• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin yaptıgı akıl alır gibi degil

Ve fake hesaba sanal s.x yaparken attıgı resimler kendi vucudu degil o da internetten bulmus resim sanki kendi resmi gibi atmıs Hala aldatmıs sayılıyo mu Ona desem dicek ki o resimler benim degil aldatmadım ki dicek Hatta yasını meslegini yasadıgı yeri bile farklı soledi simdi biri hesabımı hacklemis bile diyebilir bana
Aldatmış sayılması için yatakta mı basman gerekiyor? Gerçi sen ona da "yanlışlıkla kızın üstüne düşmüş" dersin. :işsiz:
Akıl fikir diliyorum.

Niye beni sevdigini evlenmek istedigini soyluyo o zaman benden ne cinsel ne de maddi cıkarı yok
şimdi bu adam akşam sana eski sevgilisine hala aşık olduğunu söylemedi mi? yani senin fake hesabından seninle konuştuğunu bilmeden. hiç tanımadığı birine ben hala eski sevgilime aşığım demedi mi? seni neden sevdiğini söylediği ortada. seni elinden kaçırmamak için elinde tutmak için. eski sevgilisi barışmak istese 1 dk durmaz senin yanında.

şimdi bu adam akşam sana eski sevgilisine hala aşık olduğunu söylemedi mi? yani senin fake hesabından seninle konuştuğunu bilmeden. hiç tanımadığı birine ben hala eski sevgilime aşığım demedi mi? seni neden sevdiğini söylediği ortada. seni elinden kaçırmamak için elinde tutmak için. eski sevgilisi barışmak istese 1 dk durmaz senin yanında.
Sevmedigi birini iste neden elinde tutmak istesin

Hayır gercekten bu sorunun cevabını bilmek istiyorum Anlamıyorum cunku dalga gecin yine isterseniz de cevabını da verin

adam seni sevmiyor,sana aşık değil eski sevgilisine aşık bunu zaten itiraf etmiş

seni de elinin altında tutuyor nasıl olsa seni istediği gibi aldatıyor oyuncak gibi oynuyor onu terk edemeyeceğini karşısında nasıl ezik durduğunu da biliyor egosunu senin üzerinden tatmin ediyor niye ayrılsın

sebep bu

Sanal seks için değil ama eski sevgilisine aşık olduğunu söylediği için ayrılırdım ben olsam. Yalan söyledim dese bile bu şüphe ile nasıl yaşayacaksın? Kimse vazgeçilmez değil, çok aşığım vazgeçemem deyip durma.

cok haklısınız sinirlenmekte Ben bunları anneme ablama anlatsam yuzume bakmazlar bida bu musun sen gercekten diye Ya bide ikimiz de doktoruz Ben cok utanıyorum Ama haklısınız belki de hastalık gibi dusunmeliyim Tek basıma bu konunun ustesinden gelemiceğimi de biliyorum bu yuzden hem psikolojik yardım alıyorum hem kitaplar okuyorum hem de buraya yazıp sizden destek almaya calısıyorum Saglıksız bi iliskim var ve ben saglıksız ve kör bi sekilde asıgım Keske sihirli bi degnek olsa bitse askım gözumu karartabilsem Ama nasıl yapabilecegimi bilmiyorum bile Kendimi onunla bi gelecege o kadar hazırladım ki Onun hayatımda olmaması veya baskasıyla sevgili olması fikri bile beni krize sokuyo

Ama daha onceden beni uzdugunde bana soz vermisti degistim ben artık diye

Ve fake hesaba sanal s.x yaparken attıgı resimler kendi vucudu degil o da internetten bulmus resim sanki kendi resmi gibi atmıs Hala aldatmıs sayılıyo mu Ona desem dicek ki o resimler benim degil aldatmadım ki dicek Hatta yasını meslegini yasadıgı yeri bile farklı soledi simdi biri hesabımı hacklemis bile diyebilir bana

Evlen o da seni aldatmaya devam etsin sonra ayrıl o zaman daha güzel yanarsın

Kızlar çok kötüyüm kendimi buraya nasıl attım bilmiyorum sevgilimi denemek için sahte hesap açtım. Hemen atladı. Sevgilin var mı diye sordum yok dedi olsa yapmazdım dedi hatta açık saçık kız resimleri buldum onları da yolladım benle sanal s*x yaptı!!!!! Ve ağzından laf aldım meger iki sene önce aşık olduğu kızı unutamamış hala eski sevgilime aşığım dedi. Ve Instagram’dan hep eskiden aşık olduğu kızları bulup eklemiş. Ve arkadaşının birine de sevgilin var mı diye sormuş WhatsApp dan tabi arkadaşı kız söylememe gerek yok. Niye sordun dedim bir arkadaş sordu diye yalan attı bir de bana. hatta dedim senin o isimde bir arkadaşın yokki sana gelipte sordursun dedim, goster rehberinden soran arkadasını dedim gostermedi sonra da baska bi arkadasını o sordugunu iddia ettigi kisinin adıyla kaydetmis. Suan da hala fake hesaptan fotograf yollamam için istahla bekliyo! Cıldırıcam kızlar ve ben buna cok asıgım cok seviyorum hangisine yanayım ben ne yapcam simdi
Tokatı patlatıp cehenneme yollayacaksın"hala çok aşıgım diyor"ya.

