sevgilimin yaptıgı akıl alır gibi degil

Kendimi daha cok sevseydim o da beni mi daha cok severdi yoksa bu onun icine yerlesmis bisey ve karsısında her kim olursa aynı sekilde mi olacaktır

Kendini daha çok sevince karşındaki erkek seni daha çok sevmeyecek ama sen kendini çok sevdiğin için seni sevmeyen birine aşık olmayacaksın kendine yakışır insanla beraber olacaksın.
Ayrıca şimdi diğer konularını okudum açık olduğun için bile daha şimdiden kv adayın sana surat yapıyormuş. Sen böyle insanlarla hala evlenicem diyorsun ya delirmişsin sen. O adam da o kayınvalide de seni yer yer. Hayatın boyunca hep ezilirsin hemde okumuş bi kadınsın yaa. Başka kv olsa seni elinin üstünde taşır gurur duyar. Daha yazmayacağım sana bu konuda artık ne yaparsan yap. Umarım bu rezillikten kurtulur hakettiğin hayatı yaşatırsın kendine.

Ne zaman tus sınavı? Oda hazırlanıyormu sınava?

Kendimi daha cok sevseydim o da beni mi daha cok severdi yoksa bu onun icine yerlesmis bisey ve karsısında her kim olursa aynı sekilde mi olacaktır

Eger kendine deger verersen, her hareketi ve davranisiyla sana kendi degerini gosteren,el ustunde tutan insanlar karsina cikacaktir. Boylesi bir insan sana her hareketiyle tuhaf gelirdi o zaman.İnan bana kendi degerinin farkina vardiginda bu sahsin her davranisi sana itici gelecek,ben ne yapmisim kendime de elim kolum baglanmis dilim tutulmus dersin.Mutlaka senin farkinda olmadigin baska tuhaf davranislari vardir; senin egoyu ele gecirmis bu sahis kör etmis tabiri caizse.Kendine zaman ayir,kendini sev.Her yaptigin eyleme bunu ben kendim icin mi yapiyorum,bunu severek isteyerek mi yapiyorum diye sorarak baslayabilirsin mesela.

Dediginiz gibi biri vardı 3 yıl cıktık aileler dosttu zaten ama ben asık olamadım ona haksızlık edemedim ve ayrıldım

Zaaflari olan birine benziyor bu anlattiklarin sanal alemde bile bu sekilde sex istegi ile yanip tutusuyorsa ,gercekte karsisina boyle biri ciksa kimbilir ne yapar..
Hala ne yapacagini dusunmen de seni kirar bence ...kimse icin degmez bil!!

Sonuçta doktorsun, çok iyi bir mesleğin var. Tusu kazanmazsan , ya da bir kaç sene geç kazanırsan ölmessin. Sevgilinden ayrılırsan da ölmessin. Aşktan ölen kimse duymadım. Biraz rahat ol, kendini hic bir konuda sıkma ,başka şeylerle ilgilen. Hayat çok güzel, imkanını bulduğunda suslen gez dolas, sokakhayvanlarina mama ver, bir sinemada uyukla, kurslara etkinliklere git,yeni insanlarla tanış.En çok kendini sev.

Onu kaybedersem dostumu da kaybetcem en yakın dostumu 5 yıllık anılarımı onun nasıl bi hayatı olur sizce onu bırakıp gidersem?

Bunları ferdi tayfur dinleyerek mi yazıyorsun? Arabesk koktu her yer az cam aç oksijen solu.

:)Koptum yeminlee cok guldum Allah ta sizi güldursun:)
Konu sahibinin ayrilmaya niyeti yok ki cok seviyor, cok asik gurur yok galiba.Biz ne desek boş.Allah akil fikir versin.

:)Koptum yeminlee cok guldum Allah ta sizi güldursun:)
Konu sahibinin ayrilmaya niyeti yok ki cok seviyor, cok asik gurur yok galiba.Biz ne desboş.Allah akil fikir versin.
Dalga gecmeseniz keske... evet ben asık olunca malesef gurursuz oluyorum normalde cok da gururluyumdur halbuki ask bana yaramıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…