Merhabalar herkese sevgilimle farklı şehirlerdeyiz ben İzmir o istanbul. İlk ilişkimiz başladığında a. Benim çok yakın bir arkadaşım sana şeffaf olacağım buluşacağız felan diye bahsetmişti. Ben tabii ki de sorun yapmadım. Daha sonra biz sevgilimle ayrıldık. Bir süre görüşmedik. Bir süre sonra yeniden haberleştik. Ben İstanbul’a gittiğimde görüştüm bana a. Da gelecek senin için sorun olur mu dedi hayır gelsin dedim ve kız kankası da geldi oturduk. Beni çok sevdiğini felan söyledi kankası. Bizim ama ortada ilişkimiz yok flört gibi bir haldeyiz. Sonra tatil planı yapalım dedik ( saçma olduğunu biliyorum ) üçümüz Antalya’ya gittik. Halbuki kız beni ilk gördüğünde çok güzel olduğumu kadınları kıskanmanın huyu olmadığını söyledi. anladığım kadarıyla. Detayını sormadım tabii o zaman. Flört gibi bir haldeydik. Askıda bir ilişki gibi. Kız buna yakın kız arkadaşını da ayarlamaya çalıştığı zaman olmuş. Sevgilimle buluştuğumuzda hadi a. Yı da çağıralım dedik yolda gelirken bile erkek arkadaşıma selfiesini atıyor. Regl oldum felan diye bir yazışmasına denk geldim. Erkek arkadaşım benimle 2 yıldır tanışıyor kızla maksimum dört yıl felan. Arkadaşları tanıştırmış bunları. Bir ara istersen görüşmem dedi ben konu dahi açmadan. Sonrasında sen a.yla görüşme mi diyorsun sosyalliğimi almaya çalışıyorsun dedi bu arada beş ay sonra nişanımız var. Ben de daha da az görüş dedim. diğer arkadaşları için ne kadar özverili olduğumu biliyor. Beni çok anlayışlı buluyor. Ki öyleyim. Ben de kendisine o kızın iyi niyetli olmadığını söylediğimde. O benim kardeşim evet evine de gittim ama seninle bu ciddiyetten önceydi aramızda hiçbir etkileşim olmadı felan dedi. Ama ben o kişiyi düğünümde de istemiyorum. Görüşmesini de. Açık net şekilde konuşacağım. Kafamı çok kurcalıyor
Son düzenleme: