Sevgilimin kötü niyetli olduğunu düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gururunuzdan taviz vermeyin. Bu bir şeyler hemen toparlanacak gibi durmuyor. Herhangi bir bağıniz yok. Bu ilgi alakanin, libidonun böyle tam zıddı olması pek hayra alamet değil. Sizin yanınızdan gidince ilgi göstermesi de vicdan yaptığını hissettirdi bana.
Umarım mutlu olursunuz. Şunu da unutmayın burada çok gordum böyle sizin gibi ikilemde kalıp daha sonra ayrılıp çok mutlu olani. Hayatınızı ona endekslemeyin.

Adam basbayagi aldatiyor. Ama sizde suc. Bana cekici gelmiyorsun diyen adama terapi mi onerilir? Sizin ayrilmanizi bekliyor.

Adam basbayagi aldatiyor. Ama sizde suc. Bana cekici gelmiyorsun diyen adama terapi mi onerilir? Sizin ayrilmanizi bekliyor.

Genel olarak işten eve evden işe gidiyor ofis günlerinde, diğer günlerde de evden çalışıyor, haftasonları da evde idi hep. Ne zaman aldatmış olabilir bilmiyorum bu 1 mayıs şüphesinin dışında, ondan de emin değilim hastaneyi aramadım daha. Bu derece sevişmeden nasıl geçiriyor günlerini benim için de bir muamma. Acaba diyorum, ofis günlerinde öğle arasında mı görüşüyor, ya da hâli hazırda ofisten biri mi. Bu kadar ikili oynamış olabilir mi onu da bilmiyorum. Belki de bir adaptasyon sürecidir diyorum içten içe. Ayrılmamı mı istiyorsun dediğimde hayır diyip sıkı sıkı sarıldı hep ben de sormayı bıraktım o zamandan sonra. Uzakta olması belki iyi gelecektir bize, umarım. Çift terapisinde en azından dürüst olur diye düşündüm, beni geçiştirmek için yaptıklarını yapmaz.

Konuları okurken yaş önemli geliyor bana.
E tamam belirtmişim işte profilime bakıp düzelt falan diyorsun bence söylediklerim işinize gelmiyor yaş baş bahane canım.
Tecrübeli bir insanım hayatta yaşımı boşver sen benim dediklerimi bir kenara koy ilerde lazım olur.

Merhabalar, eğer partneriniz isteksiz ise zorla yapılan çift terapisi pek bir sonuç vermez. Anladığım kadarı ile partneriniz istemsiz de olsa size psikolojik şiddet uyguluyor ve sizin psikolojinizi ve algınızı allak bullak etmiş. Eğer çift terapisi konusunda uzak duruyorsa size tavsiyem tek başınıza terapi alıp bu sorunu kökten halletmeniz. Unutmayın kim olursa olsun size böyle davranan birini düzeltmeye çalışmaktansa işe kendinizden başlayıp kendinize yatırım yapmamız çok daha kıymetli. Özet olarak ileride daha büyük içsel sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Lütfen kendiniz için çabalayın. Yardımcı olmak isterim.

O günden sonra bna çok güzelsin falan dedi kaç defa hiç olmayacak zamanlarda, bir kere kendi de başlattı hatta ancak yine aynı kısalıktaydı. Geçen bu sebeple kendimi tetikte hissettiğimi söylediğimde bana beni gayette beğendiğini boşuna üzüldüğümü söyledi. Bir öyle bir böyle bu bir manipülasyon mu?

