- Konu Sahibi beyzaaaa123
Ne oldu hâlâ konuşmadınız mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla gayette ayak bağı olup, açıkça gelme dese küsecek birisisiniz bariz. Bu kısmı kabul edin fakat yalanı kabul etmek size kalmış.Bilemiyorum artık. Ayak bağı olmayım diye yaptıysa erkeklerle rahat takılayım diye yinede anlayış gösterip gitmezdim zaten yalana gerek yoktu
Kızlar sakin olun müsait olamadım sadece. Arkadaşı arayıp eğlence var gel demiş bu da eğlence olunca asker eğlencesi diye düşünmüş sorgulamam ben ne olduğunu gittim orda öğrendim dedi. Ben asker eğlencesi gibi eğlendim erkeklerle oturduk dedi arkada onlar içti falan dedi. Ben hala konuşmuyorum orası ayrıBen de konuyu simdi okudum merak ettim.sonucu ama konu sahibi herhalde cocuga inandi unuttu buralari
Bunu siz fotograflari gordugunuzu soyledikten sonra mı yoksa önce mi söyledi peki?Kızlar sakin olun müsait olamadım sadece. Arkadaşı arayıp eğlence var gel demiş bu da eğlence olunca asker eğlencesi diye düşünmüş sorgulamam ben ne olduğunu gittim orda öğrendim dedi. Ben asker eğlencesi gibi eğlendim erkeklerle oturduk dedi arkada onlar içti falan dedi. Ben hala konuşmuyorum orası ayrı
Asker eğlencesi nasıl geçti diye sorduğunda neden asker eğlencesi olmadığını, nişan olduğunu söylememis?Bunu sorduğunuzda ne söyledi?Kızlar sakin olun müsait olamadım sadece. Arkadaşı arayıp eğlence var gel demiş bu da eğlence olunca asker eğlencesi diye düşünmüş sorgulamam ben ne olduğunu gittim orda öğrendim dedi. Ben asker eğlencesi gibi eğlendim erkeklerle oturduk dedi arkada onlar içti falan dedi. Ben hala konuşmuyorum orası ayrı
Meşaleyi de geldin madem tut diye eline vermişler garibin. Siz nasıl geçti deyince yalan söylediğini unutmuyorsunuz değil mi?Kızlar sakin olun müsait olamadım sadece. Arkadaşı arayıp eğlence var gel demiş bu da eğlence olunca asker eğlencesi diye düşünmüş sorgulamam ben ne olduğunu gittim orda öğrendim dedi. Ben asker eğlencesi gibi eğlendim erkeklerle oturduk dedi arkada onlar içti falan dedi. Ben hala konuşmuyorum orası ayrı
demek ki sandığınız kadar dürüst degil. boyle seye yalan söyleyen daha neler neler soylemistir de siz farketmemissinizdirBeraber gideriz nişan düğün olunca demişti bana dedim bende geleyim asker eğlencesine erkek erkeğe olcak dedi ama nişana gitmiş hala şoktayım yalan da hiç söylemezdi bana. Evet kıskancım biraz ama yalan mı söylemesi gerekiyor
Nasil hala konusmuyorsunuz?Kızlar sakin olun müsait olamadım sadece. Arkadaşı arayıp eğlence var gel demiş bu da eğlence olunca asker eğlencesi diye düşünmüş sorgulamam ben ne olduğunu gittim orda öğrendim dedi. Ben asker eğlencesi gibi eğlendim erkeklerle oturduk dedi arkada onlar içti falan dedi. Ben hala konuşmuyorum orası ayrı
Cok ilginc sormamis yani ne oldugunu. Eglence var demisler o da tamam demis. Biraz garip degil mi sizce? Karsi taraf da eglencenin amacinin ne oldugunu soylememis yani. Mesela neden asker eglencesi oldugunu dusunmus? Askere gidecek bir arkadasi mi varmis? Ya da nisan dedigimiz olay planli yapilan bir etkinlik degil midir? Sizce onceden haberi verilmemis midir sevgilinize, son dakika cagirmak yerine? Arkadasi son dakika sadece "eglence' diyerek detay vermeden mi cagirmis?Kızlar sakin olun müsait olamadım sadece. Arkadaşı arayıp eğlence var gel demiş bu da eğlence olunca asker eğlencesi diye düşünmüş sorgulamam ben ne olduğunu gittim orda öğrendim dedi. Ben asker eğlencesi gibi eğlendim erkeklerle oturduk dedi arkada onlar içti falan dedi. Ben hala konuşmuyorum orası ayrı
Sen de bunu yedin...Kızlar sakin olun müsait olamadım sadece. Arkadaşı arayıp eğlence var gel demiş bu da eğlence olunca asker eğlencesi diye düşünmüş sorgulamam ben ne olduğunu gittim orda öğrendim dedi. Ben asker eğlencesi gibi eğlendim erkeklerle oturduk dedi arkada onlar içti falan dedi. Ben hala konuşmuyorum orası ayrı