Sevgilimin samimi kız kankası

Ya katip birak Allah askina arkadas ya kafa buluyor ya sonunda bizi kadin dusmani ilan edecek. 32 yasinda bu kadar saf kalabilmek icin henuz dunyaya ayak basmamis olmasi lazim.
Aslında biliyor neyin ne olduğunu da konu açıp kafasını neden bulandırıyor anlamam.

Bu adamla hiç nişanlanip başınızı yakmayın derim öncelikle. Kadın ve erkekerin karşı cinsten dostu arkadaşı olur bu normaldir ama bu şekilde değil. Bi işte anormal olan çok fazla şey var. Nişanlıniz ve o kız bence birbirlerinden hoşlanıyorlar ya da fuckbuddy olarak takılıyorlar üzgünüm. Bence bu saçma 3lu ilişki içine sokmayın kendinizi
Telefonda konuşmayı uygun bulmadım bir kez konusu açıldı arada farklı konular olduğu için kapandı. Yüzyüze konuştuğumuzda her şeyi söyleyeceğim gerisini kendi bilir

Kadın ve erkek gayet güzel arkadaş olabilirler, üni de en yakın arkadaşlarımdan biri erkekti ve mezuniyetten sonra eşiyle ben tanıştırmıştım, ama her şey seviyeli olmalı, iki tarafın da arkadaşı olmama rağmen adamı ne evime davet ettim, ne onlarla tatile gittim, ne şarap içtim, ne de her taşın altından çıktım. Bu hatun maaşallah her haltın içinde, bu yüzden masum bir ilişkileri olduğunu düşünmüyorum. Siz de bir erkek kanka bulun bakalım beyefendi nasıl tepkisini koyuyor, samimi bulmuyorum diye, çünkü kişi kendinden bilir işi.

Okurken ben cinnetler geçirdim siz nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz ? 😳 arkadaşlığın bile sınırları olmalı, ama bunlar maşallah…sizin böyle bir erkek kankanız olsa kendisi ne tepki verirdi acaba ?

Benim aslında arkadaş olduklarından şüphem olmamıştı onun için bu kadar rahat davrandım. Uygun olmayan bir durum ama benimle ilgili en çok ona bir şeyler anlatır diye mesajlarını çoğu kez okuduğumda kız benden için erkek arkadaşıma öyle bir şey yaparsan Özge için uygun olmaz dediğine şahit oldum bir bakıma beni koruyor. Ayrıca erkek arkadaşım benle sevgili olmadan önce bunun yakın kız arkadaşıyla sevgili olmak istemiş sen de kendine birini bul bana da onu ayarla felan demiş. Erkek arkadaşım kendi arkadaşıyla sevgili olsunlar diye bu kızı tanıştırdı bu gibi detaylar da varken çok f.ckbady iş karıştırıyorlar olarak düşünmedim. Tabii ben her şekilde normal karşıladığım durum da değil. Ancak özeldeki yazışmaları tamamen arkadaşça.

Okurken ben cinnetler geçirdim siz nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz ? 😳 arkadaşlığın bile sınırları olmalı, ama bunlar maşallah…sizin böyle bir erkek kankanız olsa kendisi ne tepki verirdi acaba ?
Benim aslında arkadaş olduklarından şüphem olmamıştı onun için bu kadar rahat davrandım. Uygun olmayan bir durum ama benimle ilgili en çok ona bir şeyler anlatır diye mesajlarını çoğu kez okuduğumda kız benden için erkek arkadaşıma öyle bir şey yaparsan Özge için uygun olmaz dediğine şahit oldum bir bakıma beni koruyor. Ayrıca erkek arkadaşım benle sevgili olmadan önce bunun yakın kız arkadaşıyla sevgili olmak istemiş sen de kendine birini bul bana da onu ayarla felan demiş. Erkek arkadaşım kendi arkadaşıyla sevgili olsunlar diye bu kızı tanıştırdı bu gibi detaylar da varken çok f.ckbady iş karıştırıyorlar olarak düşünmedim. Tabii ben her şekilde normal karşıladığım durum da değil. Ancak özeldeki yazışmaları tamamen arkadaşça.