Adam artık bana çekici gelmiyorsun demiş. Terapist sizi çekici mi kılacak adamın gözünde yapmayın. Bitmiş adamda birşeyler. Zorlamayın.
Bunu söyledikten sonra nasıl kalıyorsun hala o adamla.
Ya yürü git şurdan sen kimsin diyemiyorsun Allah'ım ya .
Hala adamla sevişmek için yaklaşıyorsun.
Böyle konuşan adama yaklaşmamam ya.
Buz gibi soğurum.
Seksle hallolur sanıyorsunuz birşeyler ama seks erkekler için sandığınız kadar önemli değil.
Erkekler elde ettikten sonra zaten uzaklaşıyor yavaş yavaş.
Bide çoğu erkek problemli zaten Türkiye de cinsellik geç yaşlarda yaşanıyor ve sürekli yaşanmıyor .
O yüzden adamlar avcılığa alışmış sürekli avcı olmak istiyorlar çünkü bu bildikleri.
Doyumsuzlar çünkü belli bir yaştan sonra cinsellik yaşıyorlar .
Kadın hiç yaşamasa da bunu sorun etmiyor ama erlekler için farklı.

Sizi sıcak tutuyor, çünkü ilginiz sevginiz ilaç gibi geliyor ona. Canı istedikçe koyuyor ocağın üstüne, ooh.

düşük faizle kredi çekip yatırım yaptık yazmışsınız. ya bence sevgiliyle böyle işlere girilmez. bugün var yarın olmayabilir hayatınızda. belli ki birlikte yatırımınız var diye ayrılamıyor. yapmanız gereken şey maddi olarak kendini sağlama alıp ayrılmak. dikkat edin çirkeflik yapabilir bu konularda. çünkü sizi bariz sevmiyor. daha sonra da lütfen psikolojik destek alın. kendinize bunları reva görmeyin. ben bunu haketmiyorum demeniz lazımdı çoktan.

bir taraflarını çok kaldırmışsınız. boşuna üzülüyorsun seni beğeniyorum. benim için kendini hırpalama ah bebeğim ahahah moduna girmiş. bu kadar üzüldüğünüzü niye belli ediyorsunuz. eskisi gibi değilsin bana karşı bir sorun mu var demeniz yeterli. adam bakmış ki kafasını duvarlara vuruyor onu sevmiyorum diye. böyle ona mecbur olduğunuzu düşündürürseniz her türlü eziyeti yaparlar.

Size hisleri kalmamış bunun onlarca sebebi olabilir, siz mükemmel olsanız bile bu sizinle ilgili değil zaten.

İnsanlar değişir, dönüşür elbette ama bunu yaparken de ona emek verenleri üzmemek gerekir, sevgiliniz ayrılın diye sizi kırmaktan çekinmiyor.

Ona bağımlı gözükmeniz de hoşuna gitmiyor olabilir, sizden uzaklaştırıyor olabilir. Bence her şey ortada sizden soğumuş ve eskiye döneceğinizi sanmıyorum, siz son noktayı koyup yeni bir sayfa açın zaten siz yapmasanız bile sizi manipüle ederek kendisi bitirecek.

Su an ne konusursaniz konusun ters tepecek, sizi suclayip olayi size dondurecek sevgiliniz emin olun. Konusmanizin bir ise yarayacagini sanmiyorum.

Bu adam pattadanak terkedilmeyi hakediyor. Kendinize deger verin. Erkekler iliskiler konusunda hem pastam dursun hem karnim doysun kafasinda olduklari icin sizi birakmamasi baska pastalar yemedigi anlamina gelmiyor malesef.

Ayrılmadan nasıl çıkabilirim sizce buradan? Çok ağlıyorum ve o kendini çektikçe ona yapışıyorum panik ile.

Niye işime gelmesin ki ? Neyse tamam.

Halen devam mi diyorsunuz. Belli ki ayrılmayacaksiniz. Bari kurcalamayin. Bol sans.
İnanın ben olsam ben de sinir olurdum öf ayrılsana be adamdan diye. Ben kendimi dönüştürüp ilişkiyi de toparlamak istiyorum , bir arkadaşımızın dediği gibi sen olmazsan ben yokum hissini yavaşça azaltmak ve çekmek istiyorum üstünden. Bunu terapiyle kendime öğretene kadar şimdilik nasıl başlamalıyım bilmiyorum. Davranışıma nasıl yansıtmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…