- 11 Şubat 2023
- 7.403
- 13.494
-
- Konu Sahibi beyzaaaa123
Bu ilk yalanı değil senin yakaladigin ilk yalan. Nedenini sor ,neden götürmek istemedigini öğren. Ha asker ha nişan gidilecek ortam var gidilmeyecek ortam var.kızlar selam elim ayağım titriyor şu an sinirden akıl verir misiniz? Erkekse arkadaşım bana asker eğlencesine gideceğim dedi fakat nişana gitmiş arkadaşının hikayesinden gördüm tesadüfen 11 aylık ilişkimiz var şok oldum görünce beni götürmemek için yaptı galiba sizce Napim nasıl davranıyım bana akıl verin. Yalan söyleyen birisi değildi inanın kötü hissettim ne yapacağım bilmiyorum
Yüz yüze konuşmayı bekliyorum soracağım neden bana yalan söyleme gereği duyuyorsun diyeceğim. İstemese ben gelmem zaten nişana daBu ilk yalanı değil senin yakaladigin ilk yalan. Nedenini sor ,neden götürmek istemedigini öğren. Ha asker ha nişan gidilecek ortam var gidilmeyecek ortam var.
Hala yalan söyleyen biri değil demen peki sadece sen yakalamamışsınkızlar selam elim ayağım titriyor şu an sinirden akıl verir misiniz? Erkekse arkadaşım bana asker eğlencesine gideceğim dedi fakat nişana gitmiş arkadaşının hikayesinden gördüm tesadüfen 11 aylık ilişkimiz var şok oldum görünce beni götürmemek için yaptı galiba sizce Napim nasıl davranıyım bana akıl verin. Yalan söyleyen birisi değildi inanın kötü hissettim ne yapacağım bilmiyorum
Sizden utaniyor mu yada arkadaşları ile mi tanıştırmak istemiyor. Bunu tepkinizi ayarlayarak sorun ve duruma bakınızKonuştuk uyumuşum ben zaten o da eve gidecekti gitmiş öyle mi yapım uyuyor su an ya hala şaşkınım yalan söylemezdi bana hiç
Bulusma kacta?Yüz yüze konuşmayı bekliyorum soracağım neden bana yalan söyleme gereği duyuyorsun diyeceğim. İstemese ben gelmem zaten nişana da
Bilemiyorum artık. Ayak bağı olmayım diye yaptıysa erkeklerle rahat takılayım diye yinede anlayış gösterip gitmezdim zaten yalana gerek yoktuHala yalan söyleyen biri değil demen peki sadece sen yakalamamışsın
Yok yok zaten bütün çevresi ile tanıştım bunları tanımıyorum sadece. Öyle bir şey yok hiçSizden utaniyor mu yada arkadaşları ile mi tanıştırmak istemiyor. Bunu tepkinizi ayarlayarak sorun ve duruma bakınız
Akşama doğru işi erken biterse çıkcaz çalışıyorBulusma kacta?
E su ana kadar sormadin mi asker eglencesi nasil gecti diye?Akşama doğru işi erken biterse çıkcaz çalışıyor
Alışkın olmayan hangi toplum bu. Birbirinize denksiniz ayrılmayın başkaları yanmasınAyıplama değil aslında hani alışkın değiliz toplum olarak gibisinden ağır bir şey dememişti ama benden o yüzden mi çekindi hani dedim ama gittim gibisinden
Sordum iyi normal dediE su ana kadar sormadin mi asker eglencesi nasil gecti diye?
Katılıyorum sanki hayatın gerçekleri yokmuş gibi atıp tutulmuş, bu böyle işte çocuklu birisi bekâr birisi ile evlenince mutlu olma ihtimali düşük bir sürü örnek olacak konu da var burda zaten.Biz burada bekar genç bir kadın, daha önce boşanmış çocuklu bir adamla evlenmek isteyince yapma etme diyoruz. Daha yeni bir arkadaşıma dedim ben hatta. Kadın çocuklu taraf olunca da durum çok değişmiyor bence. Erkek arkadaşın evliliğe yorumu neden bu kadar almış yürümüş anlamadım.