Aslında biliyor neyin ne olduğunu da konu açıp kafasını neden bulandırıyor anlamam.

Mesajınızı beni de alıntılayarak tekrar etmenize gerek yoktu, görebiliyorum. 😗

Ayrıca;

çok f.ckbady iş karıştırıyorlar olarak düşünmedim.
Düşünün. Öyle çünkü.

Merhabalar herkese😊 sevgilimle 2 yıldır tanışıyoruz farklı şehirlerdeyiz ben İzmir o istanbul. İlk ilişkimiz başladığında a. Benim çok yakın bir arkadaşım sana şeffaf olacağım buluşacağız felan diye bahsetmişti. Ben tabii ki de sorun yapmadım. Daha sonra biz sevgilimle ayrıldık. Bir süre görüşmedik. Bir süre sonra yeniden haberleştik. Ben İstanbul’a gittiğimde görüştüm bana a. Da gelecek senin için sorun olur mu dedi hayır gelsin dedim ve kız kankası da geldi oturduk. Beni çok sevdiğini felan söyledi kankası. Bizim ama ortada ilişkimiz yok flört gibi bir haldeyiz. Sonra tatil planı yapalım dedik ( saçma olduğunu biliyorum ) üçümüz Antalya’ya gittik. Halbuki kız beni ilk gördüğünde çok güzel olduğumu kadınları kıskanmanın huyu olmadığını söyledi. Tatilde biz sevgilimle samimi hallerimizden hoşnut olmadığını hissettim. Tatilde sevgilime bana gelirsin şarap içeriz dedi daha sonra bir ara ya biz o tatili oda kahvaltı mı yapmıştık dedi. Başbaşa bir günlük bir yerde kalmışlar anladığım kadarıyla. Detayını sormadım tabii o zaman. Flört gibi bir haldeydik. Askıda bir ilişki gibi. Kız buna yakın kız arkadaşını da ayarlamaya çalıştığı zaman olmuş. Sevgilimle buluştuğumuzda hadi a. Yı da çağıralım dedik yolda gelirken bile erkek arkadaşıma selfiesini atıyor. Regl oldum felan diye bir yazışmasına denk geldim. Erkek arkadaşım benimle 2 yıldır tanışıyor kızla maksimum dört yıl felan. Arkadaşları tanıştırmış bunları. Bir ara istersen görüşmem dedi ben konu dahi açmadan. Sonrasında sen a.yla görüşme mi diyorsun sosyalliğimi almaya çalışıyorsun dedi bu arada beş ay sonra nişanımız var. Ben de daha da az görüş dedim. diğer arkadaşları için ne kadar özverili olduğumu biliyor. Biz üç ay görüşmediğinizden çocukluk arkadaşının düğünü olduğunda önce onun yanında ol biz görüşürüz dedim. Beni çok anlayışlı buluyor. Ki öyleyim. Şu an aynı odada tatil yapmış olmaları, evine gidip şarap içmiş olmasını kabul edemiyorum. Ben de kendisine o kızın iyi niyetli olmadığını o tatilde şarap içmeye eve davet etmesi bana duyurduğunu söylediğimde. O benim kardeşim evet evine de gittim ama seninle bu ciddiyetten önceydi aramızda hiçbir etkileşim olmadı felan dedi. Ama ben o kişiyi düğünümde de istemiyorum. Görüşmesini de. Açık net şekilde konuşacağım. Kafamı çok kurcalıyor :KK43:
problem kiz degil, problem erkek arkadasinin sinir koymayi bilmeyen bir dengesiz olusu.

