o sordugunu iddia ettigi kisinin adıyla kaydetmis. Suan da hala fake hesaptan fotograf yollamam için istahla bekliyo! Cıldırıcam kızlar ve ben buna cok asıgım cok seviyorum hangisine yanayım ben ne yapcam simdi
Doktormus ikisi de.Keşke beyin nakli de mümkün olsaydı ya :)
Bak kardeşim!Hayır gercekten bu sorunun cevabını bilmek istiyorum Anlamıyorum cunku dalga gecin yine isterseniz de cevabını da verin
Ölmezsin merak etme bi seycik olmaz.insanlar ne büyük acılar yaşıyor da yine hayatta kalıyorNeden empati kurarak yazmıyorsunuz? Siz benden daha guclusunuzdur Ama bi an icin bi insanı dunyanın en buyuk askıyla sevdiginizi dusunun ve oyle cevap verin Yoksa ben soyledim zaten farkındayım bu iliskide dogru bi taraf olmadıgını Ama kendimi ondan nasıl kurtarırım ki kurtulmayı bile isteyemiyorken Suan kurtulmayı istemeyi isteyebiliyorum sadece Ve onun ben olmazsam baskasıyla evlenecegi dusuncesi beni mahvediyor Dusunsenize ona o kadar asıkken yanındaki gelinlik giyen kız ben degil bi baskası olursa olurum ben!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?