Yalan kısmına gelince de bir sürü sebebi olabilir. Sizin ilişkiniz çok sağlıklı degil sık sık kavga eden, bunun dozunu da aşan bir çiftsiniz. Telefonda konuşunca kavga ederiz diyorsunuz mesela, normal iletişim kurmanız zor demek ki.
Darlamıyorum ki. Annemde rahat takılmak için yapmış olabilir dedi bana ama her ne olursa olsun yalan söylememesi gerekirdi içimde bir şeyler koptu gittiBence nişan olduğunu söyleyince sizin beraber gidelim diye tutturacağınızı düşünmüş ve asker eğlencesi erkek erkeğe dersem gelemez diye size öyle söylemiş.Adamı çok darlıyorsunuz demek ki.Tek gidip meşale tutup eğlenmek için yalan söylemiş o ortamda daha rahat takılmak için
Olayın özeti bence de bu. Çünkü neden asker gecesi ? Sen geleme diye. Bence yalan söylemesinin sebebini kendinde ara. Nasıl bir profil yansıttın ki adam mecbur kalmış. Kötü niyetli olmaya bilir. Dinlemek lazımBence nişan olduğunu söyleyince sizin beraber gidelim diye tutturacağınızı düşünmüş ve asker eğlencesi erkek erkeğe dersem gelemez diye size öyle söylemiş.Adamı çok darlıyorsunuz demek ki.Tek gidip meşale tutup eğlenmek için yalan söylemiş o ortamda daha rahat takılmak için
Yani telefonda konuşmak pek sağlıklı değil yanlış anlaşılıyor anlamında demiştimBiz burada bekar genç bir kadın, daha önce boşanmış çocuklu bir adamla evlenmek isteyince yapma etme diyoruz. Daha yeni bir arkadaşıma dedim ben hatta. Kadın çocuklu taraf olunca da durum çok değişmiyor bence. Erkek arkadaşın evliliğe yorumu neden bu kadar almış yürümüş anlamadım.
Yalan kısmına gelince de bir sürü sebebi olabilir. Sizin ilişkiniz çok sağlıklı degil sık sık kavga eden, bunun dozunu da aşan bir çiftsiniz. Telefonda konuşunca kavga ederiz diyorsunuz mesela, normal iletişim kurmanız zor demek ki.
Tabi şuda var rahat takılmak istemesinin sebebi hangisi? Mesela nişan kadınların kızların olduğu ortam belki biriyle tanışma ihtimalini düşündü, belki henüz ilişkisini resmileştirmeye hazır değil, belki adam evli :) ya da eski sevgilisi vardır o ortamda valla her şey olabilirrrDarlamıyorum ki. Annemde rahat takılmak için yapmış olabilir dedi bana ama her ne olursa olsun yalan söylememesi gerekirdi içimde bir şeyler koptu gitti
Ben onu darlamıyorum ki ama beraber gidelim derdim sonuçta herkes sevgilisi ile geliyor ben neden istemiyim ben onu arkadaşlarımın düğününe davet etmiştim gelmişti abes bir şey değil bence isteğim.Olayın özeti bence de bu. Çünkü neden asker gecesi ? Sen geleme diye. Bence yalan söylemesinin sebebini kendinde ara. Nasıl bir profil yansıttın ki adam mecbur kalmış. Kötü niyetli olmaya bilir. Dinlemek lazım
Öyle birisi değil inanın ki öyle birisi gözü dışarda desem tamam bundan derim ama tanıyorumTabi şuda var rahat takılmak istemesinin sebebi hangisi? Mesela nişan kadınların kızların olduğu ortam belki biriyle tanışma ihtimalini düşündü, belki henüz ilişkisini resmileştirmeye hazır değil, belki adam evli :) ya da eski sevgilisi vardır o ortamda valla her şey olabilirrr