Galiba kahinsiniz 😁 ayrıca görüş belirtirken kendi düşünceleriniz doğru olduğuna dair bu kadar hırslansanıza gerek yok🤣

Bir keresinde çok sevdiğim bir arkadaşımla kamp yapmıştık ve benim çadırı kurduğum çubuğun lastiği kopmuştu. Yani kullanılmaz haldeydi. Biz de aynı çadırda yatmak zorunda kaldik, hatta oncesinde bir şeyler içtik. Ama nasıl yattiysak aynen öyle kalktık. Aksi olmazdı zaten ama hani bir gerginlik, bir 'ay su an yanımda uyuyor' gerilimi bile yoktu.
Yani bu tarz arkadaşlıkları olan biri olarak diyorum ki o kız normal arkadaş değil.
Friend benefit denen cinsten. Bence normal bir arkadaşlık degil

Bu bana fazla gelirdi. Tabi ki yakın kız arkadaşları olabilir ama baş başa evde şarap içmeler, günübirlik birlikte tatiller, sevgilinizle gideceğiniz tatile dahil olmalar, reglini dahi konuşması, sürekli selfie atması bana çok fazla gelirdi. Kız bir de sanki bunu size bile isteye duyurmaya çalışıyor gibi.
Zaten farklı şehirlerdeymişsiniz neden buluşmalarınıza o da dahil oluyor ki? Tatilde hem de. Höst yani bi dur!
Ayrıca aynı şeyi sen yapsan bir erkek arkadaşınla sevgilin sence kabul edebilir miydi? Bak bir kere dene. Erkek arkadaşım bana gelecek bir şeyler içeceğiz de tepkisini ölç.

Son düzenleme:
37 yaşında ne kankası?
Var böyle ilişkiler. Birbirlerinden herhangi bir talepleri olmuyor. Fuckbody olarak sürdürüyorlar. İnsanlara da kankayız deyip, piyasalarını kapatmıyorlar.
Tatile gidecek parayı bulan insan, ayrı oda da tutar. Aralarında mahremiyet duygusu yok. Hele regl muhabbeti çok iğrenç. Hani insanları evlenilecek-eğlenilecek diye kategorize ediyorlar ya bu tarz bir adamla ancak eğlenilir. Kankası akıllı kızmış.

bence problem iliskileri olmasi degil, bu kadar iliskinizin icinde olmasi.. boyle adamlar o kankasiyla uzaklassa bile yine luzumsuz bir tipi bulup hayatiniza dahil eder. cunku oyle alismis.

Sizin bu yakınlıkta erkek arkadaşınız olsa sevgiliniz ne düşünür? Cidden aynı odada kalıp, evine gidip birseyler içmesinizi "anlayışla" karşılar mı? Sizin bir erkek arkadaşınızla tatile gidebilir miydiniz birlikte?
İçinize sinmeyen şeyleri anlayışlı gözükmek için görmezden gelmeye çalışmayın.
Kesinlikle
Ayrıca adı çok yakın arkadaş olan bu tür ilişkilerin hiç birinin hayırlı sonuçlandığını görmedim.
Nişanlısından ayrılıp güya çok yakın arkadaşıyla iki ay içinde evleneni gördüm.
Burada çok uzun bir konu vardı senelerce üniversiteden beri arkadaş olduğu kadına uzun uzun iltifatlar eden, hediyeler alan koca konusu
En nihayetinde iki tarafında evliliği bitti.
Kimse karşı cinsle arkadaşlık kurmasın denmiyor ama bu tür ilişkilerin bir sınırı olmalı

Bir keresinde çok sevdiğim bir arkadaşımla kamp yapmıştık ve benim çadırı kurduğum çubuğun lastiği kopmuştu. Yani kullanılmaz haldeydi. Biz de aynı çadırda yatmak zorunda kaldik, hatta oncesinde bir şeyler içtik. Ama nasıl yattiysak aynen öyle kalktık. Aksi olmazdı zaten ama hani bir gerginlik, bir 'ay su an yanımda uyuyor' gerilimi bile yoktu.
Yani bu tarz arkadaşlıkları olan biri olarak diyorum ki o kız normal arkadaş değil.
Friend benefit denen cinsten. Bence normal bir arkadaşlık degil
Hangi sebeple böyle düşündünüz hangi hareketi nedeniyle :KK43:

X