Birlikte yaşamak sizin düşündüğünüz gibi ateşli günler , romantik olaylar getirmiyor. Birlikte yaşadığınızda özlem olmuyor, flört dönemindeki itina olmuyor, birbirinize hazırlanma süreci olmuyor. Eşimle dört yıla yakın birlikte yaşayıp sonra evlendik. Aynı evin içine girmek, sürekli birlikte plan yapmak, sorumluluklar başta çok yordu beni. Libidosu yüksek bir kadın olmama rağmen sevişmekten kaçmaya başladım bir dönem. Her şey gözüme batıyor kendimi sürekli kısıtlanıyor hissediyordum. Bunları aşmak zaman aldı, terapi falan almadık birbirimize açık olduk sadece. Bir gün ona dedim ki seni yaşatan benmişim gibi davranma bu bana çok ağır geliyor. Eşim bu cümleyi doğru yere koydu ve her şeyi buna göre düzenledi kendince, zamanla rayına girdi ve sonra evlenmeye karar verdik. Kimseye yaşam kaynağınız gibi hissettirmeyin bu çok ağır bir yük. Bazısının totosu kalkar bazısı da benim gibi bunalır. 1 mayısta size yalan söyledi mi bilmem, çalışmaksa bu yıl bende çalıştım o tarihte anormal değil, eşimde işteydi yalan olmayabilir yani. Ama net gördüğüm ikinizinde alana ihtiyacı olduğu. Birlikte yaşamak araf gibi bir şey evli değilsiniz ama sorumluluk var, bağlı değilsiniz ama bağlısınız bunu dengelemek çok kolay değil. Sürekli ilişkimiz şöyle böyle, şu eksik bu eksik yoruyor insanı. Biraz gözlemleyin, akışına bırakın