bir toprağı eşelediğinde altından çıkacak pisliği yüreğin kaldırmayacaksa o toprağı ellemeyeceksin arkadaşım...
kendine yan sen ne diyeyim..
bir de neden s*x yazdın ? küfür mü o?

Hayır gercekten bu sorunun cevabını bilmek istiyorum Anlamıyorum cunku dalga gecin yine isterseniz de cevabını da verin
Bak kardeşim!
Burada bir kaç gün takıl,yazılanları oku. İnsanların kocasının hala eski sevgilisini sevdiğini,ulaşmaya çalıştıklarını,aldattıklarını okursun. Bana da mantıksız geliyor ama ne düşüncelerde iseler onlara mantıklı gelen yanı var demek ki başkasını severken biriyle evlenmenin. Ki evleneceği gün eski sevgilisine bak ben evleniyorum son kez vazgeç dersen sana gelirim diyeni de gördük. Sen ısrarla olsun şuan benimle evlenmeyi düşünüyor diyorsun. Bu kadar kör olunmaz,bu adam daha ne yapsın seni ezip geçtiğini göstermek için?

Neden empati kurarak yazmıyorsunuz? Siz benden daha guclusunuzdur Ama bi an icin bi insanı dunyanın en buyuk askıyla sevdiginizi dusunun ve oyle cevap verin Yoksa ben soyledim zaten farkındayım bu iliskide dogru bi taraf olmadıgını Ama kendimi ondan nasıl kurtarırım ki kurtulmayı bile isteyemiyorken Suan kurtulmayı istemeyi isteyebiliyorum sadece Ve onun ben olmazsam baskasıyla evlenecegi dusuncesi beni mahvediyor Dusunsenize ona o kadar asıkken yanındaki gelinlik giyen kız ben degil bi baskası olursa olurum ben!

Konu sahibi arkadaşa tekrar seslenmek istiyorum.Asla barışma ayrılmak zor olsa da bas k**ına tekmeyi.Benim tanıdığım kadın var aynı senin durumunda kadın evlenince düzelir demiş ama bu sefer de şiddet ve alkol işin içine girmiş.Asla barışma zaten unutacaksın bir zaman sonra inan bana.Aşk diye bir şey baki değil bu dünyada.Bu kişiyle devam edip dünya cehennemini yaşamanı istemem genç bir kadın olarak.

Bazı insanların gözünü açmak çok zor. Aslında kendi de görüyor, burada başkaları da iyice gösteriyor ama ısrarla evlenince değişir kafasında, çok aşığım ölüyorum bitiyorum ona derler. Aşk öyle düsündüğünüz kadar uzun süren bir durum değil, ilk kez aldatıldığınızda belki vazgeçmezsiniz seviyorum onu hala dersiniz ama gerçekten üçüncü dördüncü olunca hala sevebilecek misiniz, o zaman da çocuk yapın belki değişir. Kendinize saygınız varsa az da olsa, ayrılırsınız. Atalarımız bile demiş, yedisinde neyse yetmişinde de odur diye.

Bu arada gerçekten seven adam sevdiğiyle cinsellik yaşayamasa bile başkasıyla bir şeyler yaşamaya çalışmaz zaten istemez de, sanal bile olsa. Siz yapsanız aynısını sizden kesin anında ayrılır. Sadakat ilişkide en önemli şeylerden biri.

Neden empati kurarak yazmıyorsunuz? Siz benden daha guclusunuzdur Ama bi an icin bi insanı dunyanın en buyuk askıyla sevdiginizi dusunun ve oyle cevap verin Yoksa ben soyledim zaten farkındayım bu iliskide dogru bi taraf olmadıgını Ama kendimi ondan nasıl kurtarırım ki kurtulmayı bile isteyemiyorken Suan kurtulmayı istemeyi isteyebiliyorum sadece Ve onun ben olmazsam baskasıyla evlenecegi dusuncesi beni mahvediyor Dusunsenize ona o kadar asıkken yanındaki gelinlik giyen kız ben degil bi baskası olursa olurum ben!
Ölmezsin merak etme bi seycik olmaz.insanlar ne büyük acılar yaşıyor da yine hayatta kalıyor

Büyük ihtimalle o gelinlikli kız zaten sen olursun bu adam senden başka köle bulamaz canını sıkma

Back